RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


minaja -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (22.3.2006 14:59:50)

Punce, hvala za vse lepe misli in želje [sm=9nebesa.gif]. Polepšale ste mi dan,

tudi jaz vam vsem želim le vse najboljše.

Srečno, Minaja




bini -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (24.3.2006 12:28:01)

kapo dol pred takimi mamami kot si ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
vse lepo ti želim in veliko zdravja vsem tvojim [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]




Anonimen -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (24.3.2006 22:37:58)

Tole je pa res pravi veliki čudež. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




urši* -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (24.3.2006 22:47:45)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]




Anonimen -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (26.3.2006 4:25:55)

Presneto dobro se te spomnim, Minaja. In tisto, kar sem ti ponudila takrat, velja še vedno.
Čestitam... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Si živi dokaz za to, da je vse mogoče. Vsa čast!
Za vnaprej pa za vse vas vse tisto, kar si sami najbolj želite...




Urša -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (26.3.2006 22:21:57)

Čudovito!!!!!!!!!!!! Občudujem te, da si zmogla![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




AKŠ -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (27.3.2006 7:11:10)

ej-kapo dol!!!!!!

svaka ti čast=!!!!!!

kaj naj rečem-iskrene čestitke in čim več cartanja vam želim.....




Tina15 -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (3.4.2006 10:35:39)

Sem brez besed.
Jaz sem zaradi popuščanja MV doma že od 24. tedna, s tem da se moj MV kar zapira, pa odpira. Zdej sem v 33. tednu in že precej boljše volje. Imam pa ravno zdaj krizo, ker se mi bo od tega ležanja zmešalo. Tudi jaz imam doma še enega otroka in sicer hčerko, staro 2,5 let. Tud slučajno mi ne uspe samo ležat, tako kot si ti napisala. Res, svaka ti čast!!!! Upam, da nam uspe pridet tja do 37. tedna. Prvič je moja nosečnost minila brez vseh težav in hčerka se je rodila en dan čez rok.
Hvala, s temle postom si mi dala zagon za še te 3 tedne, ko se moram potrudti in ležat.
TinA




Busybee -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (19.5.2006 17:28:47)

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Definitivno si  vodilo za vse tiste, ki morajo ležati!  Čestiam im upam, da se vsi dobro počutite!

LP Barbara




eva1 -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (19.5.2006 19:22:32)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] čestitke...kar solze so mi stopile v oči...res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za moč in pogum ki si jo morala zbrati med nosečnostjo!




Anonimen -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (19.5.2006 20:30:11)

uau [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Zdaj si mi pa dala pogum za naslednjo nosečnost, ki se je bojim kot vraga, saj sem alergična na mnoge analgetike, spazmolitike, anestetike in Bog ne daj, da gre kaj narobe.

Vsaka vam čast.




Mari71 -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (28.5.2006 22:08:04)

Draga Minaja,

Jaz se te tudi spomnem še od takrat, ko si pisala iz postelje in sem se večkrat spomnila nate. Lepo, da si nam javila svojo zgodbo z zelo srečnim koncem oz. novim začetkom. Punce pred mano so napisale že vse in se strinjam z vsako posebej. Dodajam le svoj podpis pod vse te poste in pa eno [sm=rozica.gif] za res pogumno in veliko dejanje vas vseh, najbolj pa tebe. Uživajte in imejte se še naprej tako radi!

PS: Sem imela tudi sama cerklažo (v 13t, potem ko sem imela predlani splav v 15t zaradi razpoka mehurja) in sem se počutila relativno varno, ampak smo vseeno trepetali tja do 24t. No, se je tudi nam srečno izteklo, rodila sem 1 dan do PDPja.




najina pikica* -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (14.7.2006 19:27:45)

minaja tvoja zgodba me je tako ganila da sm kr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]....no pa čudeži res obstajajo!




Anonimen -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (31.7.2006 12:12:38)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za upanje,ki je preraslo v neskončno srečo.

In hvala za novo življensko moč.Napolnila si me z optimizmom.

Sedaj pa uživaj s tvojim angelom v naročju...




Zasanjana -> RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja (16.8.2006 21:46:18)

Uau!Čestitam ti za ves pogum in voljo!In bravo tudi za moža in taščo!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]