micla -> RE: skupaj na poti do cilja (6.9.2007 13:08:22)
|
Ejla, samo na hitro se vam javim, ker sem v polnem zagonu pranja cunjic za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Tolko robe sem dobila, pa skoraj nič sama kupila, tko da res ne verm, kdaj bo naša princeska vse to oblekla. V bistvu je zdej ratalo toliko, ker pripravljam skupaj tako št. 56 in 62, ker res nimam pojma kaj bo šlo prav. Glede na to, da se obeta velikanka, bo zgleda treba hitro prešaltat na večje. Sonchek....moje kile so trenutno v 35t +15kg. Malo mi teži, ker sem si to številko na začetku postavila kot cilj do konca nosečnosti, ma zgleda, da bom še kaj pridelala. Čeprav mi zdej 14 dni ni šlo niti deka gor. Pravijo, da se v zadnjem mesecu ustavi, ma mislim, da kak kg bo vseeno še - vsaj na račun teže otroka, če drugo ne. Ma jst mislim, da če je šlo gor, bo moglo tud dol na en ali drug način. tinaaja, aurora, lana, špela....bom popoldan dala še kako fotko v album od bušija, pa vam javim. Grem obešat cunjice. Mejte se, pa čeprav je vreme kislo in turobno. Kodrana, lejca in ostale upajoče....kar pogumno. Tudi za vas bo prišel čas. Sama sem tudi mislila, da mi ne bo nikoli uspelo, pa vidte kje sem zdej. Srečno.
|
|
|
|