ŠKRIPANJE Z ZOBMI (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vzgoja



Sporočilo


KAURA -> ŠKRIPANJE Z ZOBMI (6.4.2006 8:47:28)

Pozdravljene!

Zanima me, kako in kaj s škripanjem z zobmi, namreč naš otrok tako veselo škriplje z zobmi, da ga je kar groza poslušat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Star je 4 in v bistvu že odkar ima zobke, pač škriplje, a ne.

Seveda psihiatri ne bi bili psihiatri, če ne bi bili naučeni iz raznih definicij in pravijo, da je otrok pod stresom. [sm=ocala.gif] O.k. Tudi to sprejmem.

Mogoče ga pa vrže iz tira kakšen pretep v vrtcu (ker je bolj nežne narave),ampak o tem noče govoriti, ker pravi, da mu je všeč v vrtcu.[sm=smiley18.gif]

Kakorkoli že, potolažite me ali pa me spravite na realna tla.


Hvala, hvala in lep snežen dan![sm=smiley2.gif]




*pepelka* -> RE: ŠKRIPANJE Z ZOBMI (6.4.2006 9:16:31)

Seveda psihiatri ne bi bili psihiatri, če ne bi bili naučeni iz raznih definicij in pravijo, da je otrok pod stresom. O.k. Tudi to sprejmem.


Ne bi rekla, da je to od stresa. Naša mala bo stara 8 mesecev in tako veselo škripa z zobki, da je joj. Med igro začne škripati, ko pa jo prosim naj neha, se lepo nasmehne in škripa dalje. Bojim pa se, da bo to počela tudi kasneje.




mika -> RE: ŠKRIPANJE Z ZOBMI (6.4.2006 11:20:35)

Ne vem no, ampak verjetno so mu fajn zdi škripanje z zobmi. naša je pri enajstih mesecih dobila en zob spodaj, drugega zgoraj in je ful škripala, mene je pa mrazilo. Pa jo je minilo in nič več ne škripa.

lp, Mika




tanja75 -> RE: ŠKRIPANJE Z ZOBMI (6.4.2006 20:27:02)

Tudi naš 13 mesečnik škripa z zobmi že kar nekaj časa.

Je možno, da to počne, ker ga bolijo dlesni zaradi novih zobkov?




KODA -> RE: ŠKRIPANJE Z ZOBMI (7.4.2006 1:13:47)

Naš tastarejši je zaškripal samo nekajkrat z zobmi,pa gre to mojemu možu ful na živce.Sva ga pregovorila,da to ni lepo in ni zdravo za zobke,pa je nehal.




KAURA -> RE: ŠKRIPANJE Z ZOBMI (7.4.2006 12:26:31)

Pozabila sem povedat, da se to dogaja le med spanjem.[sm=zaspan.gif]




Stran: [1]