Uporaba paličnega mešalnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Anonimen -> Uporaba paličnega mešalnika (15.12.2005 23:00:21)

Tako bedno vprašanje, da bom raje kar anonimna...

Doma paličnega meašlnika nismo nikoli imeli, odkar sva s partnerjem na svojem ga tudi nisva imela in ga tudi nisem pogrešala. Zdaj sem ga pa dobila za darilo in sploh ne vem, kaj naj z njim počnem oziroma za kaj in kako se ga uporablja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Za sekanje? Pasiranje? Stepanje? Surovo sadje in zelenjavo ali kuhano?
Menda je najbolj praktična stvar v kuhinji, no, meni pa leži v kotu... Prosim za kak nasvet!




sazi -> RE: Uporaba paličnega mešalnika (15.12.2005 23:05:44)

Jaz ga največkrat uporabljam pri pripravi kremnih juh, pa npr. tudi pri pripravi namaza iz posušenih paradižnikov ali česa podobnega.
Včasih pa tudi, če imam za sesekljat preveč čebule ali česna (sploh zdaj v nosečnosti mi to smrdi), kar stresem čebulo v malo posodico in jo "zmečkam" s paličnim mešalnikom.




lelaval -> RE: Uporaba paličnega mešalnika (16.12.2005 1:17:54)

Jaz ga vedno uporabljam pri omakah, ker dam ful dosti čebule not, pa jo potem spasiram, moj pa za namaze - s tuno,...  [sm=smiley17.gif]   NJAM




kalbo -> RE: Uporaba paličnega mešalnika (16.12.2005 7:53:11)

Za omake..fora je v tem, da lahko spasiraš kar v loncu med vretjem. Enkrat sem čebulo za golaž (7kil) sesekljal s paličnim, pa nikakor ni hotela porumenet. Zdaj jo vedno na roke. Smetana se s tistim nastavkom tud ful hitro in dobro naredi.....Uporaben je na 1000 in en način.




Stran: [1]