RE: Previjalnice v Sloveniji (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


di111 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (10.10.2007 22:48:54)

Ojla,

rada bi samo sporočila, da je v Mariboru že nekaj časa čudovita previjalnica v športnem centru Draš, pod Pohorjem, kjer imajo hkrati veliko igrišče s raznolikimi igrali zunaj, pozimi pa tudi v telovadnici. No, tam izvajajo med drugim tudi telovadbo za najmlajše. Res je zabavno. Otroci uživajo, tudi v previjalnici, ki je polna igrač, pa tako še WC za mamice je zraven. Skratka, pohvalno. Vam priporočam!


LP, Di




Pinkyca -> RE: Previjalnice v Sloveniji (22.10.2007 13:33:13)

Sej nočem kritizirat ampak katastrofa je previjalnica v Tivoliju - čolnarna. Ker sem nekje prebrala da imajo previjalnico smo jo šli sprobat. Nakar najdem na hodniku med obema wc-jema na steni ikejino zložljivo stensko previjalno površino. Ful visoko gor, da sem ga previjala na prstih, nobene odlagalne površine, nič vode, nič koša. Najhujše pa je da stojiš ne samo med dvojnimi vrati v wc ampak dejansko v vetrolovi med vrati za ven in v lokal. Tako se dela prepih in če imate smolo kot jaz potem je ravno takrat dostava robe in so vrata lepo odprta, da ne veš ali te bolj moti prepih, smrad iz wc-jev, previsoka previjalna miza ali to, da torbo lahko držiš le na svoji rami, ... Ne vem no mogoče samo jaz preveč kompliciram samo res ne vidim smisla oglaševanja da imajo previjalnico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




ZmajTolovaj -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.10.2007 23:16:14)

Grosuplje ima dva nakupovalna centra, tj. Tuš in Mercator, in oba imata previjalnico, s tem da Tuš ima božansko, no, pač previjalnica, ampak z neko fensi mizo a la Pikapolonica, super udobno blazino gor in vse totalno spucano in lepo svetlo (v cityparku v LJ me blazn moti psihopatska svetloba). Je pa v 1. nadstropju, tako da je treba z vozičkom po tekočih stopnicah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pa tud baby center je gor, ne vem, to so si mal čudno zamislili. Ampak se da. V mercatorju sem pa sam not pokukala, videt je fajn.




mo.ko -> RE: Previjalnice v Sloveniji (29.10.2007 11:58:15)

glede prvijalnice v NM Mercatorju na Cikavi......
Ko sem šla  mojo punco previjat sem se morala najprej sprehodit nazaj do informacij po ključ.... nato se  mi je kjuč v ključavnici zlomil....potem sem šla poklicat varnostnika, ki se je sprehodil mimo in je od nekje našel drug ključ in končno odklenil vrata.
To še ni vse.......... ko sem pogledala noter me je vse minilo: pajčevina, prah in vse kar sodi zraven. .....me je kar minil da bi jo tam previla no pa sem jo kljub vsemu, s tem da sem najprej nekaj robčkov porabja da sem blazino spucala....... Na dojenje sploh pomislila nisem.
Res je da se je to dogajalo 3leta nazaj zato srčno upam, da se je to že spremenilo!




andy4 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (1.11.2007 20:46:50)

mene pa zanima, če katera ve kje je bil ta seznam previjalnic objavljen ter če še velja.




Češnca -> RE: Previjalnice v Sloveniji (8.11.2007 20:15:47)

Previjalnico imajo tudi v gostilni Repnik, Vrhpolje pri Kamniku. Lepo urejeno!




martina1234 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (13.2.2008 10:16:58)

Ali je še kje na obali previjalnica (Izola, Piran, Portorož)?

LP




martinca -> RE: Previjalnice v Sloveniji (27.2.2008 20:32:02)

previjalnico  imajo tudi v Qlandiji v Mariboru. je na ženskem wc-ju,imajo pa lepo porihtano.

previjalnico imajo tudi v C&A v Mariboru. no je bolj taka mala previjalna mizica samo. je pa tudi na ženskem wc-ju. je dokaj higiensko za previt, če imaš seveda podlogo sabo.




pikapoka3 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.2.2008 7:48:16)

Bled - Pri Planincu (spodaj pri ženskem WC-eju), lesena previjalna s podlogo... čist ok-ej





pikapoka3 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.2.2008 7:50:20)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Grosuplje ima dva nakupovalna centra, tj. Tuš in Mercator, in oba imata previjalnico, s tem da Tuš ima božansko, no, pač previjalnica, ampak z neko fensi mizo a la Pikapolonica, super udobno blazino gor in vse totalno spucano in lepo svetlo (v cityparku v LJ me blazn moti psihopatska svetloba). Je pa v 1. nadstropju, tako da je treba z vozičkom po tekočih stopnicah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  pa tud baby center je gor, ne vem, to so si mal čudno zamislili. Ampak se da. V mercatorju sem pa sam not pokukala, videt je fajn.


Grosuplje - do zgornjega nadstopja te lahko popelje zelo počasno dvigalo... pelje pa le :) tam pri turistični agenciji je.




mali007 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (2.3.2008 22:03:54)

Previjalnica je tudi v novem trg. centru Qlandija v Kranju. Le da ni označena.

Je namreč v WCju za invalide. Odkrila sem jo čisto po naključju, ko sem morala iti z vozičkom na WC (na hodniku ga pač ne morem pustiti). To, da je previjalnica in dojilnica na stranišču bi še nekako preživela  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (ljudje - usmilite se nas mamic), tiste vročine v tem prostorčku pa težko (sredi januarja sem zašvicala samo v puloverčku).




tintin -> RE: Previjalnice v Sloveniji (27.3.2008 20:32:50)

V Qlandii v Kr je previjalnica čisto lepo označena...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




tiktak -> RE: Previjalnice v Sloveniji (8.4.2008 11:59:00)

Mogoče katera ve, če je v novi supernovi na Rudniku?

