RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


k1 -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (7.5.2006 18:31:56)

evo me opet. samo da poročam, naša gre že par dni čisto ok sama po celem stanovanju, a trajalo je 2 meseca, odkar je naredila prve samostojne korake . tudi za nas je posijalo sonce, hehe.... drugače pa smo super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. mala pleše ko navita, samo da sliši domačo muziko. z ritjo levo in desno in šejk šejk... upam da ne bo kaka barska plesačica.  drugače pa je čisto nora na telebajske in nodija.

janeja, ja, naša je ful hitro spravila not razliko, sem prav zadovoljna. sem pa vesela, da gre tudi vama super, in da sta jo odnesli brez kakih posledic, tako kot mi. boš videla, čez 30 let bosta imele še preveč kil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




lex -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (8.5.2006 21:16:03)

Pri nas je pa vlakec Tomaž tisti, ki ga priklene pred TV, ostalo je pa bolj tak, tak. Moj mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je tak "žleht", da vzgojiteljico gleda pol ji pa vrže žlico na tla, pa sliši tud nič. Bolj ko se trudima in mu postavljama meje, bolj nama najeda živčke. Pa ko se vsaj ne bi pol tak nedolžno nasmejal.
A mislite, da sem ga kiksnila, ko sem mu 92 cote kupla. men se zdi, da su mu 86 že skor tesne. Aja v petek sva bila prvič pri frizerju. Rodil se je s laski, pa so se mami smilili (beri je bel take kodre da dol padeš), pa so mu ostali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Punce ne se sekirat zarad kil, čez par let jih bomo pa lepo prosli, če NE bi šli na hamburger. 
lep pozdrav!




*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (9.5.2006 19:25:50)

Pa se še mi oglašamo. Tak čisto na hitro, da ne boste mislile, da sem kam izginila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Luka je bil te dni prehlajen, iz noska mu je teklo, kašljal je, bruhal, pa še 2 zobka je dobil. Zdaj jih imamo 8 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Mislim pa da bo 9 tudi hitro zunaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  Spet ne bomo ponoči spali, kajti dve noči mi je cvili po 2 uri. Pa sem ga nosila, Calpol dajala, mazala dlesni z Genigelom,...pa nič ni pomagalo:

Hvala za vzpodbudne besede ob tej naši preiskavi. Res sem malo panična in v strahu, kako se bo na to odzval Luka. Preiskavo pa imamo 22. tega meseca.

Lepo se imejte, uživajte z otročki zunaj, pa ne pozabite na RR[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

P.S. Tudi mi smo bili v petek prvič pri frizerju in glej ga zlomka, tudi mi smo mu porezali kodre, ker je že bil kot pupika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Lu -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (11.5.2006 12:22:31)

Ojla!

Kako ste? Mi smo za spremembo zdravi. Že trkam. Glede frizurc ima tudi Maja take lepe kodrčke, da je kaj. Sem rekla, da bi jo mogla samo spredaj malo pošišat, ker ji grejo laski včasih na učke. Špangice pa noče in noče imeti. Ne vem kako jo bom navadila. Vsaj do najine poroke bi jo mogla. Ji je mama kupila tako ´cute´ oblekco, da je joj. Bi jo kar pojedla. Prava princeska bo. Aja samo čeveljčke še iščem. Take bele z paščkom. Ima katera idejo, kje bi še lahko pogledala. Pa da niso 8-9.000 jurčkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Gledala sem že v Massu, Cicibanu, Stonogi, Pami,Jello. Aja pa bele jopice pod 6.000 tudi ni nikjer za dobiti. To je za znort. No pa saj je še čas.

Drugače sva pa z najinimi pripravami že skoraj pri koncu. Zdaj letava za poročnimi prstani. Joj je izbire, tako da vsa čisto zmedena. Jih je res preveč. Je pa kar naporno. Zvečer samo še dol padem. Pa saj ni čudno.

