teja* -> RE: skupaj na poti do cilja (2.8.2007 21:40:55)
|
Živjo vsem! Berem vas skoraj vsak dan, da bi pa kaj napisala, pa kar ne najdem časa. Puhica13, res mi je hudo, da si morala tudi ti skozi to. Za vsako, ki se pridruži tukaj, mi je zelo hudo. Jaz sem imela junija v 21. tednu abrazijo in me je tud bolel v križu nekaj dni, krče sem imela, kot prve dni menstruacije, krvavitve in izcedke pa sem imela dobre 4 tedne, ampak so mi tud na gin. kliniki rekli, da bo čišča trajala od 4 do 6 tednov. Sem pa glih dons zvedla, da so pepel najinga sončka že prejšnji teden raztrosli v parku zvončkov. Sem kar jokat začela, k sem se res hotla udeležit te pogrebne svečanosti. Tako da jutri mu grem svečko prižgat in zment se za tablico z njegovim imenom. Prov jezna sem nase, čeprav nisem mogla nič pomagat, da mi je po toliko letih uspelo zanosit, pa z otročkom je blo vse v redu, nazadnje je blo pa z mano narobe. Prosim vas, če katera ve, koliko pogosto se naredi, da kljub cerklaži ne donosiš. Men je ginekolog rekel, da v naslednji nosečnosti (če bom sploh še kdaj) mi bodo naredli cerklažo, ampak da tud to ni sigurno, vendar v večini potem donosijo. Vsem, ki pa pričakujete, pa želim vse dobro v nosečnosti in zdrave otročke. Lahko noč! Teja
|
|
|
|