|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
31.10.2006 22:06:23   
pravljica
bobek, ne vem user posted image  ampak, če imam prav, imate tudi pri vas ta teden počitnice pa se lahko vsaj mi kaj vidimo user posted image  mogoče še PBJ? še katera druga? meceno? v kakšni igralnici na soku, dopoldan? ajde... user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Julij 2005
4.11.2006 17:42:05   
bobek05
JULIJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: Julij 2005
4.11.2006 17:49:27   
Anonimen
Hoooj!  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: Julij 2005
4.11.2006 20:15:21   
Antigona
Tudi mene zanima kam ste se vse zgubile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bo zdej kej z našim srečanjem. Bobek javi no, koliko se ti jih je zdaj oglasilo da bi prišle???


_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: Julij 2005
4.11.2006 20:36:12   
bobek05
S., nič več kot nazadnje ko sem se s tem oglasila... user posted image  Barbara_Tomo (zdaj z drugim nickom) je nekaj še omenjala, pa tudi ni bila ziher... Eh, spet ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - to je vse kar bom rekla na to....

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: Julij 2005
4.11.2006 21:32:56   
PBJ
Ampak se vse bolj poredko oglašamo, pa vedno manj nas je. Jaz imam res malo časa, ampak tu in tam pa še kaj na brzo napišem. 

Jure je že cel teden nekaj bolan. V pon. sva bila pri zdravniku (vročina 38-39) in je rekla, da je viroza, pa znižana odpornost zaradi zobkov.Je pa imel 14 dni nazaj pike po celem telesu, vročine pa nič - je rekla, da je verjetno šlo za virusni izpuščaj. Danes je bil že pol energije, samo noska še nismo pozdravili pa po malem še kašlja. Sem pa bila vesela, da je šlo skozi brez antibiotika. Jutri bova šla po enem tednu malo na zrak, če ne bo vetra.

V teh dneh je dodal v svoj besednjak nekaj novih "besed": DODA (voda), BIBA (riba), ŠE, JUJE (Jure), AJA (spat), KUKI (ključi).  Ne vem pa zakaj vlaku pravi GAuser posted image , ker rački reče GAGA.
In postal je "nor" na ključe: Bog ne daj, da jih ima kdo v roki. In če mu jih da, jih ne dobi tako hitro nazaj ... potem pa jok in potok solz. Jaz ga pustim, da se zjoče oz. da ga mine. A so vaši tudi kaj trmice?

Čez dan mi pridno spi  - v enem kosu po kosilu od 2-3 ure, ponoči pa od osme zvečer do pol osme ure zjutraj. Vmes se pa obvezno zbudi in se še vedno doji.

Danes sem šla malo nakupovat za te hladne dni. Bila sem v Aladinu in sem našla kar lepe stvari za 12.450 sit (1 žametne hlače, 1 žametne hlače z naramnicami, trenirka:hlače - jakna, 2 polo majici in in še 1 majica): V Baby centru pa sem mu kupila nekaj nogavičk dokolenk. Jaz mu za noter ne oblačim hlačnih nogavic, ker mu je prevroče, razen če ima hlače bolj tanke mu spodaj oblečem tanke hlačne nogavice.
Drugače pa ima Baby center zelo drage stvari in tam ne kupujem drugih oblačil.

Ali  je bila katera v teh dneh V H&M? Rada bi mu kupila še kakšno polo majico, pa me zanima kakšne imajo kaj cene zanje.
V prihodnjem tednu gremo še po čevlje in upam, da bo mir za nekaj časa.

Pravljica, prejšnji teden sem bila doma za praznike in v ponedeljek sem imela dopust. V četrtek in petek sem pa delala. Vrtec je namreč odprt. Je bilo precej manj otrok, tako da smo imeli samo 2 skupini namesto 5.

Sedaj pa grem pisat priprave za službouser posted image user posted image user posted image user posted image - kako sovražim pisanje priprav........................................................

Lepo bodite s svojimi sončki in naj vas grejejo v teh mrzlih dneh.