Ta vikend smo pa same doma. Gre ati na regato. Se bomo samo potepale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Javite se kaj dekleta.




k1 -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (11.5.2006 13:59:14)

evo nas opet. v roku 10 dni - 4 zobki! amerika. sedaj jih ima 6 (2 spodaj, 4 zgoraj).

berem, kake kodre imajo vaši, hehe, naša če bo sreča, bo prvič pri frizerju po moje pri kakih dveh letih! no, pa saj so končno začeli malo poganjati.

drugače pa smo že skoraj na tem, da voziček čisto pospravimo, ker ni več zanimiv. uporabljam ga samo še silom prilike, na daljše ture.

no, lepo se imejte, pa poročajte, kako ste kaj!

dio




lex -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (11.5.2006 20:23:15)

Zdaj pa res ČISTO VAŽENJE! Danes smo imeli z našim vrtcem orientacijski pohod za vse skupine po bližnjem gozdu. In da ne boste mislile naš mali mulc je vso pot razen po izjemno strmem klancu navzgor (je itak bla naloga, da otroci nesejo starše po bregu navzgor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - mislim kontra) in to je bilo enih dobrih 5 km (je pa totalni raziskovalec in je bla vsaka mravlja izjemno zanimiva). jaz sem seveda to zamudila, ker sem mogla delat - peljat drugo skupino (svojo) po drugi poti. Mater sem ponosna. Vsi še starši so mi govorili kak je letal gor pa dol po šumi.
Aja pa brez zamere, sam se vam mogla zaupat, ker sem tak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ponosna nanj.

Pri nas imamo voz samo za vrtec, pa še to zato da lahko gredo pol vsi skup na sprehod. imamo namreč nekaj takih malih otrok kot je moj Aleks, pa ti mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne morejo hodit po cesti.

LP lex




sezam -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (11.5.2006 22:50:13)

No pa še jaz malo.

Mi smo tud že prve kodre odstrigli. Bo treba še enkrat iti, ker so že spet zrastli.

Drugače pa so jo same vragolije. Skoz je kaj, da se ji moraš smejat, če ne drugega, pa dela face. Pa enih kilometrov naredi vsak dan. Prenaša igrače, posodo,... povsod. Sam da "šeta" sem pa tja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa "dija" - dirja. Pa ko smo zunaj, da ne zamudi kakega aviona, pa motorja, pa tovornjak, pa vlak. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Smo ravno na takem koncu, da z dvorišča vidimo vsa prevozna sedstva, le ladje ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa še dosti prometa je, tko da se še s tem zaposli, da gleda.

Po TV-ju ji je pa najbolj všeč začetek - špica od NMK-ja. To kar z odprtimi usti gleda. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

No pri meni v službi se je pa zdej lažje zadihal. Pred prazniki je bil pa res hud tempo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ne vem kako dolgo bi tako zdržala. No pa v glavnem, da je zdej bolj.

Lepo se imejte in se tipkamo.

[image]http://forum.najnaj.si/images/smiles/be%20mine!.gif[/image]




*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (12.5.2006 17:33:24)

Živ vsem!!!!

Mali spava, jaz pa imam čas za RR!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Danes smo malemu kupili sedež za na kolo, tako da smo že imeli testne vožnje z njim. Super je ta zadevica. Smo kupili takega, da se montira spredaj na kolo in potem vse vidi in kaže s prstom, pa govori nekaj tja v tri dni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sva pri nečakinji sprobala ovi sedež, ki je montiran zadaj na kolesu in ta ni bil preveč OK. Mali ti je v rito gledal, če pa je hotel kaj videti pa se je moral nagniti na stran. Tak da smo prej preiskusili, kaj odgovarja našemu radovednemu mulcu.

Danes ko je tako vroče bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] sem malega sezula in je 5 min skakal po toplih tlakovancih, pa malo po travici. joj, kako je s prsteki migal in radovedno gledal, kaj ga to za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] v nogice pika.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LU  sem čisto na svežem, ker sem malemu včeraj kupila sandalčke, bolj odprte in sem vse štacune preletala. Ne vem kako je pri vas, jaz sem se ravno jezila, da za punčke take lepe sandalčke, balerinke, vse živo imajo, za fantka pa je bolj tak, tak izbira. V Peko sem lepe videla, v Ego- ju,...ti praviš da v Pami nisi nič našla. Moja nečakinja ima take bele žamet s paščkom in motiv roza rožice so gor. Pa v Pami kupljeni 4000 so stali. Pa poglej v La Scarpi, pa v Massu imajo fanj izbiro za pupe. Če pa pri vas res ni nič, pa boste imeli en izlet v prekmurje in boste nakupili tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Zanimivo je to branje od vseh nas, kajne?

Se še beremo.




dana -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (15.5.2006 8:58:54)

No lep pozdrav še od naju !

