crci06 -> RE: Decembrčice (29.9.2006 12:14:58)
|
DOBER DAN! Je pač že čez 12.00 :) Danes sem prava zaspanka, smo ga včeraj na faksu malo žurali... Barbk, in otstale, boš videla, kako lepo ti bo na faksu z bušijem... Maš tak fajn občutek, da veš, zakaj si tam in da hočeš nekaj odnest od tega in da imaš plane v življenju... ne pa tisto, k smo hodil na faks bolj počivat k ne, vsi prekurjeni od prejšnjih dni... Edino to morate pazit :) da se vsedete blizu vrat, ker jaz sem dopoldne pozabila karkoli piti, potem sem to nadoknadila opoldan, popoldan pa sem bila 100 X na WC-ju. Pa saj se bodo tudi drugi navadili. Moram pa vam nekaj priznati. Po 2h letih sem videla sošolce in sošolke in odziv: sošolke so se vedle, kot da imam npr. zlomljeno nogo: edino, ko smo šle na kavo, so si izbrale nizko mizo in ne šanka, da bom jaz lažje sedela, sicer pa nobenih teh naših vsakdanjih for: o, buši, kolk si luštna, kolk pa še, a te kej matra..... Kot da ni nič. Potem pa tik pred predavanjem, ko že vsi sedimo, pride bivši sošolec, kao tak največji frajer, in reče: kva kej delate, bejbe. Pa sem se pohecala, da men se čist vidi, kaj delam :) Ni takoj dojel, pa mi je pol naglas rekla "soseda": daj vstan. Ej, punce, nisem mogla verjet: ko je videl bušija, je skor jokal od presenečenja in veselja. In to ta FRAJER, sošolke pa kot da ni nič :( Je pa res, da sem očitno prva :) No, tako, zgodbica za danes (dopoldan :) ). KOmaj čakam, da se mi ohladi pecivo, ki sem ga danes že spekla (in že vse pomila!!), zato moram malo ven na sprehod, da ga še pred kosilom celega ne zbašem. Tintara, čestitke, da si končno doma, Ženkica, tebi pa skorajšnje čestitke :) Bosta videli, da bo noro lepo. Kavico pa bomo ponovili tolikokrat, da se bomo vse zvrstile. Meni je bilo prejšnjič prav fajn, pa sme si rekla, da v drugem tednu oktobra (10-13.10), ko imam spet avto, grem spet na grmado v Orehka (BTC), pa vam bom povedala, kdaj bo to in če se mi bo katera pridružila, bo super... Zdaj pa na sončka! LP! P.S. glede pleničk bom pa danes prav pogledala ceno teh "robčkov" za v pleničke, k so se mi enkrat zdeli ful dragi P.S. 2 - filmčke bom pogledala takoj, ko zberem pogum :) Se moram psihično pripravit, da ne bom zapaničarila in da se mi ne bo kaj zagravžalo... Joj, kolk se bomo kmalu imeli fajn!!
|
|
|
|