Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


kepa* -> Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (3.1.2006 20:28:48)

Joj, se nama že kar malo mudi. Poroka bo 28. januarja, prstanov še niti približno nisva izbrala. Danes sva gledala ene, ki so nama bili kar v šeč, a bi par prišel 90.000 sit. To se mi zdi ful predrago. Dala bi max. 50.000 sit, pa seveda da ne bi bili najbolj tanki in ceneni. Pozna kdo kakšno ugodno varianto, zlatarno...?In približne cene?

In kaj pravite na šopek iz belih kal?




Primoza -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (3.1.2006 20:31:37)

Zlatarstvo Močnik?




mala maja -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (3.1.2006 20:46:49)

midva sva prstane kupila na Bledu. Vem sliši se noro drago sam tam so bili najcenejši sva prej veliko zlatarn okorg obrnila.

Drugače pa poglejta pri večih zlatarnah pa pol kupita ker lahko dobiš enak pratan tudi do 10 tisoč cenejši.




atinav -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (3.1.2006 21:56:29)

Glede prstanov lih ne vem..ker sva jih midva kupila na hrvaškem...imela sem pa šopek iz belih kal...meni so res lepe[sm=love.gif], tko da sem za bele kale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!




mata -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (4.1.2006 8:30:12)

Midva sva jih kupila v zlatarni na Wolfovi v Ljubljani, ne vem kako se imenuje - nasproti slaščičarne Zvezda in sva dala 50 tisoč, pa ima moj ful velike in debele prste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], sta pa iz belega zlata - mat in ena vgravirana črta vijuga po sredini, meni so še vedno ful všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], pejt pogledat, mogoče najdeš kaj!




kalbo -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (4.1.2006 8:46:59)

V BTCju v hali A je, če greš v smeri od Kratohvila po zgornjem hodniku, na levi strani ena mini zlatarnica. Lastnik je prijazen temen gospod, ki se nama je posvetil in lepo svetoval. Prstane mislim, da je naredil v dveh dneh, pa prišli so pod 50 kSIT.




urška -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.1.2006 0:08:35)

bele kale so ful lepe!!! pa če imata potem še tiste naprsne šopke za svate iste bo ful cute!!!!




barba -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.1.2006 12:17:14)

Midva sva jih kupila v Kranju, Zlatarstvo Marolt. So malo širši, z eno črto, malo mat in moj ima briljant. Bili so maj kot 50000, sem pa dala v račun tud vso mojo staro zlatnino, ki jo nisem več nosila.

Se kar splača pozanimat! Srečno!




Cikica -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.1.2006 21:39:06)

Poročni prstani [image]http://pic2.najdi.si/dsg/icon_link.gif[/image]
Nova ponudba v e-zlatarni Zlate Sanje.
users.volja.net/holcandrej/novo1.html - 2 KB - hitri predogled
Trgovine > On-line
Več rezultatov iz: users.volja.net

Če ne gre pa pojdi na najdi.si vpiši poročni prstani in poišči to zlatarno,full so lepi in sploh niso dragi.

Veliko sreče v ljubezni.[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
lp,cikica




KIRA -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.1.2006 22:02:32)

midva sva jih takrat naročila s quelle kataloga. rumeno zlato 585, z zelo lepim vzorcem, ter gravuro - komplet je stal 30 jurjev. še sedaj se na vzorcu in gravuri komaj pozna, da so prstani nošeni, pa je tega že preko 5 let zelo dobra kvaliteta res, jih moram pohvalit! sva jih pa kupila v avstriji, ker takrat k nam zlatih prstanov niso dobavljali oz. v slovenskem katalogu ni bilo ustrezne ponudbe. če imaš koga čez mejo, pa je stranka pri quelle, si probaj izposodit katalog, ali pa poglej na spletu. kolikor sem jaz gledala, imajo še sedaj zelo atraktivno ponudbo..







KIRA -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.1.2006 22:18:32)

users.volja.net/holcandrej/novo1.html - 2 KB - hitri predogled
Trgovine > On-line
Več rezultatov iz: users.volja.net



cikica, vboš verjela, ampak jaz sem vsaj 4 modele prepoznala iz katalogov, ker sem jih tudi sama gledala.  če mi ne verjameš pri poročnih prstanih na prvi strani si poglej model 2, pa pol pejd na tisti link, ki sem ga dala za quelle, pa poglej.
neme basat, da bi oni prodajali prstane iz kataloga! hvalabogu mojega ni zraven, ker drgač bi pa bla kar malo huda - bi na kooncu še srečala kero, ki ima enak prstan. sedaj je pa nekako "unikaten", ker vem, da ga je le redko kdo iz slovenije naročil.




Sulfinija -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (6.1.2006 7:35:23)

Pozdravljena!!!

Midva sva jih kupila zlatarna Mandič.Poceni niso bili,in niti ne preveč dragi.Polovica prstana je iz rumenega zlata,plovocia iz belega in vzrec,ter moj ima kamen.

LP in lepo izbiro vama želim.

Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]




Cikica -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (6.1.2006 8:47:16)

Kira res je čisto ista prstana sta.Pa to ni res.[sm=zmeden2.gif]




čokoladica -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (6.1.2006 14:35:14)

MIDVA SVA JIH KUPILA V ZLATARSTVU MOČNIK,MOJ MOŽ JA TAM KUPIL TUDI ZAROČNI PRSTAN .ŠOPEK IZ BELIH KAL SE MI ZDI ZELO LEP(MOJE NAJLJUBŠE ROŽE),SAMA SEM GA IMELA IZ ROZA LILIJ IN LILA KAL.LEPE PRIPRAVE IN LEP POROČNI DAN!




LARIKA -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (6.1.2006 14:47:53)

IZVIRNO SPOROČILO: mata

Midva sva jih kupila v zlatarni na Wolfovi v Ljubljani, ne vem kako se imenuje - nasproti slaščičarne Zvezda in sva dala 50 tisoč, pa ima moj ful velike in debele prste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , sta pa iz belega zlata - mat in ena vgravirana črta vijuga po sredini, meni so še vedno ful všeč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , pejt pogledat, mogoče najdeš kaj!


Verjetno misliš Platano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Midva sva jih tudi kupila tam,pa sva dala za nje, 110.000sit, samo nama ni žal, ker sta res taka kakršne sva iskala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Meni se ne zdi veliko 90.000 za nekaj kar boš nosila celo življenje.

Kale so pa tako lepe v poročnem šopku tako da kar navali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Andra -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (6.1.2006 14:56:23)

Midva sva jih kupila v Avstriji, pri "Fojhtingerju" ( ne vem kako se pravilno napiše. Zelooooooooo velika izbira in ugodne cene, res super.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ninna -> RE: Kje lepi in cenovno ugodni prstani? (5.5.2008 22:17:30)

V katerem kraju pa je ta Fojhtinger?




Stran: [1]