dr. Reljič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


agnes -> dr. Reljič (3.4.2006 13:07:38)

Po lanski laparos. op (endometrioza) in letošnji konizaciji, me čeka junija ambulanta za neplodnost (MB). Z možem sva naročena pri dr. Reljiču. Ali ga katera pozna? Kaj lahko pričakujem?

Lp, A




Neža81 -> RE: dr. Reljič (3.4.2006 15:13:29)

Zdravo!

Jaz hodim k dr.Reljiču. Sicer sem bila do zdaj samo enkrat in je fuuuuuuuuuuul vredi dohter. Jaz sem se z njim pogovarjala kot da je moj dober kolega. No razen tega, da sem ga vikala. Jaz sem si že doma pripravila vprašanja, kaj ga moram vprašati in na vsa mi je lepo odgovoril in vse obrazložil. Pa tak fajn prijazn je. Pa vse sestre so tam prijazne. Vsaj ko sem jaz bla tam so ble. <Bodi srečna, da si dobla njega.


Lp




potocnik -> RE: dr. Reljič (3.4.2006 16:03:36)

Tudi jaz sem hodila k njemu in ga lahko samo pohvalim. Je zelo človeški, vzame si čas in odgovori na vsa vpašanja-. Jaz sem se ob obiskih v ambulanti vedno v redu počutila, čeprav sem tja hodila zaradi neprijetne zadeve (neplodnost). Rezultat njihovega dela pa je sedaj moj 9-mesečni sinek Enej. 




vampirka -> RE: dr. Reljič (3.4.2006 19:20:46)

Agnes, dr. Reljič je "moj" doktor in jaz razen ogromno pohval nimam čez njega povedati nič drugega...

Pozoren, prijazen, človeški...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]...pa veliko uspeha v MB vama želim!!!

[sm=rozica.gif]




agnes -> RE: dr. Reljič (3.4.2006 20:01:07)

Hvala punce za odg. To je pa zelo vzpodbudno.




Sulfinija -> RE: dr. Reljič (4.4.2006 19:17:33)

Tudi jaz hodim v MB in tudi jaz moram tega zdravnika lepo pohvaliti mi je delal transfer v nedeljo po najinem prvem ISCI je ful v redu,vse lepo pove,le nekatere rečejo da je na momente predirekten kar je v redu za nekoga za nekoga pa tudi ne.

Sestre v tej ambulanti pa so od a do ž pravi sončki.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Nikita -> RE: dr. Reljič (10.4.2006 14:33:56)

Da še jst pristavim svoj lonček. Doktor 1A! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Evo on bi moral biti za vzgled vsemu ostalemu osebju v bolnišnicah po SLoveniji. Sej, ne rečem, da se še kje ne najde kak podobn, ampak njega sem si pa res zapomnila in sem imela precej stikov z zdravniki vseh vrst.

Vglavnem...fant od fare je tale naš dr. Reljić[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Me pa nekaj zanima...zadnjič sem ga pozabla vprašat, če bi si ga lahko vzela kot izbranega ginekologa, ker bi rada zamenjala svojo ginekologinjo (kadar koli jo rabim je nedosegljiva...da ne govorim o njeni sestri, ki je pravi vratar[sm=lev.gif]).

Ve katera, če je to možno?

dijo,
Nikita




brigita -> RE: dr. Reljič (10.4.2006 22:18:56)

Dr. Reljič je resnično pravi zdravnik. Pri njem spoštujem, da je direkten. Povedal nama je, da nič ni 100 %. Midva pa mu verjameva, da bo nama pomagal da bova imela bebico.  Pri takšnih postopkih, pa moramo imeti same veliko sreče, da nam uspe. IN VERJAMEM DA NAMA BO. Midva čakava na pošto iz konzilija, na čakalni listi sva za IVF že 130 dni in mislim, da bova jo že kmalu dobila, tako da se najin prvi postopek začne. Zato pa glavo gor in pogumno naprej.




Stran: [1]