Poroka v Kendovem dvorcu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


temboli1 -> Poroka v Kendovem dvorcu (30.1.2006 13:59:06)

Iščem in iščem, kje so kakšne okvirne cene poroke na Kendovem dvorcu (pogostitev cca. 15 ljudi), pa nikjer ne najdem.
Ali mi lahko katera ki se je tam poročila postreže s kakšno informacijo ?




CIPRESA -> RE: Poroka v Kendovem dvorcu (30.1.2006 14:09:54)

temboli  pred kakimi dvemi leti sem bila sama deležna obiska tega dvorca ...neka službena prireditev, sicer ti nemorem povedati trenutnih cen ampak takrat je bilo pa noro drago. Ne spomnim se že koliko točno smo plačali ampak vem d je bil račun ubijalski. Poroka pa je menda potemtakem še bolj cenovno ubijalska. Glede na to da je le 15 ljudi mogoče nebo kaj več kot v navadni gostilni z 100-120 ljudmi menda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa res da je pa postrežba in ambient na višku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




cmokec -> RE: Poroka v Kendovem dvorcu (30.1.2006 17:08:27)

Jaz sem bila tam na poroki ca. 4 leta nazaj. Ambient in postrežba je bila super, samo je pa tako drago, da ... Ne vem, če se splača dati za en avto denarja za poroko?




SašaR -> RE: Poroka v Kendovem dvorcu (30.1.2006 19:11:27)

Jaz ti lahko povem samo to, da tukaj opravljajo predvsem poročne obrede - kakšna je cena ne vem, dobiš pa šampanjec.

Glede ohceti oziroma pogostitve je pa tako, da se pri nas noben ne odloča za to, ker nekaj let nazaj se je govorilo da je cena ubijalska pa še lačen greš od tam. Je pa to kao hotel s petimi zvezdicami.




Stran: [1]