Dr. Tatalovič iz Lj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


*maja -> Dr. Tatalovič iz Lj (2.12.2005 11:20:02)

Mogoče katera hodi k njemu, kako ste zadovoljne z njim...
Jaz sem namreč 16.12. naroena pri njemu, ker bom menjala svojega G, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Spark -> RE: Dr. Tatalovič iz Lj (2.12.2005 16:25:38)

Hojla!
Jaz sem hodila k njemu 7 let. Bila sem super zadovoljna. Bil je moj prvi...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  ginekolog mislim. Tako da se mi je zdel super. Prej je imel eno super sestro Simono, ki je bila liga A. Sta tako dobro funkcionirala. Pri njih sem bila vedno točno na uro sprejeta. Pa dokler sem jemala tabletke me je vedno recept čakal, sem samo k njej stopila, da sve preverile, težo, pritisk, pa če imam kake težave, če potrebujem doktorja in sem že lahko šibala naprej.
V nosečnosti sem bila na prvem pregledu pri njemu. Res je faca in je full zadel moj rok, ker kasneje sem dobila še 3 različne, ampak jaz sem se držala njegovega in je bil res tapravi. No pri prvem pregledu smo ženske full čustvene in si res želimo full informacij. No te mi je dal, slikice pa nisem dobila. Sem se spomnila šele ko sem šla domov. No sestra me ni ne stehtala, ne pritiska mi zmerila, ni mi bilo potrebno dati ne krvi in urina. Nič. Rekla mi je da moram naslednjič prinesti materinsko knjižico, ki jo kupim v DZS. In da kje imam izvid katero krvno skupino imam.  Ta izvid sem res dobila pred 10 leti in sem ga založila ob selitvi. Ko sem ji povedala da ga nimam, mi je rekla da bom morala sama plačati to preiskavo, ker mi dr. ne bo še enkrat pisal recepta. Plačala sem 1000 Sit ker mi je delal ultra zvok, računa pa nisem dobila.
Ko sem malo zmedena prišla domov, sem pogruntala, da to pa ni to. Meni je tudi to pomembno kakšen odnos imam s sestro. Pa še malo sem računala, v nosečnosti greš na kar nekaj UZ in če bom vse plačal, mi je malo veliko. Pa nisem bila samoplačnica ampak preko koncesije.  Pa še prebrala sem da je pri prvem pregledu dati urin, kri, pa da te morajo stehtati, pritisk izmeriti,... Ko sem klicala če lahko dobim račun, ker mi ga je pozabila dati, mi je odgovorila, da ga ne potrebujem. Pa sem jo prosila če mi ga lahko pošlje. Pa je rekla da ne. Če ga rabim, naj ga pridem iskat. Sem se v tistem hipu odločila, da si poiščem drugega ginekologa.
Tko da, pejt pogledat  pa boš videla





tanaja* -> RE: Dr. Tatalovič iz Lj (2.12.2005 16:41:23)

Jst tud k njemu hodim že več kot 10 let. Izredno prijazen, odgovori na vsako vprašanje, ima licenco za NS. Edin prejšnja sestra mi je bila veliko bolj všeč kot ta, ki je zdaj. Ampak sem se jo skozi nosečnost kar navadila, no.
Tko da men je on super G. Mi je pa všeč pri njem, da ga lahko vpraša čist karkoli, tudi glede sexa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pejt, pa poročaj kako bo[sm=smiley2.gif]




Stran: [1]