Jaz sem bila včeraj in sem mogla takoj, ko sem prišla podojit. Sem prišla v ženski WC, na enih vratih je znak za WC za invalide in previjalnico, pridem not, previjalne mize nikjer. Sem se usedla na WC in kar tako podojila, ker je bila nuja. Previla sem ga pa kar v vozičku.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nisem pa potem več iskala, če je slučajno kje previjalnica.




mama11 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (9.4.2008 16:03:00)

Ja, Tiktak, res, tako oglašujejo ta največji trgovski center pa ene navadne sobice za previjanje in dojenje nima. Jaz sem bila tam v soboto po odprtju, na vratih moškega in ženskega WC-ja znak za previjalnico, ki se potem v obeh prostorih pojavi na vratih invalidskega WC-ja, notri pa niti navadne dile ali mizice, kjer bi lahko previl. Sicer so to najbrž do danes že uredili, ampak da si tak "velik" center ne more privoščiti ločenega prostora s kakšnim stolom, da lahko detece nahraniš, mi je pa ultra mimo. Sem jim hotela poslat kritiko, pa Supernova nima svoje spletne strani oz. je vsaj jaz ne najdem. Leclerc je pa 50 m stran in je to lahko poštimal bolj človeško.

Mi je pa všeč ideja, da če že mora biti previjalnica na WC-ju, da je tako na ženskem kot na moškem...




kesi -> RE: Previjalnice v Sloveniji (10.4.2008 10:00:40)

Mi gremo konec aprila na Bled malo na dopust, pa me zanima kje so kakšne previjalnice.




scubadiver -> RE: Previjalnice v Sloveniji (14.4.2008 8:45:53)

Med vikendom smo se potepali okoli...

Gostišče Ančka Šenčur pri Kranju ima pred WC-ji previjalno mizo na koleščkih ki jo potegneš v ženski ali moški WC in lepo previješ otroka. Prostora je dovolj, v ženskem WC-ju je tudi stol za dojenje in ful odlagalne površine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Hotel Krek v Lescah (ob glavni cesti) ima v invalidskem WC-ju stensko previjalno. Ful velika, stabilna, ful čisto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


Tko da smo se potepali s čisto ritko. Bravo!




poka1 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (26.4.2008 21:15:54)

Kaj v BTC-ju je samo previjalnica al tudi obstaja  kak stol, da lahko dojim?Cez par dni gremo po nakupe v BTC , pa ne bi rada končala tle na RR-ju, da sredi BTC-ja na klopci dojim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Sej mene ne bi motilo..ma nekatere sem ze opazla, da se zgrazajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Zofy -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.4.2008 9:26:41)

Po moje ni posebnega kotička za dojenje. Pa ne se ozirat na zgražanja drugih... če je otrok lačen, se ga nahrani. In tudi podojiti se da dovolj diskretno, tako da samo brez panike[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. V skrajnem slučaju pa greš lahko v avto dojit...




birdy -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.4.2008 14:40:05)

Mislim, da v BTC-ju ni dojilnice. Na W.C.ju sicer maš dilo za previjat, prostora za dojenje pa jst še nisem opazila. Tko da sem ene parkrat potem letela do Baby centra in tam podojila. Je še najbližje.




poka1 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (28.4.2008 21:32:39)

Pa sem prisla iz BTc-ja in so v prevajalnici imeli stol tako, a smo lepo v miru popapali:)))) 

A v Supernovi na Rudniku pa sem v avtu dojila,ker znak za previjalnico je..previjalnice pa ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Zofy -> RE: Previjalnice v Sloveniji (11.5.2008 12:11:22)

V Lj v Maximarketu (otroški oddelek, 2. nadstropje) je tudi prostor za dojenje, ni samo previjalnica, kot piše na 1. strani: previjalna miza, palček zavijalček, miza in 2 stola. Res udobno!




Taula -> RE: Previjalnice v Sloveniji (2.6.2008 11:52:35)

v Supernovi na Rudniku pa sem v avtu dojila,ker znak za previjalnico je..previjalnice pa ni


Je. Spodaj je na wcjih.




špelin@ -> RE: Previjalnice v Sloveniji (9.6.2008 15:10:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
v Supernovi na Rudniku pa sem v avtu dojila,ker znak za previjalnico je..previjalnice pa ni


Je. Spodaj je na wcjih.


Ja, po ena previjalnica je tako v ženskem kot v moškem WC-ju. Problem je samo, ker je previjalnica obenem tudi WC za invalide... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] V sekretu res ne bi dojila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]




tosja -> RE: Previjalnice v Sloveniji (29.8.2008 14:17:50)

 
IZVIRNO SPOROČILO: di111

v Mariboru že nekaj časa čudovita previjalnica v športnem centru Draš, pod Pohorjem,





MB
- previjalnica Sirček, Galerija Gosposka, Gosposka ulica 8, od pon. do pet.: 9:00 - 19:00,
v sob.: 9:00 - 14:00; nedelja in prazniki zaprto.

MB - Planet TUŠ, Poljane, pon.-sob. 9:00-21:00, ned.: 9:00-14:00




iva77 -> RE: Previjalnice v Sloveniji (31.8.2008 17:54:46)

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

V Kranju po novem - kavarna Brioni, v ženskem WCju imajo Ikeino stensko previjalno:) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


ženski WC ???  kaj pa če se moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] sam sprehaja z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in bi ga moral tam previti ???




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>