Po Hippu napenjanje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


Rubin. -> Po Hippu napenjanje? (22.3.2006 14:06:53)

Zanima me če ima še katera oz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tak problem, kot midve. Skoraj po vsaki industrijsko pripravljeni hrani jo matrajo vetrovi. Kaj se pa včeraj dogajalo po Hippovi marelici, pa svet ni videl. Skoraj cel dan in še ponoči je "prdkala". Ne vem ali je to od te hrane ali kaj drugega. Sicer se še dojiva, ampak jaz nisem nič takega jedla in tudi me ni napejalo. Sicer ji ne dajem veliko te hrane tu pa tam (bolj če je mož sam z njo, da ga ne obremenjujem še z hrano). Imate podobne izkušnje ali je samo moje dete tako "grajeno"?




Grascakinja -> RE: Po Hippu napenjanje? (22.3.2006 19:57:28)

POskusi morda s kako hrano, ki ne mehča blata (marelice mehčajo, piše na kozarčku). Ali pa kako drugo kašo. Mi nismo imeli po Hippu nikoli nič težav.
Kaj pa po npr. speštani banani, je tudi tako? Saj zmečkat eno banano je simpel kot odpret kozarček, za moža mislim...




katarina j. -> RE: Po Hippu napenjanje? (22.3.2006 20:26:12)

Ja mi imamo polno težav z napenjanjem, pa ne vem točno od katere hrane. A jo kaj napenja po hipovi mlečni kašici- namreč to mu dajemo mi za večerjo. Ponoči veliko prdka in se zato tudi zbuja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] En pediater mi je rekel, da je lahko tudi alerhija na mlečne izdelke tako izražena.
Je pa res, da se z možem zelo "štekaa" in so zato problemi z napenjanjem nekoliko omiljeni. Res sem lahko srečna, da imam takšnega življenskega sopotnika




katarina j. -> RE: Po Hippu napenjanje? (22.3.2006 20:32:04)

Joj, zadnji odstavek je natipkal mož(ko me ni blo zraven), ker me zafrkava, da čvekam[sm=smiley9.gif]. Sorry
Hotela sem še napisat da še nismo preverili, če so krivi mlečni izdelki- je šele danes brez.




Pobalami -> RE: Po Hippu napenjanje? (22.3.2006 20:35:28)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Je pa posrečen tale tvoj življenski sopotnik.




Stran: [1]