Ta vikend sva bila sama doma, ker je ati službeno odsoten in ga še do torka ne bo doma, tako da nama je že kar dolgčas. K sreči je bilo vsaj vreme lepo in sva bila zunaj. Naš bi bil samo zunaj, je tak jok in stok ko je treba noter.

Drugač pa ni nič novga, zobkov imamo že nekaj mesecev 6, ne vem kdaj bo še kakšen ven pogledal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ubadamo se tudi z oddajo naše psičke (zelo rada ima kokoši) in je ne moremo več imeti ker smo pač sredi vasi.

Prejšnji teden sva mu kupla dvoje čeveljce, ker nogica tako hitro raste da je kaj. Pol je bil pa ves ponosen.

Mi smo našega ostrigli že dvakrat, ker je ves živčen če mu laski na oči silijo. Kodrov sicer nima, ima pa zelo močne lase (po mamici).

Lepo se imejte in se tipkamo !

dana  in mali razgrajač [sm=smiley17.gif]




Lu -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (17.5.2006 12:33:01)

Ojla!

Kako smo?

A sem jaz par dni nazaj nekaj pisala, da smo zdravi, a ne. No zdaj spet nismo. Pa da pop***** Zdaj spet smrka, kašlja. Kaj jim dajete proti kašlju? Jaz imam samo tiste smrekove vršičke. Je mogoče še kaj takega. Vročine pa hvalabogu ni.

Malo sem bila že v nabavi za našo malčico. Sem ji kupila v H&M eno tuniko, pa dvoje hlače. Me pa zelo mika, da bi šla še v Avstrijo pogledat. v KIK imajo tako podobne stvari kot v H&M, pa še ceneje je. Bomo še videli.

Tole vreme je pa res enkratno. Samo meni je že tako vroče, da je kaj. Ampak to je šele začetek.

Kako se pa kaj obnašajo vaši otroci? Moja je tako žleht, da je kaj. Zdaj je začela tepsti vse po vrsti. Mene non stop. Sploh če ji kaj ne pustim, me kar udari. Jaz ji seveda non stop govorim, da se to ne sme in ne sme, ampak sploh ni učinka. Za povrh je začela še grist[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Samo upam lahko, da bo čimprej minilo. Aja pa v varstvu kar otroke z igračami tepe. Joj, joj. Me je res kar groza kaj šele bo.

Zdaj bom pa verjetno počasi kar nehala, šla domov kaj dobrega skuhala, malo pospravila, potem šla po tamalo v varstvo, še malo na sprehod in dan bo spet hitro minil.

Lepo se imejte pa javite se kaj.





*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (17.5.2006 22:31:34)

Ojla vsem!

Sem že enkrat napisala sporočilo, ko pa sem pritisnila potrdi pa mi je nekaj napisalo in sporočilo se ni prikazalo tu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Saj lahko da je stran potekla, ko pa sem sporočilo pisala 3 ure. Če pa je mali imel non stop direndaj, jaz pa letala za njim ko koza. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa vmes smo še hodili kolesarit.

Zdaj pa gledam vmes Csi in vadim slepo prstno tipkanje...tako, da če bo tiskarski škrat kaj črke pomešal...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Dana, upam, da ste porihtali s kužijem. Naša kužika je tudi naganjala sosedove kokoške. Pa sem jo par krat malo po riti in je od takrat mir. Pa soseda je svojim putkam tudi porezala krila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], da ne morejo prek ograje poleteti.


Lu, a ste že kupili čeveljčke????  Pa ne da ste spet Maja smrka in pokašljuje??? No mi uporabljamo Prospan sirup in ful sem zadovoljna z njim. Prej smo imeli Slezov sirup in je dalj časa rabil, da se je čisto izkašljal. To za smrekove vršičke pa prvič slišim.[sm=zardeva.gif] A da vi tudi hodite v Avstrijo? Pa iz Grusuplja se splača iti? Mi imamo do Radgone 30 km, do Gradza pa 60, pa glih ne hodim ne vem kak na veliko. Kupujem sproti in pač tam, kjer se mi dopadejo cotke. Kupim pa tudi kaj v Kik, ali pa še boljše cotke imajo v NKD, če si kaj čula za to trgovino?

