RE: ODLOČNE 7. DAN (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


mala maja -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 21:16:42)

jest mam po kr motivacijo in sicer v službi jim pokazat[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif] da sem tud jaz lahk hitr suha. Upam da mi bo uspel da mi ne bo treba nič se okol primajat ta dva mesca.

Aja pa ko dam čez tole dieto dam v žep 100 EUR pa si grem kupt cunje-pa sam zase za ostale me pa baš ..........b........
Enkrat se pa tud mami lahk obleče kot ji je všeč.




Sofi -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 21:23:06)

biba12, če hočeš vedet, katera tehtnica kaže pravilneje, potem pojdi v lekarno in se tam stehtaj, ker imajo natančne. Pol pa enako oblečena stopi doma na vago in pa pri mami. Samo tako lahko ugotoviš.

lp




Sofi -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 21:37:12)

Glede nagrade za vložen trud in napore pa mislim, da je prva in največja nagrada itak ta, da shujšam oziroma preoblikujem telo na takšno "greha vredno"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Te si pa privoščim za "desert" še novo garderobo[sm=smiley20.gif].
Hecno, med drugim hujšam tudi zato, da bi mi bile stare cote prav, ampak te bo itak vse mimo.

Povzetek: nagrada - postavca in cotke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp




taška30 -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 22:19:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Sofi
Povzetek: nagrada - postavca in cotke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


Ja, itak! Jaz isto, saj druge nagrade ne rabim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Čeprav tudi jaz v bistvu hujšam zato, da bom spet lahko oblekla 'stare' cote. Odkar sem rodila (april) se švercam v nekih čudnih cotah, poletje sem preživela v unih krilih za zavezat, ki se dajo neomejeno regulirat v širino, pa v trenirki, jesen in zimo pa v enih črnih žametkah od mami (njej so preširoke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Groza!
Moje kavbojke, hlače in krilca pa čakajo v omari na boljše čase.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Toliko sem pa bila trmasta, da si nisem kupila ničesar za večjo kilažo.

Jaz sem pa takooo srečna, da sem jedla čokoladni sladoled, da vam ne morem povedat. Jaz - odvisnica od čokolade, vedno bila in vedno bom.

Lahko noč, Taška




paris -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 22:24:27)

Samo javim se punce in sporočam, da je vse pod kontrolo, kilce se kar topijo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Zdej grem pa spat, nočko!




t_t_y -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 23:41:52)

No, naš živahni in nespečni 8 mesečnik je končno omagal in imam zdaj malo časa, da se javim za danes (čez pol ali eno uro bo tako ali tako že buden).
Skratka bila sem pridna. Zajtrka nisem imela...mi ni uspelo pojest hruške, ki sem si jo pripravila, za kosilo so bili špageti z zelenjavo (por, čebula), za večerjo pa sem si že skoraj privoščila breskvico (sem jo že mal odgriznila), pa je vseeno vse skupaj romalo v smeti in sem si raje pripravila kapučino. Čokolade pa ne jem, ker če jo začnem, sem že enkrat napisala..adijo dieta.
Jaz norec na sadje pa komaj čakam jutrišnji dan.
Jutri se pa spet javim da poročam o mojih kg.
lp




Mel_A -> RE: ODLOČNE 7. DAN (9.1.2006 23:43:47)

Živjo! Moje počutje po uri stepa: odlično. Za večerjo sem pa malo preveč pojedla [sm=grrr.gif] Mislim, mal več kot sem mislila, da bom. Vas prav spoštujem, tiste, ki ne morete pojest večerje, še posebej na OH dan. Jaz pa cel teden čakam na tole božjo tortico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] pa da se bi ji takrat odpovedala, mi še na pamet ne pade. No, sem se tolažla pol pri stepu, da ker sem mal več pojedla, sem pač pri stepu tist višek pokurla, namest da bi šla kej v minus. Pač, se bom probala vsaj mal poboljšat. Sam je pa res, da se zdej počutim naravnost fantastično! Zdej bi lahk še kaj z mojim [sm=love.gif] mal potelovadla (ker imam še energije), pa že spi... gre delat ob 5h, nej mu bo. A se keri izmed vas ne da, pa bi vaši drageci radi? Pridem lahk tud na dom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Hecam, nisem take sorte človk.
No, zaenkrat tolko, se še kaj jutri čujemo. Ja, bom sporočila moj minus (če ga je sploh kaj!!!) takoj po jutranjem obisku wc-ja.
Mimogrede, vsem želim čimvečji minus jutri! Pa ne se pustit, če ne bo tako, kot ste si predstavljale, da bo. Sej ste prebrale post od Ninočke. Ne obupat!!! Moja sestra je pravkar končala 3MD, pa je rekla, da ji prvih 14 dni ni šlo vsega skup dol 1kg, pol pa da je začelo kr šibat. Tako da: kar pogumno! Nč bat, tud nam bo uspelo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lahko noč, Mel. 




Viviana -> RE: Odločne, 7.dan (23.1.2008 13:42:46)

Zdravo!
Danes sem prvič na forumu teče pa že 9 dan moje diete. Danes sem jedla krompir in fižol. Kako dolgo imaš ti dieto?




Anonimen -> RE: Odločne, 7.dan (23.1.2008 13:50:22)

Hoj, kje si pa to temo našla?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pridruži se nam na mojem linku v podpisu. Bo bolj sveža.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]