maychika -> RE: Aprilke 2006 (1.4.2007 21:39:48)
|
Ja mojčika smo firbci ni kaj...ampak do jutri bomo pa že zdržale, ker ne maramo da nas aprilčkajo z lepimi novicami pol jih nam pa vzamejo.... ;) Moj dragi je pa danes za 2 dni šel....groza....Tia kot da je vedela, da ga nekaj časa ne bo videla. Ko je odhajal, je ful tata tata govorila in se stegovala k njemu in ji ful ni bilo prav da odhaja. Mu je blo kar grozno iti, ker je prvič šel tkole za par dni (ima en pogreb na hrvaškem)...Meni je pa tud groza pomislit, da bova dva dni sami samcati. Že tko kadar popoldne dela mi je ful grozno dolg dan in komaj čakam, da pride domov, kaj šele tako. No...bova že...če bo le pridna... Marelica...ja, dekor sem nekaj imela (ograjico, smrekce in tiste gobice v travi) iz njene prve torte od prejšnjega tedna, ko je bila naročena, sem prihranila, pa do zadnjega trenutka niti nisem računala gor dat. Pol sem pa kupila une barve jedilne (ki so fuuul zdrave :) in nekaj teh sladkornih živalic in pol rekla...nič bom probala naresti eno jezerce in travnik pa malo okrasila. Imam pa tisto zadevo za okraševanje tort z nastavki, tko da to ni bil problem. Veš da sem se pa za Tiin prvi rojstni dan ornk potrudila. Zdej že loh kažemo en prstek koliko smo stari, samo naučit bo še treba (pa ne sredinčka...) Zdej sem se basala z eno torto (groza, sej bom še več kg šla gor kot prvič če bo šlo tko naprej). Jo je danes moj oči prinesel za Tio, pa sem videla, da je rok uporabe do danes. Jaz pa sama doma. Katastrofa, kdo bo vse to pojedel. Po kosilu, ko je bila hiša še polna smo bili vsi siti. Tko da sem jo nekaj sosedi dala, nekaj sem se je pa jaz lotila, pa je bla ful dobra...čokoladna (smetanova). Ampak...več kot toliko sladkorja pa tudi jaz ne premorem, pa čeprav sem nepoboljšljivi sladkosned. Uf....zdej pa pospravit, kaj pogledat pa spat. Jutri bomo verjetno zgodaj pokonci, če se zdaj ne zbudi več za danes... Lahko noč punce...mojčika ti pa ima da nalimaš prvi post jutri zjutraj....malo po polnoči.... LP
|
|
|
|