Milamay -> RE: UPANJE PO SPLAVU (21.6.2006 21:19:51)
|
Vidim, da ste vse že kar poletno in dopustniško razpoložene. Lepo. Mi doma rihtamo spodnji del hiše, pa imamo kar pestro. O dopustu sicer z možem že razmišljava, a kar nekako ni prave volje, da bi si šla kaj rezervirat. Ko sem prišla domov iz bolnišnice, sem si samo želela daleč stran. Želela sem si, da bi z možem odšla kam stran, kjer bi bila stran od vsega ... Pa saj vem, da bi lahko šla na konec sveta, a moje misli in občutja bi bila še vedno z mano. Temu ne moreš ubežati. Si lahko mislite, da si nisem želela, da bi šel najin sin (2 leti) z nama. Kar groza me je, da sem tako razmišljala. Saj potem nisva šla nikamor, sva ostala kar doma z najimim malim sončkom, ki je pridno zaposloval mamine misli oz. jih je preusmeril drugam. Zanima me, kdaj ste imele prvi pregled pri ginekologinji. Jaz sem bila danes tam, a mi je sestra rekla, da se prvi pregled po splavu dela v 6. do 8. tednu in me poslala domov. Sem bila kar malo šokirana in presenečena. No, saj mi je rekla, da če bo kaj narobe, pa naj pridem prej. No, pa ker ste ravno začele temo o hujšanju, naj še jaz kaj povprašam. Kako nameravate shujšati. Meni je ostalo še kar nekaj kg, kake 4 kg so še viška kot sem jih imela pred nosečnostjo. Je pa mi še ostalo od prve nosečnosti (še kake 3). Torej bi bilo idealno, če bi lahko shujšala kakih 7 kg. Kako naj mi to rata? Vroč poletni pozdrav vsem Milamay
|
|
|
|