ODLOČNE_20.DAN(sadje) (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


t_t_y -> ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 0:42:18)

Saj sem že pod 19.dan pisala, ampak tam verjetno ne boste brale, tko da sem se odločla, da kar novo temo odprem.

No, tudi včerajšnji dan je minil uspešno, smo pa res pridne. Sem že
firbčna kakšni bodo rezultati v torek, in koliko nas še vztraja.
Jaz sem včeraj kar mal pretiravala, ampak se pa ponavadi bolj šparam, skratka:
Z:2 kivija
K:pizza(s čebulo in gobicami)
V: 4 čokoladne kroglice (a se vam zdi da je to preveč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ...no, smo bli na enem rojstnem dnevu)+rebro čokolade(60%)

Komaj čakam na sadje danes[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!

pozdravček




Teni_ -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 7:17:49)




Dobro jutro. Ja,danes pa spet to sadje. Čeprav sem ga komaj čakala, mi danes ni ravno fajn, ko bom morala bit samo na sadju. Ampak BOM. Se oglasim še kaj zvečer.






paris -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 9:01:44)

Dobro jutro Odločne punce!
Ja danes pa sadje. Ni glih moj najljubši dan, samo kaj naj? Bom še kakšno kuhano zelenjavo za kosilo pa bo.
Drugače pa kile gredo super dol, pri meni je zanimivo, da imam vedno najmanj kg po OH dnevu, pol pa po sadnem isto al pa clo malenkost več, a ni zanimivo?
Sem shujšala že več kot pol načrtovanega- juppiii!

Ja ....., men je pa droben ptiček prišepnil o nekih grehih?




Anonimen -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 10:26:20)

grehi??? Kdo je pa grešil? Povej, da ga lepo skregamo, tako kot ste mene!

Sadje - njami! Za kosilo bom sadno kašico (suhe fige, banane, mandarine, jabolko in hruška)... bomo videli, če bo sploh za jest...

Jutri pa mesek - ni važno, al je mucek, ali pesek, samo da je mesek!!!

In to rečem jaz, ki mesa itak ne maram. Joj, kaj ta dieta dela z mano!




al1* -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 10:30:49)

Dobro jutro!

Tudi meni sadni dan ni najbolj pri srcu, ampak ga vseeno preživim bolje kot sem si mislila, da bom. Jem pa vsakič za kosilo krožnik kuhane zelenjave.

Včeraj sem za večerjo jedla jabolčno pito, za kosilo pa pico z šampinjoni, papriko, beluši in popečenimi jajčevci.

Kile trenutno malo stojijo, upam, da bo bolje jutri, po sadnem dnevu. Se pa že pozna na hlačah, da so malo bolj ohlapne.


Mojca, kaj si potem jedla v petek v kitajski?




taška30 -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 10:55:45)

Hojla!
Tukaj se javlja ena velika pujsa - grešnica, fuj fej. Pa tko pametna sem bila zadnjič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
No, kaj je bilo, smo pri tašči, ker ima tast rojstni dan in peciva ohoho seveda tule okoli in sem včeraj zvečer pomlatila: 4 kom kokos kocke - velike, 4 komade nekega peciva s čokolado, 2 kosa metove potice.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ko sem začela, sploh nisem mogla nehat. Matr, če bi bil kateri koli drug dan, ne bi grešila, ker je bil pa OH se mi je pa zdelo kao 'saj lahko'.
SRAM ME JE V DNO DUŠE IN NEIZMERNO SEM VESELA DA JE DANES SADNI DAN, DA SE POKESAM ZA GREHE!!!!!

Lp, Taška




Teni_ -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 10:59:57)




Joj, ne sprašuj. em kaznovana z +0,5 kg, ker sem grešila. Nikoli več!






tiktak -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:09:34)


IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Matr, če bi bil kateri koli drug dan, ne bi grešila, ker je bil pa OH se mi je pa zdelo kao 'saj lahko'.

jaz isto.[sm=zmeden.gif] Sem šla v mesto in pojedla en košček jogurtove tortice. Problem je bil, ker je bila zelo lahka, zato sem doma pojedla še košček lešnikove napolitanke in košček krhke pite.[sm=smiley13.gif]. Moj izgovor: Saj druge tudi kdaj grešijo.[sm=zmeden.gif].

No, danes bom pridna. Sem spila sveže iztisnjen pomarančni sok in pojedla 2 žlici sezamovih semen. Za kosilo si bom kar privoščila zelenjavno juho. Paše, ker je nedelja.[sm=smiley1.gif]. Potem pa sadje.




