ORBITREK - POPRAVILO (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


katis -> ORBITREK - POPRAVILO (8.3.2006 12:40:52)

Eno vprašanje imam za vas.

Ker ob dieti vsekakor rabim veliko miganja, sem začela malo v fitnes hodit. To pa zato, ker imam doma pokvarjen orbitrek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image](en pedal nekam postrani visi) pa smo že spraševali, če ga zna kdo popravt, pa ni blo haska. Preden se je pokvaril, sem kar velik na njem pretekla (pa mal TV zraven gledala)

Zdaj me pa zanima,če katera slučajno kaj ve, kam se obrnit za popravilo?

Hvala!!!
[sm=sloncek.gif]





katarina j. -> RE: ORBITREK - POPRAVILO (8.3.2006 12:47:01)

Mi smo se obrnili na tiste od katerih smo ga kupili, pa bil je še v garanciji. Katera firma je to, pa ne vem, ker je to počel mož. lahko ga vprašam, ko pride.




dulcinea -> RE: ORBITREK - POPRAVILO (8.3.2006 16:53:51)

Od moje kolegice je ravno zadnjič zlomil pedal na orbitreku. SMo ga cel dan zafrkaval, da je še premal na njem ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Kaj sm hotla rečt... Oni tud ne vejo kam v popravilo. Če katera ve, naj sporoči. (aja garancije nima več)




katis -> RE: ORBITREK - POPRAVILO (8.3.2006 20:45:32)

Ja, saj to je.
Garancije ni več.
Poleg tega je pa ta orbitrek mami dobila za darilo, pa tudi ne vemo, kje je bil kuplen. Občutek imam (po izgledu) da morda kak top shop. Samo zadeva je sedaj stara že kakih 7 let in se bojim, da tud tam ne bi točno vedli, kaj naredit. Sicer smo enkrat že tja tud klical, če vejo za koga, pa so rekl da bojo preverili. Moram jim še mal težit, da bomo videli, kaj se sploh da - pa seveda za kako ceno (da ne bi bilo poravilo toliko kot cena novega!)

Če katera karkoli ve, bi bilo dobrodošlo.

Če pa bo meni ratalo kaj zvedeti novega, pa tudi objavim.

Čau!




Stran: [1]