RE: Še enkrat britje intimnih predelov (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Kaštrun -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (9.4.2006 14:53:16)

Jaz zadnji čas tudi razmišljam, da bi se pobrila, ker pravijo, da je na nek način to najbolj higienično.
Sem se pa potem začela spraševati, kako bi to zgledalo pri ginekologu? Le kaj bi si mislil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]? Sicer jih je pa po moje navajen ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (10.4.2006 14:37:49)

Halo,ninaF kaj misliš da ginekologi radi gledajo poraščene ali kaj??
Verjetno se vsakomur zdi zelo higiensko če ima ženska pobrito.Ne vem zakaj bi ti bilo nerodno pred ginekologom.Saj ko gre rodit se tud pobriješ ali ni tak?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (11.4.2006 16:56:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Halo,ninaF kaj misliš da ginekologi radi gledajo poraščene ali kaj??
Verjetno se vsakomur zdi zelo higiensko če ima ženska pobrito.Ne vem zakaj bi ti bilo nerodno pred ginekologom.Saj ko gre rodit se tud pobriješ ali ni tak?
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


Genau tako.
Pred več leti, ko se še nismo tako obsedeno brile, sem se tudi jaz to spraševala. Al naj bom poraščena al bo čudno če bom pobrita. No odločila sem se da bom pobrita, ker če ne drugega, higienično je pa vendarle bolj, sploh si pa ne predstavljam, da bi G z veseljem pokukal v črno kosmatulo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pa še to, enkrat sva o tem tut z G govorila, tko v hecu, pa mi je pritrdil, da mu je def boljše če smo spodaj urejene, kot pa poraščene.

Anonimna če se bojiš, da se boš porezala, si z kazalcem leve roke zaščiti ščegija, z desno pol brez strahu pobrij dlačice. Tko bo vse ok.





G in T -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (11.4.2006 17:05:30)

Če ne drugega sramežljivka, sem se nasmejala tvojim besedam"črna kosmatula"  [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif[/img] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (11.4.2006 17:08:54)

Če si zgledala ob tem tko kt tale tvoj smajli k skače pod nebo...pol sem tega strašno vesela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




G in T -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (11.4.2006 21:29:59)

Skoraj, ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sam, da jaz imam še vse zobe.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (12.4.2006 14:24:58)

Tako je tut prav (da maš vse zobe) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ni pa videt, da bi tvojga skokeca to kej motlo-je tko srečen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (12.4.2006 16:17:38)

Jaz se brijem z električnim brivnikom. Včasih sem se na nulo, zdaj pa si ponavadi pustim ozko črtico, ker je mojemu to bolj všeč in seksi. Na nulo pravi, da se mu zdi nekako punčkasto.

Tudi on se brije spodaj, ker nama je tako najbolj všeč.




nina6 -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (19.4.2006 13:40:03)

Mene pa zanima katero depilacijsko kremo uporabljate? Včeraj sem bila v DM-u, pa jih imajo toliko,da nisem vedla katero vzeti.Nekatere ne smejo priti v stik s sluznico,pa me je bilo malce strah, da me ne bi peklo, da še v službo ne bi mogla.
Kaj se pa ginekologa tiče, mislim da jim je boljše videt pobrito kot poračšeno




kapica -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (19.4.2006 22:20:40)

Nina, ne vem sicer kako se moja krema imenuje, vem samo da imam najcenejso. Pa do da je nevarno za sluznico, pa da pece, pise na vsaki. ce si malo pazljiva in previdna, ne bi smela iti krema noter, ce pa se zgodi, pa samo z vodo spiraj.




Lana25 -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (21.4.2006 11:37:08)

Jaz pa sedem na "bide" in razširim noge, pa gre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Z navadno žiletko pa z malo mila, da ni čist suho, pa gre v nulo.

Sam mozolčki so pa res problem, za to uporabljam baby puder Penaten.




Tadykaa -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (16.6.2009 10:42:56)

Jaz pa nimam sreče z britjem. Vse možno sem že poskusla samo nič ni pomagalo. Tisti dan ko se pobrijem je vse gladko samo drugi dan pa že dobim pikice. Nevem ali je z mano kaj narobe ali zakaj ene govorijo da se po 1 teden ne rabijo briti.




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (16.6.2009 22:02:06)

okrog spolovil se ne brij z raznimi britvicami. kupi si v mullerju kremo pilca, ki je tudi za obraz, torej je tudi za intimne predele. ko si nanašam kremo tam spodaj, si vtaknem v nožnico tampon, da mi kaj slučajno ne zaide notri. kremo imaš dobrih pet minut gor, postrgaš dol, spereš pod mlačno vodo, namažeš s kremo in je fertik del.




