Zakonska kriza (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosiSporočilo


Babaloo -> Zakonska kriza (10.4.2006 13:52:31)

Me zanima, kako ste reševali partnerske probleme?
Pri nama je malo poknilo. Sva se odtujila, odkar imava bebico. Prej sva bila ogromno časa skupaj, ker imava tudi enake hobije. Zdaj pa kar naenkrat delitev časa za varstvo, ven greva ločeno. Skratka, sva se odtujila. Ni več pravih pogovorov. Potem pa še stare simpatije in je pač zavrelo.
Zdaj sva si priznala, da se imava še vedno rada in da oba želiva, da nama spet uspe in da bova spet imela tisto, kar sva nekoč že imela.
Kako ste pa vi doživljali "krizo" otrok? Ste se tudi vi odtujili s partnerjem?
anitaz -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 14:08:53)

Ja, kriza je bila. Problem je bil v tem, ker sva vsak po svoje hodila ven, ker jaz (koza) nisem hotla nobenga druzga za varuško.

Zdej mava pa tko rešeno: saj greva tudi kdaj vsak po svoje na pijačo, čeprav zeloooo malo, ampak v večini hodiva skupaj ven in zdaj za varstvo zaposliva babice. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Probaj! Boš videla kako se lahko sprostiš in koliko eneregije ti da!

In VELIKO pogovora!!!No, pravih pogovorov. Povejta drug drugemu kaj želita, koliko prostega časa rabita vsak zase....predvsem pa -vzemita si VAJIN skupni čas!


Držim pesti da vama uspe!

Anita
Naja31 -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 14:12:16)

Ja, midva sve se. Priznam.
No, zdaj je že velik bolje, ko je sin star 1 leto, ampak prvi meseci po njegovem rojstvu so bili bolj krizni.
Dojnček je bil res zahteven, ogromno je prejokal,oba sva se lovila kot starša in partnerja. Meni je bilo edino pomembno, da se naspim. za vse ostalo mi je bilo vseeno. Tudi za moža. Občutek sem imela, da je bolj ovira, da moram še za njega skrbeti. Pa je tudi on velik pomagal pri otroku, ampak sem bila bolj jaz jezna na celo situacijo in sem iskala krivca, kot da bi bil dejansko on kaj kriv.
Midva nisva imela "velikega poka" kot praviš. Tudi nobene stare simpatije niso prišle vmes. Je kar postalo bolje.

No to sem hotla napisat, da nista edina.
Marogica -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 14:19:51)

"kriza" je najbrž bila, vendar je jaz nisem kot takšno doživljala, vsaj ne zavestno, kajti hobije sva imela že prej ločene, ven pa nisva dohajala ločeno ali zelo redko(2-3x na leto). Vse ostalo sva naredila skupaj. Torej, če sva imela namen iti ven(na žur, koncert...) sva šla skupaj ali pa nobeden. In to brez diskusij ali prepiranja, nekako nama je bil to logično. Kakšno srečanje s prijatelji, kava s prijateljicami pa je ostala ločena zadeva.
Mogoče bi tudi vidva poizkusila odhajati skupaj ven ali pa ostajati doma in se združno posvečati odgovornosti, ki se imenuje otrok.
Maleal -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 14:27:00)

Mislim da skoraj povsod pride do krize.Tudi pri nama je takoj po rojstvu.Moj se je obnašal kot da je brez obveznosti,brez razmisleka je šel po službi poleti na kaki drink.Potem pa sem mu rekla da meni ni všeč da si lahko on privošči vse,jaz pa nič.Veliko se pogovarjajta,povej mu kaj te moti,ne drži tega v sebi,ker boš trpela le ti.Če pa bosta hodla ven vsak za sebe s tem ne bosta rešila ničesar,le zveza se bo krhala.Dajt otroka v varstvo za kako urco ali dve in pojdita skupaj,posvetita se drug drugemu.Saj so babice vesele da lahko popazijo včasih na svoje vnučke.Vso srečo!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
arabela* -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 14:27:59)

Pri nama pa moram rečt,je otrok spremenil veliko na bolje.Nasploh smo dosti skupaj,še na sprehod gremo skupaj.Sploh ne pogrešam prostega časa,skratka lepše je zdaj.enostavno gremo kam na obisk skupaj,pa mal po mestu,sprehodki itd.Ne vidim razloga kje je problem pri vama.Saj sta pa verjetno rada skupaj ali ne???
Če pa se res malo vidita pa izkoristite vsaj vikende.Nič pa nisi napisala glede teh starih simpatij,tako da ti težko kaj bolj konkretno svetujem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Babaloo -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 15:07:16)

Pri nas je problem, ker babica že tako cel teden skrbi za bebico, druge babice pa nimamo več. In priznam, da nam zelo manjka. Bova očitno res mogla najti eno resno varuško za večere.
Zdaj se vsaj trudiva in pokušava vsaj čez vikende biti veliko skupaj. Čez teden tako  skoraj ni časa, razen zvečer, ker je pač služba.
Stare simpatije naj bi bile pozabljene- vsaj tako je zatrdil- in upam, da bova sedaj več delala na najini zvezi, ne pa bežala drug od drugega.
No, sva se vsaj začela zavedati, da nekaj ni uredu in začela zvezo spet postavljati na noge. Upam, da nam bo uspelo in da bom lahko čez čas poročala, kako sva spet zaljubljena in ne moreva drug prez drugega.
Držite pesti.
rija -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 23:13:05)

Mogoče, da je kakšna kriza....vendar sva midva vajena, da nisva visela cele dneve skupaj: prej sem cele dneve delala, zdaj pa sem pač cele dneve z malim.
Zna pa biti včasih napeto, ker si pač nervozen zaradi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa to nervozo nehote prenašaš na partnerja. Prej pa toliko let samo midva....
Ven pa sva že tudi šla, pač pride babi za varuško, pa ne ostaneva do jutra in je stvar rešena.
smrka -> RE: Zakonska kriza (10.4.2006 23:42:29)

To ni kriza otrok, to je VAJINA KRIZA.
Stran: [1]