Štajerke, me pa bi se vseeno lahko dobile kakšno popoldne na kavici.

Lp od mene in

user posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: Julij 2005
6.11.2006 7:47:51   
Eca
Hej!

No, tukaj še ena julija..... Glede časa smo izgleda vse na istem. Preberemo še kaj, za pisanje pa zmanjka časa.

Berem da vaši sončki že marsikaj počnejo in potem me še moj tamali vsak dan preseneti s kakšno novo pogruntavščino. Zadnje dneve se je začel spuščati in naredi po 2, 3 korake. Končno bomo tudi mi dočakali, da naš tamali shodi. Sicer po stanovanju operira po dveh s preprijemanjem. Ko pa ne gre, pa se le spusti in naredi tiste težko pričakovane korake. Mimogrede, naš ima danes 16 mesecev.

Vsak dan nas preseneti z novimi besedami, stalno nekaj čeblja in moramo zelo paziti kaj govorimo, ker ponovi pa ravno tiste besede, ko ji ravno ne bilo potrebno.
Obseden je s skuto (otroško) in stalno bi jedel samo "kuto". Tako on reče skuti. Vsi tovornjaki in avtomobili so avto, še naš pralni stroj je avto. Ne vem kako so vaši fantki ampak moj je obseden z izvijači, vijaki, avtomobili in gumbi na pilotu,.... Druge stvari niso zanimive. Včeraj je moj mož menjaval luči - plafonjere in je mali celi čas asistiral in komentiral kaj in kako je treba narediti. Med vrtanjem se ni hotel umaknit in sem ga morala na silo odnesti. Spustil je tak jok in solze, kot da mu vlečem kožo. Jok ni spustil, dokler spet ni bil glavni asistent.

Evo, tako je pri nas. Mimogrede - moja nosečnost poteka....eh, še vedno mi je grozno slabo, podnevi, ponoči. Zajadrala sem v 13t pa bi lahko bilo že počasi konec tega slabega počutja.

Punce lepo se imejte, uživajte kolikor vam čas dopušče in se beremo.

Lp, Eca



(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Julij 2005
6.11.2006 12:05:33   
Barbela
Hej Julijke!
Tukaj pa Barbara_tomo z novim nickom. Čist nič časa nimam da bi se javila na dolgo in široko. Po 14 dneh sem spet v službi in sem glih med malico. Na kratko: kako je zdej s srečanjem? Kateri datum je zdej v veljavi. Če bo naslednji vikend bomo bolj težko prišli,ker je martinovo potem naslednji pa 100%. Bobek, mi lahko javiš prek zasebnega ali sms-a kako in kaj, ker nisem sigurna kako bom brala RR. Lepo se imejte. O dogajanju pri nas doma pa drugič, ko bo več časa.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: Julij 2005
6.11.2006 13:50:01   
Anonimen
Pozdrav
Po dolgem času se vam zopet malo oglasim. Berem vas dokaj redno.
Že en mesec smo v vrtcu. privadil se je takoj. Prvi dan smo šli malo pogledar, nasledni dan je pa že ostal 8 ur. Priden fant je.
Za oblečt sem mu kupila za zimo skor vse, le še kakšne žabice bo rabil.
V vozičku se zelo malo vozi, samo hodil bi. Zelo rad ima avtomobile in kakšne delovne stroje. Potem samo kriči ato, ato. Zelo je navezan na atika, tako da vedko kliče ali, ati, mamice pa zelo malo. Rad ima živali. Da vam povem, da po čelu in nosu čist plav. Vsak dan se nekje udari.
Risanke ga sploh ne zanimajo. A vaši gledajo kaj risanke?
Čez vikend smo dobili vnetje ritke. Prav smili se mi. Ko pride domov iz vrtca mu bomo dali pleničko dol in se bi malo sprehajah samo v hlačah.

Sedaj pa moram it malo še v službo .
Se beremo jutri.

