Jagode (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


thunder -> Jagode (10.3.2006 12:05:11)

A je katera poskušala dat jagode? Ne sveže ampak prekuhane/kompot in potem pretlačene.

Se spomnim namreč ko je bil moj starejši sin še dojenček (pred 5 leti) in so nam na dalgo in široko in vsakič zabičali jagod pa NE! In potem nekega dne (pri starosti 7 m) pristaneva v bolnici zaradi 6. bolezni in mali dobi za malico jagodno čežano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Nakar jaz vprašam zdravnio zakaj skos vsi povdarjajo jagod ne potem ti jih pa strokovni delavci ponudijo. Pa je rekla da prekuhane jagode so kao OK. Sej mali jih sicer ni hotel jest, ker ni imel apetita in se je hotel samo dojiti, tako da ne vem kakšna bi bila reakcija, jih je pa jedla isto stara dojenčica zraven in je bilo vse ok.

Naj povem da je dobil tudi puding kuhan iz navadnega kravjega mleka, pa čokolino z navadnim mlekom...in potem ne veš več kdo koga okol prinaša, ker tud kao kravje mleko do enega leta NE. Zanimivo ane? No na srečo ni bilo nobene reakcije.




bskrle -> RE: Jagode (10.3.2006 12:23:26)

JA kot so moje izkušnje z bolnišnično hrano, dobiš vse sorte.
Realnost je žal taka.




Gordana-3 -> RE: Jagode (10.3.2006 12:29:33)

zarad alergij naj ne bi tako majhni jedli jagod. jaz jih obožujem, rodila sem aprila 2004, punčko polno dojila in maja in junija so na vrtu začele zoret jagode. prva dva dni sem samo okusila eno-dve, vendar se jim resnično nisem mogla upreti. pojedla sem jih po cele sklede celo poletje, pupa ni imela niti izpuščajev, niti krčev. lani, ko je dopolnila leto dni, jih je "mazala" prav tako kot njena mami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




KODA -> RE: Jagode (11.3.2006 12:29:59)

Tastarejši jih ne mara.
Pri tamlajšemu so pa še na stop listi,zaradi alergij.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: [1]