Vagonček se pelje... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...



Sporočilo


mehurčica -> Vagonček se pelje... (6.2.2006 12:03:28)

Ali Vlakec se pelje...se ne spomnim več točno kako smo imenovali igrco. Igrali smo se jo večinoma v osnovni šoli, pozneje več ni bila tako aktualna.

Gre pa tako:
En ima zakrite oči, en pa kaže s prstom na ostale igralce. Tisti, ki kaže s prstom, govori "vlakec se pelje", tisti s pokritimi očmi pa reče "naj se pelje" ali "naj se ustavi". Tisti, ki kaže s prstom, lahko tudi večkrat kaže prst na enega igralca, ampak ne več, kot 3x zaporedoma. Ko se vlakec "ustavi", tisti z zaprtimi očmi pove nalogo, ki jo mora tisti, na keterem se je ustavil, nalogo opravit.

Če je igra s poljubljanjem, se tistemu z zaprtimi očmi samo pove spol igralca in more določit drugega igralca, s katerim se more poljubit. Vlakec se seveda lahko ustavi tudi na tistem,ki ima pokrite oči, torej lahko kazen( ali nagrado[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) določi sam sebi. Potem se pa še določi trajanje poljuba in ostali glasno štejejo do določene številke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


In Viv, kako se ti zdi?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] hehe..




muki1 -> RE: Vagonček se pelje... (6.2.2006 12:05:53)

koza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]