RE: OKTOBRKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 8:43:52)

Ah, ve imate vsaj že en pregled, jaz pa moram še dobre 2t in pol čakat za 1. pregled[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Takooo daleč se mi še zdi.[sm=zmeden2.gif]
Bety, a ti maš danes pregled? Javi, ko prideš domov kako je šlo. Ko sem bila prvič noseča se je že v 5t lepo vidla gestacijska vrečka v 6t pa srček, žal pa ni dočakal 7t[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].
Ampak, zdaj pa bo vse v najboljšem redu in čutim, da bom konec oktobra pestvala malega bombončka.[sm=smiley32.gif][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
In tudi ve boste! Samo korajžno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Računajte, da čez dobrih 8 mesecev bomo mlade mamice ponosne na naše male junake[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Vrti se mi in še dobro, da sedim, upam, da ne bo tako cel dan, ker bom res [sm=smiley11.gif].

No se beremo še kaj kasneje

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] (vsem so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image])

tasha[sm=9nebesa.gif]




vava -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 9:56:54)

zdravo punce
kar nekaj časa se mi ni dalo nič napisati, sem vas pa ves čas brala in spremljala kaj se vam dogaja.
danes sem poklicala eno privat ginekološko ambulanto v ljubljani - dr. franjiča, ki mi ga je priporočila kolegica in dobila nov datum za prvi pregled - naslednji ponedeljek, kar je 1 teden prej kot sem bila najprej naročena v zd. to mi je skrajšalo čakanje in vrnilo nekaj veselja.
Sicer sva ta vikend povedala vsem mojim domačim in mami se je kar zjokala od sreče.
Špika me vedno manj, vsake nekaj dni nekaj malega izcedka (rjavkastega!) zaradi katerega do 1. pregleda baje tako ne morem nič, zaspana sem manj, malce večkrat mi je slabo pa še ni hudega. Moj dragi je nadvse prijazen in s sexom niti ne teži - vsake toliko se potolaživa na drugačen način, pa je.
čustvenih izpadov niti nimam - najhujše je bilo nekje v 5 tednu, ko sem se hotela skregati kar z vsemi - najprej sem težila v službi, potem pa še doma. Se je izboljšalo takoj, ko sva povedala parim v okolici - najbrž zato, ker sva se potem lahko začela pogovarjati o problemčkih in načrtovati prihodnost.
v glavnem vsak dan je nekoliko bolje in upam, da bo pri vas tudi tako.

lp
v




lucika -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 10:06:12)

oj, vava, hvala ti. evo, vedno najdem katero, da me potolazi.
torej itak nima g kaj, ce se mu nalimam na vrata. kako je dano je dano, jaz pa lahko le cakam?

je pa zelo zanimivo, tole sem zdaj med pocivanjem odkrila. prvi izcedek je bil en dan potem ko sem prvic imela ss; zdaj drugi je en dan preden sem ga imela drugic. jao, ce ni tole od zivcev.

se mi pa zdi, da so me joske nehale bolet. malo se me, ampak tak ful fejst pa ne.

evo, bom poslusala vavo in gajo. ce ti izcedki ne pomenijo nic, to pomeni, da se ni za sekirat. je pa res grozno, ker nihce ne ve za nosecnost, in ne morem, razen vam, nikomur povedat, kako in kaj. sploh pa tega ne, zakaj sem zivcna ko hudic. zakaj sem tecna, se sama ne vem, mislim pa da so krivi hormoncki. ma, zakaj me en mali izcedek tako vrze iz tira. ce pa sem se vceraj bila normalno nosecka, in mi je manjkalo popolnoma vse, kar boli in jezi druge. a danes nic vec...

punce, uzivajte.




naja78 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 10:17:09)

živjo punce.

lucika nehaj no.vse bo ok.hvala bogu da nimaš krvave izcedke.mislim,da je to čist normalno.[sm=angel.gif]v času ko bi jaz mogla dobit M, se je pojavil rumen izcedk,ki ni zgledal kot vnetje in sem prebrala v reviji moj malček da se lahko še nekaj časa po ugnezditvi pojavlja ta izcedek,kije kot slab menstrualni tokin  ga mlada mamica lahko zamenja z vnetjem.

