RE: že kakšna novemberka?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


psaša -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 10:33:13)

Dober dan vsem
No, pa se je začelo - slabost. Groza, ko me prime moram nujno nekaj pojesti, ker drugače je zmeraj hujše. Upam, da bo kmalu boljše.

LP in božajte svoje trebuščke




bubče -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 10:52:41)

upam, da ti ne bo preveč hudo .... [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




taya76 -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 12:06:20)

Ola.)
Jst sm od prvega dne k sm bla na pregledu v bolniski...Sm bl v rizicni skupini...Leto dni nazaj sm mela ze en poseg...Bla sm v osmem tednu pa srcek se ni bil tk,da sm morala na ciscenje...Zato pa jst vedn pravim ce mate moznost it v bolnisko pejte...)




Anonimen -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 12:17:13)

Jaz sem pa ena takih, ki sem absolutno proti bolniški. In če res ni zdravstveno nujno, me ne spraviš v bolniško niti por razno. Ker mi je bilo nadvse super, ko sem letala okrog, vsa ponosna s trebuhom, pa ko sem šopingirala še zadnje stvari za dojenčka in tako naprej. Pa mi ni bilo potrebno skrbeti, ali me bodo preverjali, ali me ne bodo. Pa v končni fazi se bolniška pozna tudi na porodniški.

V prvi nosečnosti sem nehala delati slab mesec pred porodom (skupaj z letnim dopustom), ker sem rodila 3 tedne prej. Rodite sem šla pa direktno iz ene službene zabave [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

lp, anonimka 1[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Manja77 -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 12:51:23)

anonimka 1 a si rodila po novoletni službeni zabavi ker jaz poznam eno k je in mogoče si pa to ravno ti [sm=smiley17.gif]

Je pa meni danes tko slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo.




Anonimen -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 13:33:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Manja77
anonimka 1 a si rodila po novoletni službeni zabavi ker jaz poznam eno k je in mogoče si pa to ravno ti [sm=smiley17.gif]



Mogoče sem, mogoče pa nisem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Sej konec meseca povem kdo sem!

a1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




***pika*** -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 13:40:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Manja77

Je pa meni danes tko slabo, da sploh ne vem kaj bi sama s sabo.


Smola. Očitno nas bodo počasi začele zdelovati slabosti. Meni sicer ni prav hudo, mi gre pa na jetra, da ima kar naprej napihnjen trebuh kot bi imela ful prebavne motnje. In počutim se tudi tako.




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 13:47:41)

A pol se je začelo s slabostmi rudi pri novembrkah? Meni ni še nič slabo, se čisto ok počutim, razen malo me špika v trebuhu. To je pa tudi vse.
Punce, danes bom šla verjetno na urgenco, ker me je ta rjav izcedek že spravil čisto iz tira. Samo še na to mislim...skoz s strahom visim na wc-ju in gledam, če se je spet pojavil. Moja G pa danes ne dela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Strah me je, da je kaj narobe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Sicer sem bila v ponedeljek na pregledu, pa je rekla, da ne vidi nič sumljivega, ampak izcedek kar ne neha...vsak dan ga je malo zjutraj, potem pa ne več. Upam, da je vse ok in da ne bom ostala v bolnici, ker nisva še nobenemu povedala, da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




***pika*** -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 13:52:58)

aja1, držim pesti, da bo vse OK. Pazi nase.

PS Punce, kako ste spravile slikco (avatar) pod svoj nick? Meni nekaj ne rata.




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 14:00:08)

pika hvala.

sliko pa naložiš, če greš v "moj profil", potem pa izbereš sliko iz svojega računalnika, interneta, vendar mora biti slika majhna....do 20kb. Meni jih full ni hotelo prijeti, le ta je bila ustrezna...




atanja -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 17:12:12)

Lep pozdrav punce!
Kako preživljate dneve? Jaz sem danes zadn dan  v službi in gremo jutri na dopust v Italijo-upam da bom lepo preživela vožnjo. Ej takole ko poslušaš o nosečnosti me kar strah prime spet da res ne bo kaj narobe. Niha mi razpoloženje-enkrat skačem od veselja nasljedne trenutke pa me skrbi če bo vse kul.
Uživajte ta teden, tiste ki greste na preglede vso srečo!




