podstavek za lupinico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


tz -> podstavek za lupinico (6.3.2006 10:50:53)

Pozdravljene

Nameravam kupiti lupinico, nisem se pa še odločita za katero. V tej zvezi me zanima kako je z podstavkom ali nastavkom za lupinico za avto. Ali je to smiselno nabaviti poleg sedeža ali ne? Prvič tega nisem imela, sedaj pa je to naprodaj pri sedežih Peg Perego in ne vem ali je to smiselno kupiti.

LPK




friz77 -> RE: podstavek za lupinico (6.3.2006 16:59:29)

OJLA
MI IMAMO ISTO LUPINICO .KI JO TI OMENJAS PA JE BIL
PODSTAVEK ZE ZRAVEN IN TUDI VKLJUCEN V CENO.CE PA GA TI NE ZELIS PA GA NE KUPIS SAJ SE,DA ZAPET LUPINICO TUDI SAMOSTOJNO.




mika -> RE: podstavek za lupinico (6.3.2006 18:15:11)

PP lupinica je s podstavkom, tako da pripneš podstavek in lupinico skupaj, ne vem pa če se da kupit to lupinico brez podstavka. Mislim, da je bolje imeti s podstavkom, ker tako naravnaš lupinico, da ne visi. Če se ne motim pp lupinica brez podstavka sploh ni stabilna. Sem gledala eno oddajo o avtosedežih in je gospodična rekla da naj sedež podstavimo z brisačo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




zmajčka -> RE: podstavek za lupinico (13.3.2006 11:37:59)

Tudi jaz se trenutno ubadam z istim vprašanjem. Najprej sem nameravala kupit lupinico brez podstavka, zdaj pa vedno bolj poslušam kako nestabilna je, celo nevarna ker ni dobro fiksirana na sedež avta.
Res nevem kako naj se odločim, zato prosim za vaša mnenja in izkušnje.




tz -> RE: podstavek za lupinico (13.3.2006 15:38:38)

Kakor sem jaz potem gledala po spletu se mi zdi, da ima podstavek samo Peg Peregova lupinica, druge pa tega sploh nimajo.

Ali pa se motim!?

LP
K




Barbs -> RE: podstavek za lupinico (13.3.2006 16:19:03)

Tudi druge imajo.
Mi imamo Chicco voziček in lupinico; lupinica se v avto namesti s pomočjo AUTOFIX podstavka. Je v kompletu z lupinico. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]