ODLOČNE 17.DAN (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Teni_ -> ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 5:50:07)





Pa je spet en sadni dan za nami. Sem bila pridna intokrat celo res samo na sadju in ne tudi zelenjavi. Danes bom pa ribice zelenjavo in kos kruha. komaj že čakam.






al1* -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 6:16:15)

Hej!
Ti si pa zgodnja danes. Jaz bom pa danes hrenovke in solato. In seveda kos kruha.

Za zajtrk bodo jabolka, mogoče za malico še ena banana (odvisno od lakote).

Se še kaj popoldan javim.




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 7:49:27)

jaz sem bla včeraj tud ful pridna.. (razen ene bele kave).. sem pojedla 2 kivija, 1 banano, 3 surove korenčke..

no, in rezultat danes: na vagi tok kot včeraj zjutraj.. nič več in nič manj. sem bla ker mal razočarana, ker sem prvič tok mal pojedla, pa da res nisem kuhala zelenjava, pa tko... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

šlo je dol - 3 kg, zdej pa stoji..




Teni_ -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 7:58:33)




Meni pa danes kaže 1 kg manj oz. po tisti na 100 g 700 g manj. Sem pa včeraj res malo pojedla, ker sem 1. sadje pojedla komaj ob 15:30. Včeraj sem tako pojedla 2 breskvi (iz manj sladkega kompota) in dve banani.






lelaval -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 8:00:28)

Jaz tudi brez greha - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Še kavo sem se navadila pit popolnoma brez vsega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Za kosilo pa ne vem, kaj bi - v zmrzovalniku imam morske sadeže (v rižoti jih jaz ne bom več jedla - zaenkrat), pa me zanima, če katera ve, kako bi jih pripravila - mogoče v pečici - na peki papirju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]? Kaj pa zraven? Kaka omaka iz bučk ali kumaric? Ali lahko potem jem zraven kumarce z navadnim jogurtom? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Grem na zajtrk - jabolčni, pa, da vidim.




lelaval -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 8:03:30)

Moja vaga tudi danes kaže celo kilo manj, a mislim, da se bo za pol kile do večera zopet premislila in pokazala več. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 8:22:56)

Evo, mam še mal časa, da se pofočkam, preden greva!
Včeraj sem pojedla za zajtrk hruško, za malico banano, za kosilo spet dve banani, za večerjo pa jabolko!
Pijem ne velik, zaradi 20 urne vožnje z busom, ki me čaka, čeprav se bomo ustavljali vsaki dve do tri ure. Bom že drug teden nadoknadila.
No, tehtnica kaže vse skupi -6 kg!!! Men kile kr letijo dol, me je pa strah, da se bojo zdej mal ustavile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jah, nimam kej.
Danes bom jedla faširano meso, zraven pa kornšpic in papriko in kisle kumarice. Pač kar lahko vzmamem na pot.
Lepo se mejte, se beremo v ponedeljek! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tadejaa -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:00:03)

Komaj sem čakala, da je tale sadni dan za mano.
Pa saj preživim samo zvečer sem pa že malo tečna[sm=smiley5.gif].

Zdajle pa spet dve hruški, potem pa veselo kuhat
kosilo. V zmrzovalniku imam osliča, samo ga ne bi pekla
v olju. A ga lahko tudi v pečici? Ali ga lahko dam kar na
alu folijo ali pa na peki papir?

Danes se še nisem tehtala , ampak počutim se pa vsak
dan boljše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Pa hlače so mi tud že malo bolj prav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:16:20)

Končno mi je odpuščeno za grehe, tehtnica danes kaže dodatna 2 kg manj! Od včeraj!!! Pa sem kar konkretno količino sadja pojedla (dve pomaranči, štiri kivije, tri jabolka in pol, 3/4 ananasa). Meni so S dnevi super, vedno se sadja najem do vrha, pazim pa, da jem štiri do pet obrokov in da sadja med seboj ne mešam. Pojma nimam, kaj mi je bilo zadnjič, da me je tast premamil s tistimi canolli s zabaglionejem.
Danes imamo ribo v pečici, brokoli na pari in solato.

Morski sadeži v pečici bi se po moje preveč izsušili. Pojma nimam, kako se jih lahko pripravi, vsak recept, ki ga poznam, vsebuje zraven še najmanj eno drugo beljakovino, sami s sabo pa so po mojem neokusni. Kaj vem, poskusi jih dati na solato. Jaz bi jih raje prišparala za kdaj drugič, jih je škoda.