včeraj sem se z eno dobro prijateljico pogovarjala in je rekla,da to vsako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] skrbi.to je normalno.mene tudi vsakič ko grem na wc,ornk pogledam papir,da ja nav kej....pa ne smemo o tem premišljevat.to je zato ker tolk o tem beremo in vidimo kaj se dogaja.
kaj bomo pa potem po prvem pregledu???saj se ženska skozi celo nos. ubada s temi problemi.to je do ene meje normalno.s tem se jaz tolažim,ampak je res.ko bomo opravile 1 pregled nas bo kr mal strah in bomo nestrpne do 2 pregleda.a ni tako???!!!
zato upati na najboljše.

a mislite da ko bo jutri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]5t in 5 dni,da bi se lahko že videl [sm=smiley27.gif],če začne biti v 6 t torej me samo 2 dni loči od 6 t.????

joj jaz upam da bo vse ok!!!

se beremo.




tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 10:22:50)

Naja 78, mislim, da bi semoral videt [sm=smiley27.gif], vsaj kot se spomnel iz prve nosečnosti, ko sem stopila v 6t (plod pa ni še imel 6t) se je [sm=smiley27.gif] že videl.
Tako, da je možno, da se že vidi.
Srečno za jutri[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Lp


Tasha[sm=9nebesa.gif]




vava -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 10:52:00)

lucika a misliš, da res ne bi komu povedala za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]? meni se je razpoloženje res spremenilo potem, ko sem se prvič spovedala - na pobudo arabele (hvala arabela[sm=smiley20.gif]). če le moreš povej, verjetno bo tudi tebi pomagalo. kar se pa izcedka tiče - tako pač je. zakaj? kaj je to? nimam pojma [sm=smiley5.gif]. čakam do pregleda - še 6 dni...
danes si prvič nisem mogla zapeti enih hlač, res da so bile sveže oprane .... je pa tudi res, da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 7t4d in da se očitno v meni nekaj dogaja. upam in verjamem v vse dobro in vam vsem pošiljam en veeeeeeeeeliiik [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]




tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 10:58:38)

vava, saj bi tudi jaz rada povedala vsem, ki so mi blizu lepo novico, a raje še malo počakam. Ko sem prvič zanosila sem od veselja vsem povedala, a se je veselje v roku enega tedna spremenilo v veliko žalost, ker sem začela močno krvaveti in po enem tednu hospitalizacije sem imela ss[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Tako, da raje malo še počakam, vsaj nekej do 10t, ko bo skoraj konec prvega tomesečja.
Je pa čudno, ker mislim, da osebe okoli mene sumijo a se ne upajo vprašat. Celo moja nona je včeraj izjavila, da je prejšnji teden sanjala, da sem noseča in da je bila takooo vesela, pa še, da se je slišalo otročička v trebuhu jokati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Mislim, da vsi komaj čakajo lepo novico, no saj bo kmalu - konec marca pa bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. (Uff, kak je še daleč!!! upam, da bom zdržala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])




pilotgirl -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:05:44)

Ciao punce,kako ste? Jst sem danes že kar malo bolše volje,saj mi je dr.pušenjak kar malček tolažbe dal. Tko da imam upanje za naprej.Kako ste pa ve? Pa hvala za vaše spodbudne besede!!!
Evo za vse vas[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




lucika -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:16:42)

danes pa me poste imele poln kufer...se mam ze sama...

poiskusila sem en ovulacijski test, ker je danes ravno dan, ko bi drugace imela o. in veste kaj, crtico je skor razneslo! a mislite, da ti testi delujejo tudi na nosecniske hormone? al to pomeni, da sploh nisem noseca, le m nisem imela. ker nosecnost in ovulacija ne grejo skupaj! ne vem, al naj grem po novi test al kaj naj? groooza.




pilotgirl -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:20:11)

Joj lucika ne vem kaj naj ti rečem.Pa saj veš kaj pravjo da maš kao lahko še en mesec al pa dva rahle krvavitve,se pravi da maš tud o lahko,sej v bistvu en jajčnik sam lahko drugo jajčece npr sprosti,al pa  ne.Sej če ti je pokazalo še nič ne pomeni.Ti si 100% [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].Nč se bat.




gaya -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:29:13)

Punce moje,

jst pa rabim točažbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], čist sem na koncu,....

