zelenjava (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


Anonimen -> zelenjava (7.3.2006 13:14:15)

A je lahko kaj narobe če naš 7,5 mesečnik ne je vsak dan zelenjave?
Je ne mara. Ko je bil manjči jo je slastno pojedel, sedaj pa ne. Krompir in špinačo poje z veseljem , vse ostalo pa zavrača.




bombonček -> RE: zelenjava (7.3.2006 13:45:16)

Naša je od zelenjave samo korenje in cvetačo drugega ne mara pa jo tudi silim ne.mislim pa da ni nič narobe,če ne je vsak dan zelenjave.




Tricia -> RE: zelenjava (7.3.2006 13:51:31)

Naša jo še zdej ne mara, pa bo kmalu dopolnila 10m. Le 1x je pojedla enih 8 žličk mineštre, a še to z muko. Edino zelenjavo ki jo poje je korenček za katerega očitno ne ve, ker je v Frutku (korenček, jabolko). Sej odpira usta in rada poizkuša hrano, vendar se pri zelenjavi vse ustavi. Do nedavnega jo je kar izpljuvala, zdej pa si gre z rokico v usta in hrano izvleče ven.
Tud mene malček skrbi, vendar pa mi pediatrinja ni rekla nič, ko sem ji to povedala, tako da si mislim da le ni tako narobe če je ne je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Rečmo...




poliloni -> RE: zelenjava (7.3.2006 21:40:37)

Pri nas pa je zaradi alergij trenutno ravno obratno in jemo samo zelenjavo, ker je na sadje v večini alergičen( star - 6mesecev).
Kaj pa, če poizkusiš zelenjavo malo "zakamuflirati in jo mešaš s krompirjem ali riževimi kosmički..... Krompir namreč zelo omili okus in bo tako morda šlo...




Stran: [1]