Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (11.4.2006 18:35:08)

No takole je sem noseča in ne vem al naj grem na bolniško saj se mi konec meseca izteče pogodba zaradi zaprtja delodajalčevega s.p. -firme.

Kaj če grem na zavod koliko mesecev dobim podporo zaposlena sem bila 12.mesecev v zadnjih 3 letih?
Če grem na zavod in na bolniško ali mi zavod plačije bolniško 3 .mesece?

Lumpi -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (11.4.2006 19:45:16)

Pojdi na bolniško!!!!!!!!!!!!

če si na bolniški pred  zaprtjen s.p., imaš možnost, da ti ZZZS krije bolniško še 30 koledarskih dni, potem greš šele na zavod za zaposlovanje. Tam ti bolniška teče naprej.

Če te zanima kaj več piši na zs.

Anonimen -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (14.4.2006 8:32:50)

Če maš možnost, bejž v bolniško!!!!!!!!!!

Anonimen -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (19.4.2006 10:01:04)

Sem šla na bolniško do porodniške imam priznano?A mogoče vesta kdo mi jo bo plačeval, ker delodajalec zapre firmo to vem da prvi mesec on!Kaj pa potem a zzzs sam nakazuje preko zavoda.In mi ne rabi moj šef nakazovat vsak mesec da dobi povrnjeno.

Anonimen -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (19.4.2006 12:27:52)

bi ti pisala na zs, pa si anonimna. no, bom pa se jaz... kako si dobila bolnisko do konca? namrec jaz sem trenutno na istem, s tem da sem ze na borzi, in je to edina sansa, da ne ostanem cisto brez vsega...
prosim prosim, povej...

Anonimen -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (19.4.2006 16:30:25)

Saj ne rabiš ravno do konca dobiti bolniško važno je da si na bolniški magari 1 mesec pri svojem zdravniku potem pa naprej pri ginekologinji....pa ti podaljšuje.

Jaz sem bila v prvič ko sem bila noseča tudi v bolniški zaradi zdr. razlogov zato res ne smem delat in mi je dala tudi sedaj bolniško do porodniške. Nič bat ti pejt na bolniško seveda če lahko greš pa tudi če ti vsak mesec podaljšujejo samo pazi, da greš v bolniško ko si še v delovnem razmerju.   l.p.

tamala83 -> RE: Vsak nasvet dobrodošel jaz več ne vem kaj naj naredim??? (19.4.2006 23:27:15)

pri meni je bilo tako:
februarja leni sem od ginekologinje dobila zd. potrdilo, da sem noseča, in da več kot 5 kg. ne smem dvignit, ker mi delodajalec tega ni mogel omogočit, sm šla v stalež. aprila se mi je poteklo delovno razmerje, in mi je zzzs kril samo še tisti del staleža, ki ti ga ginekolog podalšuje,. meni je naletelo glih 14 dni. potem sem se pa mogla prijavit na borzi, od koder sem za tri meseca dobivala nadomestilo od plače.

Stran: [1]