Prvi rojstni dan (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Pingvinčica -> Prvi rojstni dan (25.4.2006 21:10:12)

Še slab mesec nas loči ko bo Tia praznovala 1.rojstni dan. Povabila bova samo prijatelje ki imajo majhne otroke, bolj feštica za take micene. Pa me zanima kako ste ve organizirale 1. rojstni dan. Kaj ste pripravile za jesti za otročke? Za odrasle bomo priredili piknik. Samo za male mi pa zmanjkuje idej. Kaj pa vabila? Imate kakšno dobro idejo. Pa kako ste kaj okrasile? Skratka čim več idej. Hvala 




cmokec -> RE: Prvi rojstni dan (25.4.2006 21:19:32)

Pri nas so bili za 1. rojstni dan samo odrasli in še to večinoma sorodniki. Jaz prisegam na kosilo in vedno manj na narezek. Tako jiih najbolj pocrtljaš, da jim ni treba kuhat. Ker potem se pa vsi tako radi izgovrjajo, da sem tolk pripravla, oni so pa še od kosila siti. Najbolj enostavno in praktično je, da pri mesarju naročiš (vsaj jaz delam tako) pečena rebra, ali odojka, sama pa narediš priloga, kar je zelo enostavno in ti ne vzame veliko časa. Jaz že dan prej nardim npr. kruhov cmok in ga nato samo skuham, s krompirjem itak nimaš dela, en dan prej lahko skuhaš govejo juho, potem ti pa samo še solate manjkajo. V eni uri imaš vse narejeno. S sladicami se nisem ukvarjala, ker je itak torta. kakšne dobre piškote sem kupila, še raje pa postregla s sadjem, sladoledom, kavico.

Prav krasili nismo nikoli, ker smo praznovali zunaj. Par balonov smo napihnili, pa kupili praznične lončke za sok (iz kartona), pa serviete z motivi za rojstni dan, za take krožnike iz kartona za torto. Sredi mize pa en lep šopek rož, da se ve, da ni navaden dan.

Pa lepo praznovanje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




cmokec -> RE: Prvi rojstni dan (25.4.2006 21:21:42)

Aja, za otroke: krompirček je že tudi zanje, malo zelenjavce še skuhaš in zabeliš, pa vsakemu spečeš eno kurjo nogico. Saj naši se je super zdelo, če je dobila svoj kos mesa, čeprav je pojedla samo dva mala koščka od dobljenega.




tinatona -> RE: Prvi rojstni dan (25.4.2006 21:32:12)

Hej!

Mi smo praznovali pred 14dnevi. Povabila sem pa sosedove in pa teto od malega. Jaz sem samo par balonov napihnila in jih nalepila na vrata in luči nad kuhinjo... Za pogostitev sem pa kupila od Pečjaka mini žepke z nadevom pizze, pa pijačo smo imeli in torto...  Narezki sosedovim otrokom namreč niso preveč povšeči. Je bilo prav fino. Jaz sem imela en, dva, tri vse pripravljeno; gostje pa vsi zadovoljni, saj sem se lahko njim posvetila.

LP




Anonimen -> RE: Prvi rojstni dan (26.4.2006 8:30:51)

Mi smo meli pa kar halo Tivoli v najemu.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]