ksenija. -> RE: APRILKE 2006 (3.11.2006 8:39:48)
|
Sem vas spet malo prebrala in sproti kaj zapisala. Blaža, že dva dni nekaj daje, upam, da so zobki in ni samo tečen postal in bo sedaj tako ostal. Ker je res naporen, se samo joče in samo na rokah hoče bit. Je pa sedaj začel že naprej plazit, je kar posrečen, ko je dobre volje in vidi kaj zanimivega na tleh, je tako hiter, da je joj. Pa »mama« je rekel. Vem, da je bilo to samo zako neko mrmranje, je pa bilo ful lepo za čut. So mi na Dan mrtvih skoraj roke odpale, ko sem ga nesla na pokopališče, pa še marelo zraven, je mogel glih takrat začet it dež. Saj je moj tudi jamral, ko je imel Zalo prek. En dan prej, ko smo bili na pokopališčih v Prekmurju, je bilo čisto drugače, ko ni bilo dežja, pa še gužve ni bilo. Vidim, da je blo med našimi aprilčki kar nekaj padcev. So res že ful mobilni in pridejo do zastavljenega cilja. Jaz imam sedaj Blaža najrajši v stajici, samo kolikor se Zale spomnim ni prav dolgo uživala v njej, je hitro pogruntala, da sem jo tja odložila, ko sem morala kaj naret in da je v »zaporu«. Potem pa je kar tiste ročice ven držala in jokala. Sem bila prejšnji teden na obisku pri eni marčevski rr-jevki. Kar nisem mogla verjet, koliko se en mesec pozna pri dojenčkih. Sem samo gledala, ko se je punca prijela stajice in se postavila na noge. Pripravite se, tudi naši aprilčki, se bodo počasi začeli vstajat in nam uhajat, potem bo šele veselo. Marelica, če bova na srečanju sami, sem mislila vprašat, če lahko ta marčika pride zraven na najino srečanje? Meni je vseeno kje se dobiva Marelica, lahko tudi pri meni doma, pa tudi ostale ste vabljene. Drugače pa ima Qlandija previjalnico, sicer ne vem kakšna je, ker je nisem šla pogledat. Smo se včeraj peljali čez Ptuj in se ta napis Qlandija zvečer ful sveti, pa naenkrat Zala pravi, »mami tam je Qlandija«, jaz sem samo pogledala. Ima res ful dober spomin. Maychika, jaz še enkrat noseča, saj ne, da si ne bi želela, si oba še enega želiva, samo ne še zdaj, naj mala dva malo zraseta, ker je že sedaj ogromno dela. Saj ko včasih razmislim, pa bi bilo res najboljše še kar sedaj enega imeti, potem pa mir. Bo sedaj mogoče malo boljše, ko bomo imeli atija vsak dan doma. HAlena, te popolnoma razumem. Tudi jaz sem naveličana teh procedur in istih dnevov, pa pakiranja. Pri meni je to vse pomnoženo z dva. PA zjutraj je treba oba porihtat, pa bi rada bila oba na vrsti in se dereta, potam pa sva midva z Blažom že porihtana, pa Zala ne bi nikamor. PA gremo kam na obisk, pa nesem Blaža, Zala pa niti iz avta noče, da morem še njo nest…. Pa non stop sem sama, nikomur se nimam za potožit in kaj za pogovorit. Tak težko se z obema kam od doma spravim, da raje ne grem nikamor drugam kot samo k moji mami. Ker če grem kam sama z obema, je groza. Pa saj sta pridna, samo drugje ne moreš nikamor Blaža dat, pa Zalo moreš gledat, da ne prime kaj nedovoljenega… Včasih res komaj čakam, da bi šla kam v službo in bi prišla malo ven iz tega vsakdana. Marelica kdaj se bova zmenile za najino srečanje??? V torek imam z Blažem ob enih posvetovalnico, v petek pa imam z Zalo dopoldan zobozdravnika.
|
|
|
|