Na alu foliji ne bi pekla, ker vse preveč zapeče, uporabi peki papir. Oslič v pečici sicer ni najboljši ampak z zvrhano pestjo zelišč se zagotovo da. Olja oz. katere druge maščobe pa pri pripravi rib v pečici ne potrebujemo!




Grascakinja -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:16:45)

Jaz sem pa včeraj tako pridno samo sadje jedla - zjutraj malo študentske hrane, čez dan 2 hruški, 1,5 banane, 2 pomaranči in 1 jabolko.
IN VAGA JE ŠLA GORRRRRRRRRRRRRR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_38.gif[/image]

No, danes pa:
[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_72.gif[/image]Kar žalostno. Se ga skor ne upam jest. Uf.




tadejaa -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:23:18)

Pupa25 pa saj je Splišni povedala, da pač kg skačejo gor in dol
zato se ne preveč sikirat. Kar naenkrat boš pa tisti dve kilci
izgubila pa še kakšno zraven [sm=smiley20.gif].




Grascakinja -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:37:04)

Tadejaa, iz tvoje tipkovnice na vagin kazalec! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




muki1 -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 9:43:55)

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Za kosilo pa ne vem, kaj bi - v zmrzovalniku imam morske sadeže (v rižoti jih jaz ne bom več jedla - zaenkrat), pa me zanima, če katera ve, kako bi jih pripravila - mogoče v pečici - na peki papirju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ? Kaj pa zraven? Kaka omaka iz bučk ali kumaric?


Za morske sadeže še tega recepta nisem probala, jaz delam tako osliča, pa je super dobro.
Prepražim malo čebule, papriko in bučke pa konkretno veliko. Ko je prepraženo, primešam osliča, ki sem ga popekla na žaru,zalijem z omako iz paradižnika, ful začinim z česnom, baziliko, porom..... zraven pa jem polnozrnat kruh.
Mislim, da lahko z morskimi sadeži narediš isto. Zalij pa s toliko omake, da dobiš gosto čorbico in ne juhe.
Probaj, pa povej če ti je bilo dobro.




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 10:19:09)

jaz pa mal razmišljam, da bi dons jedla lignje.. mava glih obletnico in bi šla nekam na kosilo.. sam me je mal strah, ker je olje polito čez lignje.. pa tud zraven tko paše če so polnjeni, ne pa navadni...




Suzi* -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 10:47:40)

Jutro. Končno sadni dan za nami. Meni je šla še dodatna kila dol. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Skupaj že -5 kg. Sem torej danes dosegla magično mejo 60 kg. Jupiiiiiiiiiiiiiiii Še malo...
Meni se zdi to malo preveč hitro upadanje kilc, pa tudi vrti se mi kar precej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem kaj naj. Grešit pa nočem. Tudi včeraj sem bila pridna, samo na sadju (2 pomaranči, jabolko, banana, 2 mandarini, pest suhih marelic in še dve pomaranči). Kar veliko sem pojedla, se mi zdi....sploh če primerjam z nekaterimi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

Jaz bom danes jedla kar sirovo ploščo pa ful zelenjave in solate zraven, pa kos kruha. Pri sirih verjetno ni problema, kaj? So vsi dovoljeni?

Glede mesa....jaz sem tudi že pečenko jedla, torej mislim, da ni problema, če uporabite malo maščobe za pripravo mesa ali rib.

Pupa25, držim pesti, da se tudi tvoja tehtnica končno prevesi v minus....pa čimbolj! Zdrži, saj bo šlo! [sm=rozica.gif]








tiktak -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 11:05:29)

Jaz pa si bom danes privoščila pohan sir, se mi lušta že kar nekaj časa. Za večerjo pa bom jedla različne vrste sira in zraven verjetno papriko. Mogoče si privoščim še košček kruha. Ma, se mi sline cedijo samo ko to pišem.

Danes sem se vagala ( nisem mogla, da se ne bi) in mi niso šle kg nič dol. So mi pa zato šle po OH dnevu, ko sem se zvečer ornk najedla in to kar pol kile. [sm=zmeden.gif].




