krtekxx -> RE: skupaj na poti do cilja (2.7.2007 7:59:20)
|
Teja, zelo mi je žal za to, kar se je zgodilo tudi tebi. Meni je približno leto predtem, ko sem izgubila otročka v 21 t umrl oče. Očetova smrt je prihajala počasi, nanjo smo bili pripravljeni; otročkova smrt je prišla iznenada, posekala me je in mojega dragega tudi in zame je bilo bistveno huje kot takrat, ko smo se poslovili od očeta. Potrebuješ čas za žalovanje, vzemi si ga. Na tem forumu si ravno na pravem naslovu - ena izmed nas si. Natasarobi - si pa dobro napisala to o gledanju na nosečnost v različnih življenskih obdobjih. Jaz sem se tako veselila minulega konca tedna: sprehode sem podaljševala, vsedla sem se na kolo, vedela sem, da si lahko privoščim že kako daljšo rekreacijo. Pa je prišla na obisk mama z rahlim prehladom, v soboto sva se oba z mojim dragim zbudila z rahlo bolečim grlom, pri njemu je v nekaj urah to izginilo, pri meni pa se je nadaljevalo s slabim počutjem, izgubo glasu, vročino čez 38, bolečinami vsepovsod .... in tako tudi danes ne grem v službo. Se kar malo smilim sama sebi. Lepo se imejte, za dežjem je še vedno posijalo sonce (in za soncem dež - taka je vremenska za danes popoldne, pa jutri popoldne....).
|
|
|
|