*Karmen* -> RE: ART IZLIVI - 2. (19.2.2006 17:25:31)
|
Poklicni šofer je vozil s tovornjakom po podeželski cest. Nenadoma se je prikazal ob cesti majhen zelen možic in ga ustavljal. Šofer se je nekoliko začuden ustavil in ga vprašal: - Kdo neki si pa ti in kaj hočeš? - Jaz sem prišel z Venere, sem peder in zelo sem lačen. Voznik tovornjaka mu da sendvič: - Tale sendvič je vse, kar ti lahko ponudim. Pelje se dalje, dokler ob cesti ne zagleda majhnega rdečega možica, ki ga je ustavljal: - Kdo si pa ti in kaj bi rad? - Jaz sem pa s Saturna, sem peder in zelo sem žejen. Voznik tovornjaka mu da steklenico coca-cole: - Izvoli, toda to je vse kar lahko storim zate. Pelje se naprej in zagleda ob cesti modrega možica, ki ga ustavlja. Zgodba o možicih mu je že znana in zato ustavi ter on možicu reče: - Povej kaj bi rad. To, da si peder, pa tako ali tako že vem. Možic pa spregovori: - vozniško in prometno prosim... Zakonski par se ločuje in pred sodnikom razpravljajo o skrbništvu nad otrokom. Žena pojasnjuje z vsemi možnimi argumenti, ki jih ženske ponavadi uporabljajo ob takih prilikah: - Otrok je zrasel v meni, otrok je bil rojen iz mojega telesa... A mož vseeno vztraja, da mora on dobiti skrbništvo in sodnik ga prosi, da tudi on pove svoje argumente za to. Moški spregovori: - Gospod sodnik, ko vtaknem denar v avtomat za pijačo... Je pločevinka Pepsija, ki pade ven moja ali od avtomata? Moški je prišel k spovedi in povedal duhovniku: - Oče, grešil sem... - Kaj povej mi, sin... - Veste, neki dan je k meni prišla sestra moje žene. Saj veste... Malo sva se zaklepetala, nato pa sem seksal z njo... - Sinko, saj to niti ni tako velik greh. Bog odpušča tudi večje grehe... - Že, že... Toda naslednji dan je prišla k nam moja tašča... Malo sva se zaklepetala... In potem sem seksal tudi z njo... - Sin moj, tudi to ti bo Bog odpustil. - Veste, ampak potem sem šel nekega dne na sprehod čez polje, pa sem videl na neki njivi neznanega moškega. Malo sva se zaklepetala... In tudi z njim sem seksal... - Prav sin, vse ti bo odpuščeno. Zdaj pa le pojdi, da se ne bova zaklepetala... Dvanajst kandidatov za menihe je bilo tik pred posvetitvijo. Sledil je še zadnji test. Popolnoma goli so se morali postaviti v ravno vrsto na vrtu, pred njimi pa je zaplesala seksi blondinka. Vsak kandidat je imel na [sm=smiley35.gif] privezan zvonček. Povedali so jim, da tisti, ki mu bo zvonček ob pogledu na plesočo blondinko zazvonil, ne bo posvečen, saj še ni dosegel stanja duhovnega očiščenja. Lepa plavolaska začne plesati pred prvim kandidatom. Zvonček je ostal tiho. Nadaljevala je proti koncu vrste. Vse do enajstega kandidata so zvončki ostali tiho. Ko pa je zaplesala pred dvanajstim kandidatom je njegov zvonček tako glasno zazvonil, da je padel s [sm=smiley35.gif] na tla. Dvanajsti kandidat je močno zardel in ves osramočen pobral svoj zvonček s tal. Takrat pa so začeli glasno zvoniti še vsi ostali zvončki...
|
|
|
|