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 11:14:31)

suzi , kako -5 kg?!? Če se prav spomnem, smo štartale iz približno istih kg.. men je šlo pa sam -3 kg..




tejčica -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 11:31:16)

Mesek, mesek, mesek...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Sem po prejšnjem B dnevu rekla da si bom naslednjič privoščila mlečne izdelke pa sem si premislila. Da bi bila toliko časa brez mesa...ne, ne, ne bo šlo. Včeraj mi je tašča dala joto, pa me zanima če jo lahko jem, če ven vzamem krompir in fižol. Tako ostane samo zelje in meso in mislim da bi bilo to o.k.. Bo šlo to?

Sicer sem pa od zdravnice prišla razočarana, saj mi je zaradi slabih izvidov bolniško podaljšala še za en teden. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Men se bo strgal doma!!!




taška30 -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 11:41:42)

Ojla, punce!
Tako sem vesela, da je konec sadnega dne. Joj, kako mi je bilo hudo včeraj. Za znoret! V bistvu si zaslužim 3 [sm=smiley10.gif] za odločnost.
Sama sebi se pa čudim, da sem tako trmasta, da ne stopim na vago vsak dan, ampak le v torek. Pravzaprav me ve v tem še vzpodbujate, ko vidim, kako ste žalostne, če ne gre nič dol. Jaz bi bila tud tečna, zato raje sploh ne stopam nanjo.

Ugotovila sem, da blazno pogrešam beljakovine. Tole na 4 dni je čisto premalo. Jaz obožujem sir in jogurt - prej sem to jedla vsak dan. Danes me je že obsedla ena vražja - kaj če bi za kosilo sir, za večerjo pa jogurt, sj sta oba nastala iz mleka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj menite? Najbrž ne![sm=smiley6.gif]

Kepa*, dobrodošla med nami in čestitke za prihajajočo poroko. Kako gre kaj danes, prvi dan diete?

No, jaz bom najbrž danes kar na siru in solati. Komaj čakam![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp, Taška




ronja5 -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 13:17:36)

LAČNAAAAAA!

Sem še od včeraj na sadju. Tamali noče zaspat, jaz mam pa dunajske v avtu, pa ne morm do njih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Saj vem, da ni čist po reglcih, pa malo lahko grešim. Danes kaže vaga -4 kg, nove kavbojke pa kr visijo na meni. Še dva meseca si nič cot ne kupim, pol pa akcija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Sicer pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vse!




Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 13:22:46)

jaz sem se pa najedla polnjenih lignjev... mmmmhhhmmm..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Suzi* -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 13:24:16)

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

suzi , kako -5 kg?!? Če se prav spomnem, smo štartale iz približno istih kg.. men je šlo pa sam -3 kg..


Ma, ne vem. Prvi teden so mi šle dol 3 kile, pol pa malo dol pa malo gor, po včerajšnjem sadju, pa še ena kilca dol. Res pa, da čist nič ne grešim. [sm=smiley14.gif][sm=smiley4.gif] Bo pa verjetno šlo zdaj v teh treh dneh spet malo gor kot prejšnji teden. Biba, saj bo tudi tebi šlo dol. Ne se sekirat. Vztrajaj!


Meni se pa že kuha zelenjava (brokoli, cvetača, korenček), to bom pošteno prekrila z naribanim sirom in zapekla pod žarom. Zraven pa še skleda solate in kos kruha. Njamm.

Tejčica, jaz pi pa danes ven iz jote pojedla meso, ostalo bi pa za jutri prihranila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz bom jutri repo in matevža.

Taška, jaz sem tudi razmišljala, če se sme sir in jogurt mešat na isti dan. Po moje to ni nek velik prekršek ker je oboje mlečno. Jaz bi to kombinirala med K in V.





Anonimen -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 13:48:28)

o suzi, si mi dala idejo.. a res lahko jutri zelje in pire, mojmu bi pa še pečenico nardila?!?!




tejčica -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 14:07:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Tejčica, jaz pi pa danes ven iz jote pojedla meso, ostalo bi pa za jutri prihranila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Jaz bom jutri repo in matevža.




Sem tudi jaz najprej tako nameravala, pa sem se spomnila, da je bila par dni nazaj debata o tem, da to ni primerno za Š dan, ker se je že meso notri kuhalo. Ne vem pa če to velja tudi obratno, ker se je krompir notri kuhal. Sem zakomplicirala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




lelaval -> RE: ODLOČNE 17.DAN (19.1.2006 14:10:39)

Sem si naredila skledo solate (paradižnik, paprika, kumarice, čebula) s pariško (sem jo že tako pogrešala). Kako sem uživala v kosilu. Zraven pa sem si privoščila še pečeno klobaso za žar.





Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>