majčice-zadnji tedni-hura (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


niki# -> majčice-zadnji tedni-hura (27.4.2006 18:07:53)

Pozdravljene majčice, me zanima kako se počutite sedaj ko tečete častni krog? Jaz se veselim poroda (res da bom rodila drugič) saj komaj čakam da vidim naše dete! Še kakšna s podobnimi občutki?




Anonimen -> RE: majčice-zadnji tedni-hura (27.4.2006 20:20:17)

js preživljam zadnje dneve...upam da hit minejo k mi gre tale tebuh že mal na jetra :) tut js že komi čakam našega drugega nadebudneža




deily -> RE: majčice-zadnji tedni-hura (27.4.2006 21:13:00)

 
Nam pa je minilo od poroda točno eno leto pa pogrešam trebušček in brcanje.

Uživajte in čim hitrejši in neboleč porod




lenika -> RE: majčice-zadnji tedni-hura (28.4.2006 10:19:14)

Niki, če imaš čas se oglasi na temi majčice. Tam potekajo še zadnje debate pred porodom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




petka -> RE: majčice-zadnji tedni-hura (28.4.2006 19:52:47)

Mene je poroda sicer noro strah. Resno.

Celo nosečnost sem se počutila odlišno, brez problemov, ampak zdele je pa huda kriza. Tko da si resno želim našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] čimprej ven zrint [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], pa naj stane kar hoče.

Ponoči spim le kaki 2 uri, ker imam sindrom vene kave in me pri ležanju boli glava.... Tako, da moram ponoči (in podnevi, če ležim ) vsaj 1x na uro vstati, da glavobol preneha... zaradi vsega tega me boli hrbet ko [sm=smiley30.gif], poleg tega mi zatekajo noge in skratka resno sem že hudo sitna [sm=smiley11.gif]

Pol me pa še vsi sprašujejo zakaj še nisem rodila.... [sm=hudicek.gif]




niki# -> RE: majčice-zadnji tedni-hura (30.4.2006 15:52:25)

petka veš kaj tudi mene je bolelo prvič kot sam hudič .... zdaj pa se tolažim s tem, da ko rodim bom spet jaz jaz... nekje sem celo prebirala nekaj o porodu in o tem, da če ti med popadki uspe sprostiti mišice popadek ne boli (vsaj ne tako močno) in zdaj ko imam lažne popadke že mal vadim! Res je nekaj na tem! Poskusi! Pa naj te ne bo strah.... rajši poskusi s tem, da si v glavi narediš scenarij za popolni porod! Srečno vsem!!!!!




Stran: [1]