Luka je tudi začel trmariti, ko vrag. Se vrže na tla in če še vedno ni po njegovo, začne udarjat z glavo v tla. Zgleda pa, da se je premočno udaril, ker je fanj jokal zadnjič in zdaj več tega ne počne.  Jaz ga pa čisto nič ne upoštevam, ko on svoje hoče uveljavljati. Me je pa enkrat fanj pošteno udaril po licu in sem ga jaz nazaj, ne premočno, ravno toliko da je čutil. In nobene zaušnice več nisem dobila. Pa lasala sva se že tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ampak zdaj sem si čisto porezala lase (prej sem imela dolge) in me več nima kje prijeti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tako, da smo ta problem izoreninili, še preden bi postal res problem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pri nas se psihično in fizično pripravljamo na ponedeljek, ko imamo MCG, tisto čudno preiskavo. Saj mene je verjetno bolj strah, kot kogar koli...ampak te preiskave nimamo vsak dan na redu,....tak da je občutek ne glih fanj, ko se mi v glavi odvrti cel filmček kako poteka ta preiskava. Sicer pa se do ponedeljka še kaj beremo. Upam!

Lep pozdrav vsem! 





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2006 7:13:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




sezam -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (19.5.2006 23:50:22)

Mana držim pesti za vaju. Upam, da bo vse OK, preiskave pa s čimmanj težavam.[sm=smiley31.gif]

Morrak lepo, da si se nam pridružila. [sm=rozica.gif]

Lu - upam, da se kmalu pozdravite. pri nas zaenkrat nismo imeli težav s kašljem, tako da ti ne vem svetovat, kaj je najbolje za kašelj. Zaenkrat je le enkrat malo kašljala in sem ji dajala slezov sirup. Takrat je pomagal.

Pri nas je tud vsak dan kaj novega. Je pravi [sm=smiley8.gif] tale naš škratek. Tašča jo je naučila in sedaj zna poveedat kako ji je ime in kako se piše (imamo tak simpl in kratek priime, da ni težko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Umivanje zob je še vedno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], hrani pa se zelo rada. Sam, da vidi da nekdo nekaj je , mora tud ona dobit. Še dobr, da se je tako obrnil, kakršna muka je bil začetek.

Grizenje - to je pa pri nas že lep čas aktualno. Pride zraven in prav nahitro in nadrobno ugrizne. Ko mali [sm=kuza.gif]. Pa ji govorim, da se to ne dela, da to boli, pa sam mal čuden pogleda pa se smeji. Zadnje čase pa se nakuha, če kaj ni ponjeno. Se začne dreti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Vreme je res super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sam bi bil pa že malo potreben dež, če ne bomo morali zalivati v vrtu. An je skoraj cele dneve zunaj. Prav uživa. Včeraj sem ji pripravila peskovnik in je ful uživala. Sam bla je pa umazana ko [sm=pujs.gif].   Pa glavno da je uživala, bomo pa mal večkrat prali. [sm=love.gif] je rekel, da ji bo kupil kar kombinzonček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. 

Lepo se imejte in se še tipkamo.




*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (20.5.2006 9:10:00)

Pozdravček vsem!
 
Morrak, dobrodošla in lepo, da si se odzvala vabilu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  in čestitke za vašo bebico, ki jo čakate avgusta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
 
Saj sem rekla, da se beremo še do ponedeljka. Samo jaz se oglašam že danes, ker jutri ziher ne bo časa za RR. Jutri bomo grilali z nogometnim klubom in z njihovimi ženami ter otroci. Tako da bo jutri pestro, če nam bo le vreme naklonjeno.
 
Joj, me je Luka zjutraj presenetil. Vstal je ob 6.19!!!! Je vedno vstajal od pol 9 do 9, pred dvema tednoma pa sva imela neke obveznosti pri zdravniku in sem ga zbudila ob 7 in mi od takrat vstaja od 7 do pol 8. Ampak danes to je too much!!!!!
Sem mu še z zaprtimi očmi prižgala Nodija in je lepo gledal, jaz pa nazaj v krpe ajat in ob 7.05 me je prišel zbudit. No takrat sem vstala in spila na litre kofeja. Mislim, da bom še celo noč svetila od te kave.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mi je pa prav luštno, ko se zna sam zaigrati in da zraven nič ne ušpiči. Ko pa se skupaj igrava, pa zna včasih narediti celega hudiča.
 