Sofi -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:12:25)

Meni pa sadje kar diši in opazila sem, da imam ta dan največ energije, predvsem zvečer, ko se spravim na orbitrek - tiste pol ure tako mine, da skoraj pozabim dol stopit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Zvečer na beljakovinski dan pa se sploh komaj prepričam, da grem dvigat pulz.
Sem si pozabila sadno zalogo narediti, tako, da imam samo hruške, jabolka in pomaranče. Pa itak ne bom dosti pojedla.

Hvala bogu, da nam ob nedeljah kuha tašča, da mi ni treba prihajat v prevelike skušnjave, ko bi kuhala za mojega.




pa uspešen sadni dan




t_t_y -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:23:20)

No, sicer mi ni nobena odgovorila, ko sem spraševala če sem pretiravala včeraj zvečer, ko sem pojedla 4 čokoladne kroglice, ampak glede na to kaj jeste nekatere, to očitno res ni preveč. Jaz sem se pa že čist zasikirala, ko smo šli na en rojstni dan (hrane čuda, peciva pa sploh),sem se odločla, da kar pojem pojem natančno 3 koščke, pol so me pa kroglice premamile in so bile 4. No, upam da se to ne bo poznalo, saj so zaenkrat kg zelo vzpodbudni.
pozdravček




paris -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:23:54)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aha! Grešnice so se lepo same pofočkale, ko pa ne vejo za kero se gre![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Men se zdi pa škoda grešit, ko gre pa tko lepo dol!

Do zmage z vago naprej!




Sonka -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:39:51)

Pozdravljene!
Javljam se, da sem še vedno z vami, a mi internet ne dela in zato ne javljam sproti rezultatov. Prvi teden sta šli dol 2 kili, drugi pa 0,8 kg. Verjetno bo šlo zdaj bolj počasi, a glavno je, da gre. Sem pa pridna in se dobro držim. V začetku sem štela dneve, zdaj pa kar ne morem verjeti, da smo že prišle do 20-tega dne. Dobre smo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ko bo mogoče, se spet oglasim.

Lep sončen pozdrav vsem!




Anonimen -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:44:24)

Packe, pa kaj je z vami? A smo odločne, ali ne? Če smo odločne, se tega držimo, ne pa da grešimo in se še tolažimo, češ, saj druge tudi grešijo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][sm=grrr.gif] Saj to ni res! OH dan je zato, da psiho malo tolažimo s sladkarijami, ampak poudarek je na MALO in ne dosti. Zato velja le EN kos tortice in ENO rebro čokolade, ne pa trije kosi torte ali pa 5 kosov kokosovih kock ali pa še lešnikovh napolitank itd. itd. itd. Tako ne bomo nikamo prišle in tista grda baba, ki jo tako pridno redimo, bo začela rediti nas nazaj, sama pa hujšat!

Punce, res sem huda na vas! Če se mislite držat, se držite, če ne pa odstopite. RESNO!








Zdaj pa čisto tiho - pa ne okoli govorit: spovedujem se svojih grehov. Grešila sem. Pojedla sem kremšnito in še bobi palčke po vrhu. In to kar nekaj bobi palčk. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Prosim, skregajte me!




t_t_y -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 11:57:38)

Ti, ti skutica, najprej nas kregaš, pol pa takole.
Pol se pa jest žrem, ker sem pojedla 4 čokoladne kroglice namesto 3.Ajjajjaj.
Sicer se bo pa tko al tko vse pokazalo v torek........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lp




taška30 -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 12:31:11)

Ta je pa dobra, Skutica![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Najprej nas skur[sm=smiley35.gif], potem pa priznaš svoj greh. Jao, jao! Grozne smo!

No, skratka, da vam dokažem, kako se kesam za včerajšnji greh, naj povem, da zdajle moj možek, moja tašča, tast in prababica (smo pri tašči) sedijo za mizo in se bašejo z nedeljskim kosilom, jaz pa sama ždim tule v sobici za računalnikom s šalco nesladkanega kompota zraven sebe. Še dobro, da so razumevajoči in me pustijo pri miru.
Najprej sem sicer mislila, da bom danes jedla še zelenjavo in solato (ko smo ravno na obisku), no, pa ne bom. Samo sadje.
Kazen mora bit!!!

Lp, Taška

Aja, t_t_y, pa zakaj se tebi zdi, da so 4 kuglice preveč? Ja, haloo? Saj tam piše ena večja tortica, par kosov peciva, 3 kepice sladoleda...Meni se to sploh ne zdi preveč. Jaz bi jih pojedla 5, pa tega ne bi vzela kot greh.




