Zobki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Maxica -> Zobki (19.1.2006 20:23:21)

Naš 17-mesečnik ima sicer šele 6 zobkov in pol in že kar en čas jih lepo umivamo. Sladkega ne je, oziroma zelo redko, pije pa Hippov instant čaj. Danes pri umivanju pa vidim na spodnji dveh enkah čisto tanki, identični temni črtici. Kot dve modri žilici sredi zobkov. Zdej me pa prav skrbi, kaj bi bilo to. Menda ja to ni kakšen znak gnilobe? Imajo vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi kaj podobnega???




Anonimen -> RE: Zobki (19.1.2006 20:27:27)

a pr zobarju sta že bla? na unem preventivnem pregledu? če ne mata se zdej šanso naročit pa še to vprašat. js sem našo smrklo vlekla že pr neih 7h mescih k sem opazla da ma take črtice na zobkih samo so ble rumene in je rekla zobrca da je to napaka v sklenini in da tko pač je da naj edin paim da se nau začela sklenina luščit al pa kej, pa če to opazim nej jo hit prpelem da ji premažejo zobe z eno zadevo. no ampak zanimivo se mi zdi, da zdej pr 18. mescih teh rumenih črtic nima več in ma set šestnajstih lepih belih zobkov.




Maxica -> RE: Zobki (20.1.2006 11:36:01)

Ne, Lara, pri zobarju še nisva bila, imava pa 9.2. posvetovalnico, pa bom kr pediatrinji to pokazala.
Sem pa včeraj prav pod luč še enkrat to pregledala (kolikor je pač pustil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) in mi je bolj zgledalo, kot da bi bil zobek oz.povrhnica sklenine odrgnjena. Kot da bi si "spraskal" tisto belo z neko stvarjo. To zna biti pa kr nevarno za začetek gnilobe, kaj?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




BARBARA R. -> RE: Zobki (21.1.2006 21:56:56)

Mene je tudi že zaskrbelo na podoben način, ko je zobek še lezel ven. Vendar se ji je le hrana zataknila med zobek in dlesen. ........... Dvomim, da ti bo v posvetovalnici kaj pomagala v zvezi s tem. Pri nas vem, da nebi nič opravila. Raje pokliči otroškega zobozdravnika. Saj tako majhnim in na mlečnih zobeh ne delajo nič, vendar boš vsaj vedela pri čem si.
 
   [sm=muca.gif]




Stran: [1]