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (16.6.2009 22:13:17)

drugače pa, npr. po nogah skorajda nimam dlak. pa mi je bilo vseeno odveč, ko sem si morala vseeno mičkeno popedenati. pa gledam na tv tisti tweezy, ki naj bi bil za noge, bikini, obraz. nič, sem rekla, bom kupila. probam najprej po nogah, pa je miceno bilo čutiti, ko je s korenino ven potegnilo dlako. pa imam še vedno gladke noge po tednu dni.
no, potem pa se jest spravim na bikini predel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ko je dlake ven vleklo, sem kar malo poskakovala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] naredim tako kot sem želela, namazala potem s kremo. drug dan, totalno zgledala kot popikana in imela čisto rdeče. ampak ni nič peklo. nič, sem vzela bepanthen plus in fajn mazala drugi dan. ampak, zgleda mi je vse dlake ven potegnilo, ker imam še po enem tednu čisto gladko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] tako da, če ne bo več zraslo tam, kjer je tweezy deloval, potem se je splačalo dati tistih 25 € za aparatek.




Barbara_L -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (17.6.2009 8:45:51)

Ja, puljenje je ok, res dolgo drži.
Meni najljubša pa je brazilska depilacija.




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (17.6.2009 9:14:00)

Ma tole tako berem in se sprašujem, kako se vam rata pobrit v nulo ... a imate ve tut dlačice tudi na notranji strani velikih sramnih usten? Jaz jih imam in tam ne morem kože tako napet, da bi se pobrila, da bi si jih pa pulila tam mi pa niti na misel ne pride. Tak da jaz se samo ob strani pobrijem in si pristrižem dlačice na kake pol centimetra.




ssevin -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (17.6.2009 9:24:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ma tole tako berem in se sprašujem, kako se vam rata pobrit v nulo ... a imate ve tut dlačice tudi na notranji strani velikih sramnih usten? Jaz jih imam in tam ne morem kože tako napet, da bi se pobrila, da bi si jih pa pulila tam mi pa niti na misel ne pride. Tak da jaz se samo ob strani pobrijem in si pristrižem dlačice na kake pol centimetra.



Ja pač lulike smo si različne.





Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (18.6.2009 9:19:28)

Ja pač lulike smo si različne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Prisegam na brazilsko depilacijo




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (18.6.2009 13:17:12)

naliješ toplo (vročo) vodo v bano in se 10, 15 minut namakaš, da se koža zmehča. ta čas si js noge pobrijem. potem pa vzameš gel za tuširanje, vtreš, počepneš v razkorak in z britvico lepo vse pospraviš. mal kožo zategneš kjer je potrebno. se normalno stuširaš in nikjer nobenih pikic. ponavad zdrži 2 dni potem pa spet. britvica mi je pa najboljša tista z aloe vero. če pa si ne vzamem čas za namakanje potem mam pikice. 




heli23 -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (18.6.2009 17:28:49)

Kako je s to brazilsko depilacijo? A full boli? Sem razmišljala da bi se spustila v to, pa niti ne vem kje kaj to delajo? Pozna katera kje to kaj delajo na štajerskem?




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (23.6.2009 15:05:05)



Jaz tudi razmišljam, da bi se pred dopustom pobrila na nulo, pa še zbiram pogum, ker hodimo na nudl plaže.




vijolica02 -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (23.6.2009 20:39:10)

Jst se z britvico, pa gelom, za na konc p z Bepanthenom. Včasih sm mela pikice zdej pane več




summer410 -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (24.6.2009 8:59:35)

jaz že eno leto hidm na brazilsko depilacijo...in imam mir 4 tedne..pa še takrat jih sedaj po letu, zraste velik manj...




Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (24.6.2009 23:06:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Janja,verjetno se res mal smešno sliši,ampak meni rata.Nevem,verjetno sem že navajena.zelo dobro mi gre od rok že,pa saj pravim če ji giletka čist sveža obstaja možnost da se kje porežeš,če pa ne pa nikoli.Probaj,mogoče pa ti rata.Pa tud celo nosećnost sem se tak brila,do konca.


jaz tudi. čisto enako. na suho, nobene pene, vode. tako počnem že par let in se še nikoli nisem porezala pa tudi mozoljčkov ne dobim.
tako sem počela še dan preden sem šla rodit, se mi zdi, da res vaja dela mojstra, je kr šlo, čeprav nisem nič videla. nastaviš pa ogledalo spodaj in počepneš nadenj, pa gre.





Anonimen -> RE: Še enkrat britje intimnih predelov (25.6.2009 9:58:04)


IZVIRNO SPOROČILO: heli23

Kako je s to brazilsko depilacijo? A full boli? Sem razmišljala da bi se spustila v to, pa niti ne vem kje kaj to delajo? Pozna katera kje to kaj delajo na štajerskem?


Jaz sem šla ravno ta teden prvič (prej sem si samo ob strani - delno). In mene je full bolelo[sm=hudicek1.gif], ampak kaj češ, bo pa potem bolje, saj pravijo da naslednjič že manj boli... potem pa se najbrž že navadiš...
Mi je pa ratalo precej mozoljčkov... in po 2 dnevih me je tam doli še vse bolelo...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>