Zdaj pa SPET gledamo Nodija in mi ga je prav fanj gledati (Luko namreč), ko se tak od srca lepo nasmeje, ko Nodi kihne. Ačih![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
 
Sezam, pri nas je tudi bil cel halo okrog tega pranja zobkov. Ampak jaz sem čisto obupala. Mi ni bilo do tega, da bi vsak večer malega držala kot v oklepu in mu na silo prala zobke. Mislim, da če kar delaš na silo, se ti to zgravža, kaj ne? In nočem, da bi dobil odpor na pranje zobkov. Zdaj smo novo tehniko uporabili in zgleda da učinkuje. Ko si midva z dragim pereva zobke, ga enostavno postaviva zraven in mu dava njegovo ščetko. Ampak je trajalo 4 mesece da je pogruntal, da si mora voščiti zobke, ne pa ščetko cuzati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sem pa mojo mamo vprašala, kako je bilo s tem pranjem zobkov pri meni in je rekla, da mi je prala ko sem ji dala, to pa je bilo nekje pri 2,5 leti, če še ne kasneje. In imam čisto lepe, zdrave zobe. Mislim, da bi bil velik problem, če bi Luka že imel črne zobke ali kaj podobnega. Moja nečakinja je tak primer, da je že čisto majhne zobke, komaj iz dlesni prikukane, imela črne. Pri 10 mesecih. Samo to je druga zgodba in vse se je začelo od tega (po moje), da ji je ful pozno začela prala zobe in vedno je pila in imela v ustih flašo ACE sokov. Ti sokovi pa so presneto sladki.
 
Držte pesti za ponedeljek ob pol 8, da se ne bomo preveč jokali, in da bo kar se da vse OK. Vam pa nato sporočim, kako smo se odrezali in kakšni so/bodo izvidi.
 
Lep vikend vsem in poljubite svoje otroke!!!!
mana
 




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.5.2006 7:14:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




dana -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (22.5.2006 9:16:15)

NO še en pozdravček od mene.

Ko imate ravno temo o zobkih in kahlicah naj še jaz povem, da je pri nas tudi problem z umivanjem zobkov. Ve pa dobro za kaj se krtačka uporablja, saj jo ima stalno v ustih, ko mu hočem pa jaz zobke dokončno umiti je pa jok, tako da jaz kar gazo zmočim pa mu jih s prstom umijem. Drugače pač ne gre. Ni se pa bati, bodo sčasoma že pogruntali kako je treba. Ko bojo starejši se jim bo dalo tudi kaj dopovedati, da bo miška zobke odnesla, če jih ne bojo umivali. Tako se namreč jaz spomnim ene gospe, ki mi je tako govorila, pa da mi bo muca copatarica odnesla copate, če jih ne bom pospravila za sabo. Ne veste kakšen učinek imajo take besede na otroka.

Naš lumpi je star 15 mesecev in ga nisem še nič na kahlico navajala. Ko se bo pa enkrat zavedal, da lula in kaka, potem bomo pa začeli. Kahlice sploh še nimamo, imamo pa nastavek za na školjko, v katerega sem ga že posadila, pa me je samo gledal, kaj zdaj hočem. Sem brala v eni knjigi, da se jih ne sme siliti s tem, ker znajo biti potem problemi. Zdajle se bliža poleteje, pa lahko sprobate, ko bojo lahko zunaj brez pleničke, pa še čas boste imele, npr. ko boste na dopustu.

Naš se dostikrat polula v banji, ko ga začneva tuširat, pa reče samo aajj, potem bi pa po lužici stopical.

K sreči smo zaenkrat kar zdravi (trkam) in upam, da bo vsaj čez poletje mir s temi virozami.

Čakamo pa nestrpno kaj bo z vrtcem, ker pri nas še vedno ni odločala komisija. Zaenkrat kombiniramo s privatnim varstvom, pa bi rajš vidla, da bi imeli eno varstvo ne pa da ga mešamo. Tako da držite pesti, da gre jeseni v vrtec.

Mana_t danes imata s pikcem preiskavo. Ker nas boš brala šele jutri, upam, da bo vse v redu in da bo (je) v redu prestal preiskavo.

lep dan še naprej,

dana





*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (22.5.2006 15:13:36)

Evo, samo da poročam, kako je bilo s preiskavo!

Naj pohvalim mojega sončka, kajti odrezal se je prav junaško! Niti kapljice solze ni bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], malo se je samo jezil, ker smo ga dol držali, ker je moral biti pri miru! Ko so mu pa kateterček vstavljali v lulčeka, pa je samo na veliko pogledal.

So ga zdravnici in sestre ful pohvalile, da je tako priden bil. Da je bil pri miru ko cvek in da se je tako hitro polulal. V 5 minutah ali pa še manj je bilo vse končano!

