pospešen tek (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


MIN -> pospešen tek (20.12.2005 20:26:17)

zanima me če katera ve če kaj obstaja da bi tromesečnemu dojenčku nekako pospešil tek,da bi vglavnem več pojedel.namreč imamo težavo da je punčka prelahka.sej lepo napreduje,ampak v teži počasi-mislim da je malo prelena,tudi če ji dam dodatek ne poje veliko.tako da sem z dodatkom prekinla pa se sedaj na polno dojiva,tudi čaj sem ji ukinla.sem slišala za te vitaminske sirupe pa me zanima še kako je s tem .tehta pa 4800porodna teža pa je bila3260.sej vem da sem mal zakomplicirala sam kaj ko imajo njeni vrstniki okoli pet kil in pol.pa še pediater mi paniko dela in mi teži s tem dodatkom a kaj če ni učinka tko da moram vsak teden na tehtanje.




nanka -> RE: pospešen tek (20.12.2005 20:53:08)

Žal ti ne znam pomagati, ker se sama ubadam s podobnim primerom. Naša je stara 4,5m in ima dobrih 5 kg. Pri 3,5 m pa je imela 4710 in nama tudi kar naprej težijo. Jaz ji dajem mleko Milumil 1, ki naj bi bil za otroke, ki ne pridobivajo na teži, pa ni nič bolje. Pa tudi je ne preveč rada, jo moram prav siliti z mlekom.
Vem, da ti nisem nič pomagala, le toliko da veš, da nisi sama. Je pa to moj tretji otrok, pri starejših dveh nisem imela teh težav. 




Stran: [1]