zmedena? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


Anonimen -> zmedena? (24.4.2006 12:33:13)

Meni pa ni zdajle čisto nič jasno. Malo breme poste za nazaj in seveda preberem, da pri laproskopiji v jajcevode spustijo modrilo, ki ga seveda potem izločas skozi urin, če je jajcevod prehoden. Do tu vse jasno...
Pri meni je situacija naslednja...Z Dr. Drobničem sva bila zmenjena, da se jajcevodi odstranijo, če bodo zarasline tako številne, da se jih ne bi dalo rešiti kar bi potem dokončno pomenilo umetna oploditev in pri umetni oploditvi je bolje, da jih ni, ker naj bi samo motili. Če bodo jajcevodi ostali, pomeni, da je vse ok. in da bova lahko poskušala po naravni poti.
No in zdravnik na viziti mi je povedal, da so jajcevodi ostali in da je vse ok. Berem izvid in kaj piše....Modrilo v tubi(jajcevod) ne vstopa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]!
In jst res nisem nič modro lulala!! Ali to pomeni, da je moj jajcevod neprehoden??In če je ne morem dojeti zakaj mi jih niso odstranili??...
Ne bom delala panike, dokler zagotovo ne vem, priznam, da me pa malo skrbi, ker jst sem razumela, da če jajcevodi ostanejo pomeni, da so prehodni. In kontrolo imam šele junija...ti šment[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...A se kateri kaj sanja kaj bi vse to pomenilo?




naja78 -> RE: zmedena? (24.4.2006 12:58:46)

EJ NAJ TE POTOLAŽIM.SAMA SEM BILA NA ISTEM KOT TI:MODRILO NE VSTOPA V JAJCEVODE.

no in sem naravno zanosila po prvi M,po laparo.

tako da se ni za zanest.lahko je vse ok.in pomoje tudi je.meni je drobnič reku,da se to zgodi,ker ne tesni uredu,ta cevka ki jo pritrdijo skozi mat.vrat in spustijo modrilo.in točno to je bilo.
lulala nisem nič modro,malo je bilo samo na vložku,še v kliniki nekaj modrega in peklo me je.

tako da glavo gor.pokliči drobniča za razlago izvida.v poned.dela do 13,v sredo pa izmenično.

tel št.direktna:

522 61-86 in 52260-25.
pokliči,rad se pogovori,še danes imaš čas.




Anonimen -> RE: zmedena? (24.4.2006 13:56:19)

naja78 zlata si!Kako si me pomirila....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], bi te tolk stisnila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!

Pokličem takoj v sredo!Danes sem prepozna...Samo, da sem se pomirila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lepo se imej in še 1x hvala!




naja78 -> RE: zmedena? (25.4.2006 11:47:46)

le sporoč.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ellen -> RE: zmedena? (1.5.2006 18:57:28)

Lep pozdrav!

Naj ti povem jaz sem bila na tem  postopku (prepihovanju jajcevodih)v Avstriji. In mi niso nič rekli da bi naj modro lulala in mislim da tudi ne,ker jaz tudi nisem.Jaz sem imela tudi teško perhodne,da so jih komaj odmašili in polek so mi pogledali maternično sluznico in napikali jajčnike,ker bi naj potem bil bol ploden.In mislim da se lahko pomiriš da je vse O.K. 





Anonimen -> RE: zmedena? (3.5.2006 8:30:06)

ellen!
[sm=smiley20.gif], hvala!




Stran: [1]