Čiščenje z luno (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


valči -> Čiščenje z luno (14.3.2006 17:15:49)

Imam eno vprašanje in sicer,ali bo jutri od 00.30 dalje na vodi?Sicer je polna luna,kar pomeni,da 24 ur nič ne ješ in si tako prečistiš telo.V službi smo tri,ki se tega gremo,me zanima,če je tu gor katera pogumna za to?

Jaz se namreč moram prečistit grehov-krofov in sladkarij,ki jih zadnje čase nekontrolirano uživam.Ne vem,kaj me nese v grehe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Če je katera za akcijo,naj javi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Čiščenje z luno (14.3.2006 17:37:06)

jaz se javim. Sicer sem še med odločnimi, ampak trenutno sem zelo NEodločna in grešim na vseh koncih in krajih. Zato se vam bom jutri pridružila.

Itak imam vodne dneve zelo rada. Po njih se telo res zelo prečisti.




dulcinea -> RE: Čiščenje z luno (14.3.2006 18:45:20)

Jst sm to že delala. Telo se prečisti,sam zdaj sem na dieti pa mi tista čisto zadošča. Mogoče potem ko dam na določeno težo.

LP;D




lelaval -> RE: Čiščenje z luno (14.3.2006 22:58:45)

Jaz sem z odločnimi preživela že 2 vodna dneva - uspešno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sem pa si včasih  omislila prečiščevalne dneve 1x na mesec (pa nisem se ravnala vedno ravno po luni). Če se prepričaš, da boš zdržala, ni problema. Edino 2 kavi sem si pa privoščila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Mene kava še nasiti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




t_t_y -> RE: Čiščenje z luno (14.3.2006 23:26:56)

Ojla punce, ker sem sicer na 90D, pa sem se v zadnjih dveh tednih nekajkrat pregrešila, se vam tudi jaz pridružujem jutri. v kolikor ne bom zdržala, sem pa na škrobnem dnevu, ampak se bom potrudila.
Evo Skutica, pa bova dve odločne zraven.

pozdravček





katis -> RE: Čiščenje z luno (15.3.2006 7:19:56)

Jutro!

Uspelo vam bo!

Voda, pa kakšen nesladkan zeliščni čaj za pomiritev pa bo. Sem se že držala lune, pa je kar lepo šlo.

Jaz bom pa imela čiščenje danes teden, ko je zopet luna in imam na sporedu vitaminski dan - to bo moja priprava na vodni dan pet dni kasneje.

Držim pesti!





valči -> RE: Čiščenje z luno (15.3.2006 16:58:22)

Kako vam kaj gre?Jaz imam trenutno malo krize,ampak zdržala bom.Če sem v službi,med samimi keksi in sladicami-delam kot slaščičarka,potem bom še sedaj do konca dneva.Je pa kar zoprno,otroka nonstop jeta,sama hrana okrog mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...Verjetno danes bolj vidim hrano.
Koliko se pa shujša,če se kaj?Ve katera?

Lepo zdržite,upam,da nisem ostala sama,tako kot v službi,ko sta obe obupali že pred enajsto uro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




t_t_y -> RE: Čiščenje z luno (15.3.2006 17:41:19)

Ojla, ne nisi ostala sama, sem tudi jaz še zraven. Sicer imam jaz uradno škrobni dan z odločnimi, ampak se vseeno držim vodnega - zaenkrat uspešno. Kolk se bo pa poznal bomo pa jutri vidle - če se bo kaj poznalo.

pozdravček




valči -> RE: Čiščenje z luno (16.3.2006 18:20:10)

Evo,da vam se javim in pohvalim,da mi je uspelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],sem prav ponosna nase in vesela,da sem si prečistila telo.So mi kar mozolji ven vdarli.

Pa še shujšala sem 1.5 kilograma.Ja se splača in verjetno bom aprila ponovila.
Še se bo katera pohvalila z uspehom?




t_t_y -> RE: Čiščenje z luno (16.3.2006 21:16:46)

Oj, ja jaz sem tud zdržala - sem se sicer "pohvalila" že pri odločnih - dol je šlo 0,6 kg - je pa res, da sem jaz tudi sicer na dieti. No, danes imam OH dan, tko da bo šlo spet mal gor, ampak nič hudega. Sicer se ti bom pa jaz verjetno tud aprila pridružila.

pozdravček




Stran: [1]