|
sonček balonček -> RE: Decembrke 2005 (16.11.2006 10:24:22)
|
Dobro jutro! Za nami sta dve grozni noči. Današnjo in prejšnjo noč se je naše dete vseskozi premetavalo, stokalo... Zvečer normalno zaspi, po cca pol ure pa se predrami in prične stokati, se obračati, postavljati na kolena, stati ob ograjici... Potem jo nosiva enkrat [sm=love.gif], enkrat jaz, ko zaspi jo odloživa in spet spi pol ure do 1 uro. Pa spet znova. Ko ne pomaga nič več jo dava k sebi na sredino. Tam spi (meži) in se premetava, glavo ima tam ko imava noge midve, leži počez, zleze na mene in leži tako daji glava binglja navzdol, spi tako, da kleči na kolenih, kar pa je najhuje me ves čas ščipa po vratu, trebuhu, grize in sesa mojo kožo. Moj vrat je kot bi imela alergijo. Na telesu imam kar nekaj modric, ker me sesa, kjer pride. No proti jutru, ko ne pomaga nič več in si oba želiva vsaj malo zaspati, dobi zizi. Tačas je mirna. Ko se napije, pa spet znova spanje s premetavanjem, grizljanjem, ščipanjem, obračanjem, plezanjem... No vse skupaj potem to vlečeva do 8-9 zjutraj. Ubogi [sm=love.gif] pa v službo, izgleda pa kot bi imel[sm=muca.gif], oziroma bolj [sm=lev.gif]. Mami pa se za v javnost opremi z [sm=smiley16.gif]. Lara je totalno navdušena nad živalmi. Ko sva zunaj samo gleda, kje je kakšen [sm=kuza.gif], [sm=muca.gif], golob, konj, ipd. Že nekaj tednov zna oponašati kravo, psa, mačko, konja, zdaj trenira ovco. V knjigici pokaže kje je kakšna žival. Mami kliče mam, zna poklicati zizi (ona ji pravi ssssizi). Tudi ona zadnje dni noče jesti goste hrane. Tudi prej priljubljene bučke ne! Jedla bi pa izključno kruh. Pa še tega zelo malo. Bi se pa spet rada dojila podnevi in ponoči. Nekaj me zanima. Tiste, ki dojite še zjutraj in zvečer. Brala sem, da ko enkrat začneš dojiti le zjutraj in zvečer, da potem zelo kmalu zmanjka mleka. Koliko časa že dojite samo zjutraj in zvečer? A imate občutek, da se vam količina mleka manjša? Uživajte dan!
|
|
|
|