***pika*** -> RE: že kakšna novemberka?! (10.3.2006 17:33:16)

aja1, hvala za nasvet. Mi je moj mojster že slikco noter spravil [sm=smiley1.gif]

Atanja, kako preživljamo dneve? ha, ha - službeno, moja služba v tem času nima dopustov, tako da ...
Lepo preživi vožno, pa lep dopust. Jaz pa se že veslim vikenda, ko bom malce več poležavala. Mi gre prav na jetra popoldanska napihnjenost - kot bi požrla kilo kislega zelja + liter fižolove juhe [sm=smiley36.gif] Pa nehajmo jamrat, saj ni tako hudo.




Anonimen -> RE: že kakšna novemberka?! (11.3.2006 17:52:41)

Zdravo punce!

Jaz vas tako na skrivaj prebiram, ker upam, da bom tudi jaz padla med novemberke-sicer tiste bolj pri repu novembra, ampak šteje pa! Ko bom naredila test, se vam pridružim. Me pa zanima koliko vas je že? Bi blo fajn, da bi katera naredila kakšen seznam.

LP, pa zdravo in lepo nosečnost




Sisy -> RE: že kakšna novemberka?! (11.3.2006 18:39:44)

pozdravljena anonimna,

držim [sm=miska.gif]zate

tudi jaz sem upala da bom med novemberkami..pa je bil test danes negativen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ampak tetka pa še kar zamuja..tako da upanje ostaja...


papa




***pika*** -> RE: že kakšna novemberka?! (12.3.2006 13:23:43)

Živijo, punce

Držim pesti za vse, ki vam test še ni pokazal in upate.

jaz sem od včeraj malce prestrašena. Popoldne sem opazila res rahlo rjavkast izcedek - samo na toaletnem papirju, nič na hlačkah, ampak me je kar malo panika zgrabila. Potem se je nehal. danes zjutraj je bil samo malo rumenkast. Upam, da ne pomeni nič hujšega, pregled imam šele 23.3. Vem, da če je kaj narobe itak ne morem preprečiti. Samo tako tako zelo si želim, da bi bilo vse OK. Držite pesti.

Aja1, kako je s tabo? So se težave nehale?




viv_ -> RE: že kakšna novemberka?! (12.3.2006 17:09:23)

Oooo... se vas je tudi tukaj že kar nekaj nabralo. Držim pesti za vse, da se vam bo lepo sešlo!




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 7:13:38)

Pika. Vem, kako te skrbi zaradi tega izcedka. Jaz sem ga imela od 5 tedna in skoraj vsak dan zjutraj. Bilo me je zelo strah, da je kaj narobe. na prvem pregledu je G rekla, da je vse ok, pa ta izcedek kar ni ponehal (je bil vsako jutro-malo in čedalje bolj rjav), zato sem šla kar na urgenco in dobila dabrostan in še ene tablete. V primeru, da se ti bo rjav izcedek ponavljal, pojdi kar do G, da ti bo dal tablete in da boš lahko bolj mirno spala, ko boš vedela, da je z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse ok. Držim pesti, da bo vse ok.[sm=pikapoka1.gif]




Anonimen -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 8:29:33)

Dobro jutro punce!

Jaz imam pa jutri pregled. Upam, da bo vse OK. Mora bit! Utrujena sem ful, pa ko sem utrujena mi je kar malo slabo. Pa ne morem verjet, kolikokrat na dan tamalo dvignem. Sploh ne bi vedela, če ne bi bila na to pozorna. To me malo skrbi kako bo.

Lepo se imejte in se beremo!

anonimka 1 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 8:35:10)

anonimka1...držim pesti, da bo jutri na pregledu vse ok. [sm=pikapoka1.gif]
Seveda pa takoj poročaj!