Sicer izvida še nimam, sem pa to zdravnico, ki ga je slikala, vprašala, kako kaže, pa je rekla, da prav veliko tekočine ne gre nazaj v ledvica. No kaj več o tem ne morem napisati, bo mi izvid razložila zdravnica in pregled imava komaj naslednji teden.

Evo, tako smo lepo prišli skoz s to preiskavo in lahko priznam, da sem se jaz ful sekirala, kako bo. Vseeno pa sem eno solzico potočila od sreče, da je tak korajžno Luka to prenesel, ko so ga tam zd. in sestre tako hvalile.

Se še beremo!
Zdaj pa gremo pripravljat, da bomo proslavili s prijatelji![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jupi za Lukca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (22.5.2006 15:19:16)

Aja, pa še nekaj sem pozabila!!!!


Hvala, vsem vam, prijateljice, da ste mislile na naju in za vaše vzpodbudne besede, ki so bile prav pomirjajoče zame!
 
Hvala še enkrat.[sm=smiley31.gif]




dana -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (23.5.2006 7:53:57)

No samo da je za vami. Pa tako pogumen je vaš fantič,
bravo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Zdaj se pa mal odpočij od vsega stresa, pa še kej se oglasi.

lp dana




sezam -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (23.5.2006 17:30:42)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  Za pogumnega Lukca [image]http://www.studiofaca.com/download/Animacije/.gif/smails/moto.gif[/image] [sm=smiley8.gif] [sm=metulj.gif].

Držim pesti še, da bodo tudi izvidi OK.

Na kahlico sem jo probala že dati, ampak je samo gledala kaj je zdaj to in je zaenkrat še nimam namena navadit. Sem pa tja kdaj jo bom dala, pa bomo videli kako napreduje. drugače je pa res sedaj pred vrati poletje in bomo lahko probavali brez plenič. Meni je mami rekla, da sem se odvadila čez poletje (no razen za ponoči, mi je še nekaj časa dajala), pa sem rojena aprila. Tko, da bomo sprobali, če nam rata. seveda pa brez kakršnegakoli siljenja.

Se še tipkamo.

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




Janeja -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (24.5.2006 9:17:25)

Mana, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za Lukca. Samo da je za vama. Zdaj pa držimo pesti, da bodo še izvidi super.

No, naša Lea je po dolgih 14 dneh končno nehala kašljat in smrkat (moram hitro 3x potrkat). Smo bili že čist obupani, predvsem zato, ker tudi apetita ni imela in je šla njena že tako nizka teža še dol. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  Zdaj se počasi vračamo v stare tirnice in upam, da bomo kmalu nadoknadili izgubljene gramčke. Sem pa šele zdaj ugotovila finto, ki zaenkrat deluje - pri enem obroku mora imeti naša princeska vsaj tri različne jedi. Pa poje najprej juhice pol skodelice, potem pa še drugo hrano po par žlic. Pa vsak dan pol kosa tortice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Velik napredek za nas pa je tudi to, da je Lea začela plazit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]   Pri korigiranih 11 mesecih ji je uspelo poštudirat tehniko in zdaj z Janom "bibata" gor in dol po dnevni sobi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Pa u kinderpetu se dvigne in stoji. Zdaj ji je pa to tolk ušeč in je tolk ponosna da zna, da sploh nima časa zaspat. Ko jo damo zvečer noter, mora najprej vse pokazat kaj zna. Pol je pa že tolk zaspana, da ima že zaprte učke, sam stoji pa še kar. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Danes je stara 15 mesecev. Saj ne morem verjet kako hitro je minilo.
Mana, Luka tud praznuje a ne?  Čestitke obema! 










sezam -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (24.5.2006 20:24:00)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Lea. Lepo, da tako napredujete. Boš videla Janeja, še malo pa se sploh ne bo več videla razlika med našimi pobalinčki. [image]http://www.mitsubishi-motors.si/lib/phpBB2/images/smiles/angel13.gif[/image]

[image]http://www.mitsubishi-motors.si/lib/phpBB2/images/smiles/occasion16.gif[/image] za Leo in Lukca, ki danes praznujeta. Mi smo pa včeraj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Čas pa res beži. Sem se kar malo včeraj zamislila. Je ravno sodelavka rodila in se mi zdi, da sem bila ravnoka na istem, zdajimam pa že [image]http://www.mitsubishi-motors.si/lib/phpBB2/images/smiles/schimpf.gif[/image] in[image]http://www.mitsubishi-motors.si/lib/phpBB2/images/smiles/motz.gif[/image].

