tintara -> RE: Decembrčice (13.7.2006 8:30:02)
|
Hojla punce! Moram hit mal natipkat, k sem se prisla mal v pisarno pohladit. Drgac mam en del na podstresju, pa je za znoret vroce ze zdajle zjutraj. Sem ze cist presvicana. Moram pohtet, ker ob dveh je pa se bolj kriza. Super, potem lahko formulo res govorim naokoli: do zdaj ste mi potrdile 3, pa pri meni je tudi drzala, tko da nekaj je na tem. Ce pa ni takrat, je pa mal prej lai pa mal kasneje, ane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Nas mali/mala se pa zdaj precej manj oglasa. Saj cutim vsak dan vsaj kaj, ampak vse skupaj bolj na nezno, da se komaj kaj vidi ali cuti na ven. Med finalom fuzbala so bili pa ze pravi skoki, vsaj men se je tko zdel. Ce je vzrok res v povecani kolicini plodovnice, potem je vse kul in bomo pac se mal cakal na tiste ta zaresne brce. V rit me se kar brca, nenavaden obcutek moram rect. Men je sicer zanimiv, ampak mal neprijeten (no, to je prehuda beseda) v primerjavi z bracnjem v trebuh. Afna, bravo za morfologijo! Prve ste ze zacele. JAz sem jo imela napovedano za 19.7., pa so jo pol na zadnjem pregledu prestavil na 2.8. S tem so nam mal onemogocil en upam normalen dopust (zdaj se je skrajsal v podaljsan vikend), ampak ok. Gotovo je vse skupaj za kaj dobro. Tkole, dost bo za dons, grem se kuhat. LP, Tina
|
|
|
|