Tudi meni je zdaj začelo biti slabo. V soboto zvečer sem spila en lonček kakava in bi kmalu bruhala, kar vroče mi je ratalo... pa tako rada imam kakav.... bo treba dozo malo zmanjšati.

Božajte svoje bušije!




katy.25 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 10:35:32)

Pozdravček še od mene.

Tudi mene se loteva slabost, čedalje bolj. Ne smem videti surovega mesa, to je najhujše. Sem bila sedajle v trgovini in ko grem mimo mesarja se mi skoraj obrne, sploh ne smem pogledat tja. Bruham sicer ne imam pa ves čas občutek, da mi je vse obstalo v grlu.
Na srečo je danes sonček, čeprav piha, je moje razpoloženje takoj boljše. 

Pazite na svoje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 10:51:19)

Punce, pa imate poleg slabosti še kakšen drug znak, da je to to? Mene še posebno zvečer špika v trebuhu in malo me križ boli (ko že ležim). A bomo že potrpeli za naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Pa malo sem napihnjena (vedno sem imela trebuh kot ploh, zdaj pa je malce večji - no, to opaziva samo jaz in moj [sm=love.gif]).

Kako pa kaj vaši [sm=love.gif] gledajo na vas in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Moj [sm=love.gif] zdaj vedno, ko se vidiva (in tudi drugače) poboža trebuščka in da enga lupčka meni in enega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] (na trebuh). Full lepo. Pa sprašuje, kako se počuti naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], če je priden...hahaha.

Božajte svoje bušije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ronja -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 12:19:48)

hojla, punce, še ena se vam pridružuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sicer še nisem bila pri ginekologinji, tako da uradno še ni potrjeno, sem brala malo tole že od srede, ko sem videla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] na testu, ampak sem najprej hotela povedat [sm=love.gif] in ker sem mu hotela povedat na malo poseben način, je to trajalo do petka zvečer... No, zdaj sem pa vaša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Aja, prvič pri 27ih.




taya76 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 12:38:06)

Lep pozdrav novim,ki so se pridruzile...
Men se tud ni nc slabo,me pa kar naprej spika v trebuhu in kriz boli...Najbolj mi pase sadje nc kej bl konkretnega...Drgac pa se kr mi spanje najbol pase...)
Aja1,ja moj je tud ful srecn pa kr naprej sprasuje:mami kak si pa boza busija..dober filing..)




ronja -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 13:08:10)

Meni ni še nič slabo, so me pa prsi bolele še predno sem naredila test in pojedla sem še 1x več kot prej, prava volčja lakota me je dajala - sem se tudi zredila za 2 kili, čeprav sem komaj 1 mesec noseča... Je pa res, da se trenutno še ne sekiram, ker sem še daleč od meje predebelosti. Pa utrudila sem se malo prej kot sicer ampak še zdaleč ne grozno. Tako da sem vedela, da sem noseča, še predno sem naredila test... Zdaj so se vsi ti znaki malo umirili in sem super, sploh ne vem, da sem noseča.
[sm=love.gif]je pa totaln[sm=smiley27.gif]! Bil je ful vesel, ko je zvedel, pa zdaj me hoče skoz crtlat! Dobila sem [sm=darilo.gif] (knjigo po svojem izboru) in [sm=rozica.gif], dva krasna šopka tulipanov:), pa še narcise v lončku:) Pa vsak dan dobim sveže stisnjen pomarančni sok:) In vsako jutro me vpraša, kako se počutim, jaz pa se navadno sploh ne spomnim, zakaj me to sprašuje in odgovarjam samo: "Zaspaaanooo!"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Aja1 -> RE: že kakšna novemberka?! (13.3.2006 13:32:58)

Ronja, dobrodošla! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ja, naši [sm=love.gif] so ravno tako veseli kot me! Super. Tudi meni je to super feeling, ko me tako razvaja in ko se pogovarjava o najinem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], če je priden, če brca (malo se hecava).

Pa pojdimo skupaj do našega srečnega novembra, ko bomo držale v rokah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>