Našega je vsega strah... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Cikica -> Našega je vsega strah... (29.12.2005 13:45:49)

Zakaj?Že dva tedna govori da ga je strah traktorja,avtoja sedaj snega...Nekaj časa se igra z temi igračami potem pa začne jokati in govoriti da ga je strah?Zakaj saj ga nismo nikoli strašili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Je to normalno,je to samo kakšno obdobje?Kaj mislite vi?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp,Cikica




corfu -> RE: Našega je.... (29.12.2005 13:54:21)

Lahko, da ga kdo na tak način kaznuje, da bi bil potem priden (v vrtcu, varstvu), mogoče se mu je kaj takega sanjalalo, ali pa je od kakega starejšega pobral in se mu zdi to ok. Malo ga spremljaj in opazu, mogoče je doživel kakšen šok in išče na tak način pozornost?!




Anonimen -> RE: Našega je.... (29.12.2005 15:49:04)

Ali pa hoče samo vašo pozornost?
Tibor začne včasih bluzit, da ga je česa strah, pa ga samo malo postrani pogledam in se smeje namuznem, pa že vidim, koliko je ura. Se začne smejat.




Anonimen -> RE: Našega je.... (29.12.2005 20:05:58)

Jaz sem prebrala v eni od revij Moj malček,da imajo določeni otroci tako obdobje,ko jih je strah vsega pa tujih ljudi.
Veš kaj ti svetujem,da si nabviš kakšno knjigo,ki opisuje tale argument.




lelaval -> RE: Našega je.... (29.12.2005 21:35:51)

Kot ti je napisala Neva 6 - poglej v kakšno literaturo, kako se v taki situaciji obnašat do otroka. Morda pa je le imel samo kakšne sanje, kajti kot navajaš, se boji  stvari, ki jih sedaj vidiš takorekoč vsepovsod (sneg, traktor- plug)




Cikica -> RE: Našega je.... (30.12.2005 8:52:48)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]nisem prepričana da si je kaj sanjal,saj je te stvari že velikokrat videl razen snega in ga nikoli ni bilo strah.Najraje se je igral z traktorjem,ampak včeraj sva bila zunaj in samo naenkrat on meni da se boji avtoja,pa halo saj se ga nikoli nisi bal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]No,upam da ga bo to minilo in hvala punce za odgovore.

Lp,Cikica[sm=kava.gif]




Anonimen -> RE: Našega je.... (30.12.2005 9:40:58)

Cikica, po moje se je naveličal traktorja, pa je pač rekel, da se boji, ker je vedel, da bo tako dobil tvojo pozornost. Malo ga pohecaj naslednjič, preusmeri pozornost na kaj drugega, zaigraj se z njim. Po moje ga kar iznenada ne bo več strah.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Cikica -> RE: Našega je...vse bolj (30.12.2005 12:02:17)

Hvala še enkrat,saj se igram z njim pa nič ne pomaga.Sedaj sva bila zunaj in sem hotela v trgovino si kupin nekšne nogavice,pa ko sva stopila not je začel tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]da sem morala z njim ven,včeraj enako ko sem si hotela sprobat v trgovini eno jakno je začel enako tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]da je babica morala z njim ven.Zakaj?Sedaj več ne morem niti v kakšno trgovino si kaj sprobat ali kaj kupit.Sedaj že trgovine,ne vse ko sva šla po kruh pa brez problema.Res nevem kaj naj več naredim.

Upam lahko le da ga čimprej mine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Lp,Cikica




Stran: [1]