temno blato (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


TaRe* -> temno blato (19.12.2005 22:24:41)

Naša tamala že dva dni kuha.Danes sem jo peljala k zdravniku,pa seveda spet niso nič našli.Tudi na krvi ni nič pokazalo.Mogoče so spet zobki.Rasejo ji trojke spodaj in zgoraj,pa nikakor ne morajo pokukat ven.
Vročina je skoz od 38-39.Danes ponoči pa je bila verjetno še višja.Samo dvakrat sem ji dala lekadol.Vročina je za nekaj časa padla,potem pa se je ponovilo.
Zdaj pa k problemu.Danes se je že dvakrat pokakala čisto temno temno.Nič takega ni pojedla,ker skoraj nič ne je.samo kakšno juhico,pa jogurt,kaj drugega pa ji ne spravimo dol.Pije pa čaj,kot vedno.
Je možno,da je to od lekadola?Da ni kaj drugega?
Aha...stara je pa 17 mesecev.[image]http://www.studiofaca.com/download/Animacije/.gif/smails/headshake.gif[/image]




Anonimen -> RE: temno blato (20.12.2005 9:42:06)

TaRe, ne vem. Vem da pravijo, da po taki dieti, ko se čllovek posti, gre na koncu ven tako temno blato, ker se čisto stene črevesja. Zdaj če tamala tako malo je že nekaj časa, bi bilo morda lahko to to. Ampak, saj pravim, ne vem. Jaz bi poklicala pediatrinjo in njo vprašala. Pa če boš klicala, prosim povej, kaj ti je rekla.




TaRe* -> RE: temno blato (20.12.2005 22:43:17)

Nisem klicala pediatrinje,ker sem se spomnla,da je v nedeljo za zajtrk jedla borovničev jogurt.Danes pa kot zanalašč ni nič kakala.Upam,da je blo od tega.
Me je pa kolegica,ki je tudi medicinka kar orng prestrašila,ker je rekla,da to ni dobro.Baje od lekadola sigurno ni,je pa to znak,krvavitve v črevesju.Sam pol bi dons zihr še kaj bilo,pa ni.
Vročino je pa danes še imela cel dan,zdaj ji je pa padla.Če bo pa jutri še,jo pa spet peljem.




Stran: [1]