Manjka mi energije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


žiža -> Manjka mi energije (10.2.2006 21:00:15)








Meni je manjka, ZELO! SIcer se počutim dokaj v redu, daje me le slabost, ki pa sem je že kar navajena. Fora je v tem, da v službi ful delamo. Vstajanje ob 5ih, dvakrat na teden po 12 ur  + sobote in po enem mesecu takega tempa me počasi pobira. Saj delo fizično ni naporno, samo meni manjka par ur na dan pa kakšen dan v tednu, da mal k sebi pridem. Sem danes po Tv videla eno reklamo za nek sirup, ki vrača energijo. Pa sem pozabila kako se mu reče. A je uživanje takih reči v nosečnosti sploh priporočljivo? Pa ne mislim zdaj ala red bul napitkov, ampak kakšne naravne zvarke.
kakršnega koli predloga, ki bi mi vliv energije bom zelo vesela [sm=rozica.gif]
žiža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




lelaval -> RE: energija (10.2.2006 21:41:02)

Jaz ti takih umetnih stvari ne bi priporočala. Morda vitaminske tablete (ki pa so žal tudi umetne, a vseeno bolje) in pa s hrano, da dobiš čim več vitaminov. Kakšno urco več spanja pa si boš morala izborit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Jančika_ -> RE: Manjka mi energije (11.2.2006 11:31:54)

Jaz prisegam na sirup Endovital. Rdeča pesa, med, propolis, vitamin C. Biološko pridelano v Sloveniji, kupiš v lekarni (2500 sit).




Primoza -> RE: Manjka mi energije (11.2.2006 11:38:02)

Poskusite iti zvečer malo prej spat.




soncicaT -> RE: Manjka mi energije (11.2.2006 12:25:51)

Definitivno potrebuješ "time out"..

Saj vitamini pripomorejo malo k razpoloženju, ampak predvsem se moraš spočit psihično in fizično, da si napolniš baterije.

Če je možno, si vzami za kak teden bolniško, ali vsaj za par dni, toliko da se naspiš, spočiješ, da se malo "skuliraš"...pa da daš vse 4 od sebe in le uživaš.

Poskušaj se čimmanj naprezat, predvsem psihično, veš kmalu bo pomlad, pa ptički, pa sonček, pa drevje bo začelo cvetet...[sm=smiley2.gif]

Odpocij si.




Anonimen -> RE: Manjka mi energije (11.2.2006 16:03:49)

Jaz imam več energije, če manj jem. Kakšno imaš pa kaj kri? Aja, saj v nosečnosti bi ti itak dali železo, če bi ti ga primanjkovalo. Res pojdi zvečer čimprej spat, pa Endovital tudi ne bi bil odveč.




matahari -> RE: Manjka mi energije (11.2.2006 19:28:05)

Prav občudukem te, da sploh lahko funkcioniraš..sem v začetku tretjega meseca, hormoni so mi očitno čisto podivjali, ker i je slabo od jutra do večera...čisto sem švoh..skuham kosilo in stati več ne morem..to se vleče že mesec in pol tako, da sem že čisto izčrpana in živčna...pa mesec dni sem že na bolniški..jaz bi po moje v nezavest padla..po moje je edina rešitev tvojega problema krajša bolniška in vitaminska prehrana..drugega ni..




Stran: [1]