Sem na bolniški in zdaj zjutraj sem mogla še v službo nest ene papirje potrdt in me je šefica tko napadla, da sem čist fertik, sicer nje nisem pokazala, sem ji ta svoje nazaj povedala, samo drugače me je pa ful potrlo,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Napdala me je, kao zakaj sem na bolniški ( ve drugače za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]) ve tudi za vse G težave k sem jih mela in ona meni, da sem samo noseča in ne bolana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in da so vsi kao moje jamranje poslušali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], nikol nobenmu nisem nč rekla, razn, če me je kdo kaj vprašal,.... in ker se še tko sekiram, sem sodalevki ki me nadomešča razlagala kako naj kaj naredi, ej če bi se mi je[sm=smiley35.gif]  za firmo, tega ne bi počela,.... in ona mene obtožuje da nimam nobenga odnosa do nje in do firme, a na sestanku je rekla sodelavka, da bi blo dobr če bi bla kr do konca na bolniški [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], haloo, jst bi bla rada zdrava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in bi hodila v službo,...

In sem zdaj čist na tleh in razmišljam, ko bom šla nazaj na job, se bo začelo samo je[sm=smiley35.gif] v glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image],...

Saj vem da moram pozabit in se ne sekirat, sam kaj k sem tko naivna in sem mislila, da če sem jst dobra, bodo drugi dobri do mene,....

Oh ja, se kr mal bolje počutim, zdajko sem vam povedala,...




pilotgirl -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:41:08)

Jst ti bom tko rekla ,prvo je tvoje zdravje in tvoja pikica,šele nato je služba. Zato ti lepo to tvojo šefico v k.... pošlji in  se ne sekiraj.Ti maš od zdravnika potrdilo da moraš bit na bolniški in to je vse kar je važno. saj sigurno je še delavk ki lahko delajo namesto tebe. Končno naj se pa sama sekira glede dela,tebe pa pri miru naj pusti.




muki1 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:45:08)

Zdravo babe!

Lucika, da mi takoj zdaj prenehaš s takimi neumnostmi in ne delaj nobenih testov ovulacijskih. Polna si hormonov, valda da ti vse navkriž kaže. Saj veš kako pravijo: Bolj ko rovaš po dreku, bolj smrdi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], če si boš po psihi rovarila, si jo boš čisto razrvala. Če te res skrbijo izcedki, POJDI do ginekologa, da se pomiriš. Jaz bi verjetno šla. Verjetno ti bo rekel, da je vse okej in da si lahko brez skrbi, da se boš nehala mučit.
Pilotgirl [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], tebi lahko le ploskamo, da si se pobrala. Vidim, da si naredila trakec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jutri je že sreda, kmalu bo petek.
Gaya, za take šefe kot je tvoja, pa res nimam besed. Če ti opišem svoje izkušnje v prvi nosečnosti - katastrofa. Bala sem se za službo, zato sem pristala, da bom med porodniško delala. Potem me je j[image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley35.gif[/image] celo porodniško.Ne rečem, sama sem si kriva,ampak kaj takega več nikoli. Pa še noben mi ni bil hvaležen, vse je bilo tak samo po sebi umevno, da mi niti ene pohvalne besede ni zmogla izreči, kvečjemu jezna je bila name, ker nisem takoj skočila ko je ona tlesknila s prstom. In kje smo zdaj? Firme več ni, ko sem se prezaposlovala,pa tudi nobene lepe besede ni zastavila zame, sem se morala sama boriti za novo službo. Zato se kar lepo požvižgaj in misli nase in na svojega otročička.To je zdaj pomembno in nič drugega. Ko boš šla nazaj v službo, ji probaj stvar lepo razložit,če pa ji ne bo potegnilo, pa klinc jo gleda. Svoje delo opravljaj, dokler ga boš zmogla, vendar se postavi na prvo mesto. Ne bodi tak slabič, kot sem bila jaz. 