Grascakinja -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 13:01:32)

Ja, jaz sem tudi malo pretiravala včeraj. Za kosilo testenine s paradižmikom, popoldan kakav s smetano in kos štrudla, zvečer pa banana.

Danes sem na preizkušnji: sadni dan, nečakinja ima pa rojstni dan. Sem že najavila svojo dieto in si izborila, da bo zame posebej koš sadja tam. Držte pesti, jaz sem odločena, da bom preživela!

Sicer sem pa dozdaj pojedla 3 male banane, malo študentskega futra in majhno skledico zelene solate.




Naja30 -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 13:26:48)

Ve ste prav srčkane, tako fajn vas je brat! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

A pol se me, ki bomo jutri začele, lahko pridružimo vam ali kako? Tako mi je žal, da nisem vedla, da ste šle na to dieto, bi se že na začetku, takoj po novem letu pridružila. Pa dobro, nikoli ni prepozno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tejčica -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 13:47:38)

Še ena grešnica se javlja.[sm=smiley9.gif] Jaz sem včeraj grešila na kubik in si res zaslužim eno brco v rit! Sem imela tako slabo vest da se niti javit nisem upala. Najprej sem malo grešila, potem še malo in nato veliko. Začela sem normalno s sadjem in za kosilo so bili makarončki. Potem pa nisem imela več meje. Zmazala sem par muffinov za večerjo pa pico z vsem.[sm=smiley29.gif] In sedaj vsa pokorna čakam da mi naložite pokoro.

Še dobro da je danes sadje in se bom malo sčistila. Upam pa, da mi v torek vaga ne pokaže več kot mi je ta torek.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




t_t_y -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 13:50:07)

Ja seveda, ti se nam kar pridruži. V kolikor želiš, da te vodimo v tabelci, nam še sporoči koliko kg bi se rada znebila.

lp




Naja30 -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 14:03:57)

Ja zdaj jih imam okoli 70, rada bi se pa znebila vsaj 5 kg.
A se tehtate v torek zjutraj? Pa bom takrat sporočila točno kilažo.




tadejaa -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 14:28:16)

Mi smo tudi bili včeraj na rojstnodnevni zabavi in sem
pojedla štiri koščke orehovega peciva. Pila pa cel popoldan
samo vodo. Pa saj to je verjetno enako kot bi pojedla en kos
torte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Punce ne se preveč sikirat, če se katera pregreši. Pač potem
nadaljujte z dieto.
Danes pa jaz spet trpim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Tole sadje mi ne gre in ne gre.
Pa saj bo jutri spet normalna hrana na krožniku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




t_t_y -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 14:29:28)

Naja3 - sej sploh ni tolk pomembno kolk jih imaš, važno je koliko bi se jih želela znebit - vsak torek se namreč tehtamo in takrat pripravim tabelo s podatki koliko bi posamezna želela izgubiti in koliko je že zgubila. Zate je res najboljše, da v torek sporočiš točno koliko kg bi rada dala dol, potem pa boš naslednji torek že poročala o padcu kg.
pozdravček




Anonimen -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 15:00:44)

Meni se štiri kokosove kroglice sploh ne zdi veliko, jaz bi jih verjetno pojedla šest in se ne bi čutila čisto nič krivo. Če jih primerjaš z enim VELIKIM kosom torte (tako je napisano v dieti), je šest kokosovih kroglic zagotovo manj od enega velikega kosa torte. Tako po količini kot po kalorijah!
Jaz pojem vedno štiri palačinke, dokaj debele, saj dodam polnozrnato moko, potresene s kakavom. Čokolade pa ali nič ali pa dve rebri, napisano je eno do dve rebri! Včeraj sem namesto čokolade pojedla eno sadno skutico, tisto smetanovo.
Pa se ne čutim čisto nič krivo!
Sem se pa zadnjič s tistimi kanoli na sadni dan.
Tako da bom od takrat naprej zagotovo pridna, je teža preveč dni stala na mestu.





Anonimen -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 15:22:27)

Punce, saj veste, da sem se samo hecala, a ne? Ker če se ne bi, ne  bi na koncu priznala svojega greha... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Saj se tudi meni ne zdi, da ste ne vem kako grešile... Samo res pa je, da je vedno več takšnih grehov, ki se bodo slej ko prej poznali na vagi. Tudi pri meni, kjer se je tehtnica nehala premikat navzdol... ampak je obstala.




Teni_ -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 16:28:45)




Do zdaj sem še pridna in tudi naprej nameravam bit Do zdaj sem pojedla malo jagod, banano in 2 breskvi.






Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>