Uf, danes je pa tako turobno, ko je dež, čeprav sem ga že kar čakala, da malo posveži na vrtu. Pa saj bo že jutri bolje.

A ste ve že oblekle vaše v kratke rokave. Jaz sem ji jih  par dni nazaj prvič oblekla, vendar ji za ven še zmeraj dam dolg rokav, kadar piha. Sem ji ži mislila že prej, pa je tašča prav čudno gledala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pri nas smo bolj na odprtem in zelo hitro piha. No danes je pa itak v dolgih rokavih, ko se je tako ohladilo.

Lep bodite s svojimi srčki. [image]http://www.mitsubishi-motors.si/lib/phpBB2/images/smiles/angel12.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2006 7:10:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




*goldfish* -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (25.5.2006 12:01:32)

 Hvala! Pa tudi Luka pošilja Lei poljubčeka za 15 mesecev. Pa Ani in Maji tudi, ki sta ŽE važni 15 mesečnici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Morrak tvoj Alex pa bo upihnil mesečno tortico v soboto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] (sem se pa fejst namatrala, da sem ugotovila, kdaj je tvoj sonček prikukal na svet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) Tudi vam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za 15 mesecev.

Dana vi pa bodite veseli, da boste ŽE kmalu stari leto in pol. Zgleda, da ste edini tu (od vseh aktivnih februarčk 05), da ste v prvi polovici meseca rojeni.

Jaz malega oblečem tako kot sebe. Če je meni vroče v dolgih rokavih, je sigurno njemu tudi. Sicer je on bolj vroč, tako da mu je sigurno prej vroče kot meni. Sem mu zadnjič zjutraj oblekla dolge hlače in bodi s kratkimi rokavi, gor pa srajčko z dolgimi rokavi, pa sva šla ven. In je tako zašvical, cel je bil lepljiv[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Tako, da če je že zjutraj lep sonček, mu kar oblečem kratke rokave in dolge hlače, pol pa itak slečemo še dolge hlače, če še vedno švica. Pa že je dobil lepo rjavo barvo na obrazeku, pa po rokicah. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sezam, ti pa le delaj po svojem občutku, mislim da ti morrak fanj pravi, in ne oziraj se na taščo. Ker če bi se vse ozirale,...hm le kam bi prišle?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Kahlice mi še sploh nismo kupili. Mislim, da bi v njej vse prej bilo, samo kakca ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Dobili smo 9. zobek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] v noči na torek. Mislim pa da se še nekaj kuha okrog zobkov, ker je malo jokca in takšen teček, pa malo ima temperaturo povišano. Upam, da je zobek, ker če ni zobek, bi ga mogoče matralo to, da se ne more pokakati.Že več dni je imel trde kakece, in je včeraj prav stiskal pestnico in malo zakričal ko je kakal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Pa sem mu potem dala kašico za mehčanje blata. Pa še do sedaj ni nič kakal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No, res upam, da je samo zobek.

Janeja, tudi pri nas se nekaj pokašljuje, ampak nič ni takega, da bi zagnala preplah. Ponavadi je pri nas na sporedu kašljanje, ko se pojavi zobek. In takrat mu jaz dajem sirup Prospan. Aja, pa HURA za vašo pupiko, da se je začela plaziti in vstajati. No, bo pa hitro še hitreje pogruntala, da ni samo fanj če stoji v postelki, pač pa tudi izven nje. Potem bo šele veselo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lu pa je spet nekam izginila! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] HALO zemlja kiliče Majo in Lu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Evo, zdaj pa gremo nekaj kuhat!
Se še beremo!
Čao!




dana -> RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE????? (25.5.2006 13:32:35)

Mana_t ali si se malo zaračunala? Naš bo 14. junija dopolnil 16 mesecev. Bo pa hitro 18 mesecev, pa 2 leti, in tako naprej. Čas res hitro teče in naši otroci rastejo.

Danes grem v porodnišnico k sestrični, ki je rodila drugo punčko. Sem se že čist odvadla dojenčkov, tako da me bo kar malo strah prijeti tako majceno bitjece. Naš dečko je težak 12 kg in bo kar nekaj razlike ko bom v roke prijela malo manj kot 4 kg težko punčko.

Uživajte na sončku !

dana





Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>