Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Anonimen -> Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (31.12.2005 6:04:16)

Z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] sva bila teden dni v bolnici, kjer so ugotovili, da ima šum na srčku. Po opravljenem UZ so našli 2 mm luknjico v srčku. Sicer luknjica ni velika in ni življenjskega pomena, vendar vseeno povzroča šum.

Kardiologinja me je vprašala, če je osebna zdravnica slišala, pa sem rekla, da ne. In kaj se je zgodilo? Ko sem prišla k njej, da bi ji oddala odpustno pismo, mi je rekla: "Saj sem slišala šum, samo vas nisem hotela obremenjevati s tem, ker bi lahko bil zaradi nekega šoka..." (Ta šok je imenovala, samo si nisem mogla zapomnit, za kaj gre...) Kakorkoli že, se vam to zdi normalno? Ni me hotela obremenjevat??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif] Mater sem jezna! To je stvar, ki bi jo jaz verjetno morala vedet!!!

Ne bom je tožila ali prijavljala zaradi česarkoli, ker s tem ne bom dobila nobenega zadovoljstva. Najraje bi jo zamenjala v trenutku, samo kaj, ko pa je to samo nadomestna zdravnica, naša pa se iz porodniške vrne maja in ne sprejema več novih otrok, ker je tako zelo zasedena.

Kaj mi še sploh preostane...? Kaj če mi še kaj zamolči, ker "me noče obremenjevati???"




Ro-La -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (31.12.2005 9:12:28)

Jaz bi vsekakor zamenjala dohtarja, nikoli ne veš, kdaj še bo kakšno stvar zamolčala....lahko bo tudi prepozno....




san -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (31.12.2005 9:22:11)

v primeru, da je drugače dobra pediatrinja, je jaz verjetno ne bi menjala, bi ji pa povedala, da odslej naprej zahtevam, da mi ničesar nikoli več ne prikrije

imam pa znanko, katere sin je imel šum na srčku, pa se mu je sam lepo zarastel




Anonimen -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (31.12.2005 11:38:04)

Hvala San, to pa rada slišim. Mi je že tako ful hudo, potem pa ta osebna zdravnica pravi, da se te luknjice ne zarastejo, medtem ko so vsi zdravniki v bolnici rekli, da se zarastejo same od sebe.  Komaj čakam, da pride naša zdravnica nazaj!!!




Anonimen -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (31.12.2005 11:39:38)

Ups, no zdaj sem se pa izdala. Anonimna sem hotela bit samo zato, da ne bi ostali vedeli, za katero zdravnico se gre, da ne bi SLUČAJNO bilo kakšnih problemov. Kaj veš, kdo vse bere forume.




san -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (1.1.2006 18:38:12)

ne, te mali šumi se res zarastejo. zdravniki v bolnici že vejo. se pa tudi spomnim, da je imel od moje bivše frizerke nečak celo več manjših luknjic, ki so se mu, razen ene, vse same zarastle, tisto eno so pa pri četrtem rojstnem dnevu operativno poštimal in je bilo potem vse ok.
tako, da ne se sekirat in upam, da se vajina zdravnica čimprej vrne.
lp s




Anonimen -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (1.1.2006 18:56:42)

Hvala, San za spodbudo. Me resno skrbi vse skupaj.




Seven* -> RE: Našo zdravnico bi najraje zadavila!!! (1.1.2006 18:58:15)

Skutica glede tega se nimas kaj bati.. Je bila na intenzivni z mano ena mamica, pa sem bila poleg ko ji je zdravnica razlagala, da je to zelo pogosto in da se to samo od sebe zaraste. So jo narocili na kontrolni pregled sele cez pol leta..




Stran: [1]