ma-ja -> RE: ALI JE PREDEBELA? (24.1.2006 12:53:42)
|
Jaz se sicer ne spomnim čisto natanko koliko kg sta imela moja dva pri 14-ih mesecih. Moram pa reči, da sta bila zelo zalita. Pojedla pa sta tudi nekje toliko kot si ti napisala. Mi je pa tudi šlo na živce, da so govorili, da sta debela pač po mamici. Ma, bi jih kar na g... sunla. Zdaj, ko smo se vsi znebili kilogramov, pa noben nič ne reče. V glavnem po 1. letu se kg ustavijo. Stavim, da bo tvoja do drugega leta skoraj ostala na isti teži. Tako, da se jaz ne bi preveč sekirala. Jaz sem pediatrinjo večkrat vprašala, če sta pretežka in je rekla, da naj ravno ne pretiravam s sladkorjem in kakšno smetano. Pa se babica potem itak ni držala tega, pa sta vseeno izgubila velik del svoje teže, ko sta začela noreti naokoli. Še zdaj rada jesta in imata malo zalogice, ampak v mejah normale. Partnerju pa povej, naj si malo prebere in pozanima in naj ne gleda samo na to kaj drugi rečejo. Če te pa skrbi, pa se vseeno posvetuj s pediatrom. Mislim pa, da bi te že opozoril, če bi se mu zdelo kaj zelo narobe s težo.
|
|
|
|