lucika -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 11:45:41)

ojej, gaya. dobrota je sirota. pa ce bi po stirih prisla delat, pa bi raskirala vse, ne bi bilo dosti in dosti vredno. tak to je, ko si, si vreden nekaj, ko te ni, isto sekundo pozabijo na tebe. zalostno ja, ampak mislim da je skor povsod tako...zdaj mas druge stvcari o katerih moras razmisljat...
saj, oni se bodo pa po prvem soku ze unesli. tam kjer sem jaz delala je sla ena na bolnisko in pol porodnisko, pa spet takoj na bolnisko in porodnisko. jao, kaj vse smo morali poslusat, ces kaka je, in kaj vse ni, in bla bla, ko je pa prisla nazaj so pa ze pol pozabli, pa so se lepse obnasali do nje, kot do nas, ki smo delali in vse to tri lete poslusali. zanimivo ne-? saj bo, ne se sekirat brez veze...

lp




lucika -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 13:23:57)

po celodnevnem brskanju po netu mi je koncno uspelo najdit pusenjakov odgovor, da je ovulacijski test lahko pozitiven, ker reagira na podobne hormone kot nosecniski, torej je lahko med nosecnostjo lazno pozitiven. jao, upam, da je to res. pa tudi, da me neha spikat spodaj, ker imam spet obcutek da se bo vlilo.
resnicno si zelim, da bi bilo vse vredu.
pa da bi vse skupaj imele cim manj priloznosti, za takole negativno razmisljanje. naj vam gre po planu in brez problemov!!!
lp od tecnobe




vava -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 13:31:52)

lucika vidiš da je vse ok
veš ti si tečnoba najbolj do sama sebe [sm=hudicek.gif], tako da takoj nehaj s tem
in ko te bo nehalo pikati, ne misli, da ja zdaj pa narobe to, da te ne pika.
saj veš kaj ti hočem položiti v srce, a ne? glavo gor! še en [sm=smiley31.gif] samo zate in namaškariraj se pa pojdi ven na en sprehod, da odženemo zimo in snegce in da hitro pride pomlad in sonček, ki nam bo vsem pomagal pri dobri volji in pozitvnih mislih.
lp
vsem so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 13:47:19)

No, malo prej sem zvedla, da je moja nekdanja prijateljica (nekdanja, ker me je zatajila zaradi tipa) rodila. Naj bi bil fantek, ker je v službo sporočila nekako takole: ''Vi ne veste kako lepo je biti mamica pridnemu fantku'[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Čestitke mamici in 'pridnemu fantku'.
Punce glavo gor, me bomo tudi kamlu mamice, in bolj ko bomo pozitivne, hitreje bo milo teh dolgih 9 m.

Uff, včasih prav ne vem kako bi preživljala te moje 'tečne dni' brez vas.
[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif[/image]





tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 15:13:43)

halooo so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],
meni je spet takoooo slabo[sm=smiley11.gif], vse mi tako smrdi in še te maškare, ki zvonijo na vreta vsake 5 min[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. pa glih se uležem.
Bety?  si žedoma? Kako je šel pregled?
-kje ste ostale? Kaj počnete lepega?[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_13_12v.gif[/image]




Bety -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 15:23:26)

oooooooo.....prišla sem....VSE JE OK....sicer je pregled bil bolj na hitro, brez mer, pa vendar zatrjuje, da ni prav nobenih dvomov, da je z mojo nosečnostjo OK...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]....Super....zdaj sem senajedla, kot volk in grem počivati, ker so me živčki čist zmatral....naslednji pregled imam 14.3. ....

