swivel sweeper iz top šopa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Anonimen -> swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 10:02:26)

a ma kera to čudežno električno metlo? kako se dejansko obnese?




fipi -> RE: swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 10:12:30)

Mi imamo. Ne morem rečti, da smo glih super zadovoljni. Za gladke površine je dobra, za tepih pa ne.

Če misliš pometat otroške packarije, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ki jih napravijo ob hranjenju je metla dobra, da ti ni potrebno ven vlečt sesalca.




Lari -> RE: swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 10:12:42)

Jaz jo imam in mi zelo prav pride. Pobere vso hrano, ki jo Lara meče po tleh, razen tekočine ali pa kaj pacastega ne, ker se prime za krtačo in se potem to raznaša po celem stanovanju. Meni je priročna, ker jo samo primem in že sesa razne drobtinice in podobno. Z njo sesam tudi tepih, če je potrebno in ploščice, sicer pa tako 1-2x na teden vzamem sesalec v roke in bolj podrobno posesam.
Meni ni žal da jo imam, edina stvar je, da je glasna. Jaz z njo ne pometam, ko tamala spi, ker kar precej ropota. To je edini nateg. Pa še to, baterija mi zdrži zelo zelo dolgo. Imam jo cca. 4 mesece, pa sem jo samo prvič nafilala, pa potem še enkrat. Dolgo zdrži res.




ona -> RE: swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 12:23:56)

Mi jo tudi imamo in ve kot predhodnice ti ne bi vedela napisat!Edino ne vem zakaj nategujejo folk,da je zelo tiha metla,kar seveda ni res,ker ful ropota!
Smeti tudi porine v kot in jih ne pobere,edino dobra je za večje koščke,npr. drobtine,zdrobljen grisin,...Za tepih pa je edino uredu,če so gor večji kosi smeti!Jaz imam tepih črno-sivo-bordo barve,na katerem se vse vidi in se s to metlo ne da posesat,da bo super čist!moram uporabit moj zlati globinski sesalec worwerk ali kako se že napiše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




janjja -> RE: swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 16:00:39)

Na top shopu še nikoli niso nič pametnega prodajali!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




mala Zala -> RE: swivel sweeper iz top šopa (28.2.2006 17:30:55)

Zelo vredu zadeva. Za na hitro, seveda. Da bi pa ravno kake generalke delal, pa ni. Res pa ni prav tiha. Priporočam.

LP!




spacey -> RE: swivel sweeper iz top šopa (2.3.2006 22:13:55)

To ni top shop, ampak TOP SHIT !!!

Ne kupovat, ker ni vredno niti polovico denarja, res!




Stran: [1]