LP




tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 15:28:44)

OJ Bety,  sem tako vesela, da je vse OK!
Kako to, da imaš tako hitro drugi pregled? Piši še kaj.

LP

[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_1_36.gif[/image]




valči -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 17:27:38)

Lucika,iskrene cestitke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].Končno si dočakala težko pričakovan plus.Samo hormoni te ful mučijo,si prav hecna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],ampak te razumem,bolj,kot si lahko misliš.Sem bila ista tečka,vse in vsi so mi šli na živce,skozi sem hodila na wc,pri obeh nosečnostih problemov...Krči,krvavitve,prvič sem pristala v bolnici,drugič se je za las izognila...Pri Lari sem od 12.tedna imela prave krče,kot popadke,sem jemala Dabroston,Spazmex,mirovala in hodila opazovat,kdaj se bo spet kri pojavila.In upanje mi je tako umiralo,tako žalostna sem bila,pa je sedaj vse ok.
Lucika,samo pozitvno misli,glavo gor in upanje imej,pa bo vse ok.Pa sarečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




SANIKA -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 18:01:01)

POZDRAVLJENE SREČKE[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!KAKO STE KAJ?MALO SE VAM JAVLAM  PO DOLGEM ČASU!JAZ SEM ŠE ZA ENKRAT FUL OK,POČUTIM SE DOBRO NIČ SLABOSTI,SAMO BOLJ UTRUJENA SEM PA MALO ME PRSI BOLIJO IN TU IN TAM ME SČIPNE V SPODNJEM DELO TREBUHA,KOMAJ ČAKAM 7.3,ZA PREGLED PRI GINEKOLOGU,MI PROSIM KATERA OD VAS POVE , KI STE ŽE BILE NA PRVEM PREGLEDU KAJ VSE TI DELAJO?PA ZANIMA ME ČE ŽE TUDI SLIKICO IZ ULTRA ZVOKA DOBIŠ?HVALA ZA VAŠE ODGOVORE! PRIDNE BODITE IN LEPO PAZITE NA[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]! LP SANIKA




mtina -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 18:57:54)

Hojla!

Lucika zdaj pa resnično NEHAJ!!! Nehaj se obremenjevati, ker sama sebe uničuješ.

Meni je [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] slabo. Danes me nič ne peče v želodcu.

Tasha23 mislim, da si ti napisala, da tebe tudi. Jaz sem penehala s pitjem mleka in kiviji - mogoče je kriva kislina. Poskusi, mogoče bo tudi tebi bolje.

Lep večer, Tina




tasha23 -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 19:11:59)

Hej mtina,
meni že cel dan vse tako smrdi, da sem ves čas [sm=smiley11.gif]. Pa razpoloženje niha kot [image]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_9_6v.gif[/image](gugalnica), zdaj se smejem za nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],potem pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] kar brez veze. Še ven na balkon sem šla, da bi malo svežega zraka zaužila, pa smrdi podimu - sosedi kurijo na premog ali drva, ne vem, ampak smrdi!!!
Doma mi je sicer malo dolgčas tako, da čekiram forum in berem revije NOSEČNOST, MAMA, MOJ MALČEK... Prijateljica, ki je prejšnji mesec rodila mi jih je dala, ker v njih je opisano veliko stavri za nosečnice...

Ostanite v sončku [image]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_1v.gif[/image]




Arabela -> RE: OKTOBRKE (28.2.2006 19:17:29)

Hojla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!

Danes ni moj dan.... V službi je bilo ful naporno, preveč sem se sekirala, pa sem prišla domov uničena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...  Zdaj se že ves dan mečem po kavču, čekiram vaša sporočila, pa nikakor da kaj odgovorim... Sploh ne vem kaj mi je... Pa še slabo mi je spet.... Mojega možeka ni že dva dni doma, je na službenem potovanju... Eh, brezveze... Ne bom vas morila... Lepo se imejte...

Jutri bo boljši in lepši dan...




Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>