LP
user posted image Na tej sliki ima še dolge laske. Drugače ima čist kratke kot ati.user posted image
 

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: Julij 2005
7.11.2006 16:13:50   
LONA13
živjo, še mal od mene...

ja tudi mi smo zaposleni sto na uro. Nejc je zdaj v privat varstvu, kjer se ima fenomenalno-ni primerjat z vrtcem. Bolan ni čisto nič, vedno dobre volje in nasmejan.

danes sem šla na odvajanje kajenja in zaenkrat mi še nič ne paše kadit.

Lep podravček-gremo počasi domov!

_____________________________

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: Julij 2005
8.11.2006 9:01:27   
jakaracman
Končno še malo od mene.Smo kar OK, vrtec super, sem vesela, ko gre z veseljem tje in me z nasmehom pričaka.Res se ful igra in zabava.Prejšni teden je bila doma  in že ni več vedela kaj bi počela, z veseljem je šla v vrtec v ponedeljek.Vzgojiteljica in pomočnica sta super in veliko stvari počnejo.
Glede srečanja, jaz , če bomo zdravi lahko 26.11.
Mala ful raste, skoz ji kaj novega kupujem za oblečt, je pa suhica in težko dobim da ji je v pasu prav in v dolžino.Drugače se mi pa zdi, da čas, kar beži in da tako hitro raste.Zdaj je prava gospodična, rada pleše in na veliko uveljavlja svojo voljo , zdi se ji da lahko vse sama. Najraje pa obuva moje čevlje in veselo hodi naokoli.Aja pa tobogane obožuje.Uživajte in lp iz hladne Lj.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: Julij 2005
8.11.2006 13:18:25   
Antigona
Bobek, koliko nas je zdej za 26.? Mogoče bi bilo fino, da se zdej končno na fiksno zmenimo za ja ali ne...

Jaz sem ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa tud če nas bo sam 5 s familijami...
Dejmo no punce... A se bomo res mogle spet same dobit v Celju da se vidimo?

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: Julij 2005
9.11.2006 19:46:20   
bobek05
Jaz se res opravičujem, ker od mene ni ne duha ne sluha, ampak kot sem že prej napovedala je bil ta teden (ki pa še ni končan) in bo še naslednji - prava nočna mora!!! user posted image  Nadomeščam VSO delo ene profesorice, v razredu sem NON STOP, vmes še včasih niti na wc ne utegnem, kaj šele, da bi kaj pojedla... Za crknit! user posted image  Domov sem prišla ZDAJ pred 20 minutami, ker smo imeli še roditeljski sestanek (kot pedagoginja moram bit prisotna) in še vedno moram napisat priprave za jutri. Včeraj sem tudi imela en roditeljski, v torek sem bila zvečer  2 uri na faxu... Res se mi meša.

Že komaj čakam 20.11., ko bodo končno našli zamenjavo za tole profesorico in bom lahko spet lažje zadihala kot pedagoginja.


Glede srečanja - mislim, da ne bo nič iz vsega skupaj, ker nobena ne kaže pravega veselja (razen tebe, Antigona user posted image ). Zadnje dneve se sploh ni več kaj ne javljamo, kot sem opazila. Me res žalosti in je škoda, da bi "izgubile stike", ampak očitno ima vsaka tak tempo življenja, da je čas dragocen in se popolnoma strinjam z vami, da ga ni za zgubljat za računalnikom.

Pri nas se je stanje z zobmi malo umirilo, čeprav občasno še vedno grizlja dudo. Bolani tudi več nismo - iz nosa nam 1. odkar smo v vrtcu NIČ ne teče, kašlja tudi ne, tako, da sem vsaj malo pomirjena. Seveda je spet v vrtcu in za čuda, ga ni preveč pretreslo, ker je bil skoraj 2 tedna doma.

To bo zaenkrat vse, ker bi res rada čimprej porihtala še te priprave preden padem v posteljo.

Lahko noč, drage moje julije...


_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: Julij 2005
10.11.2006 18:55:12   
Barbela
Bobek in Antigona tudi jaz sem za srečanje! Bomo pa same user posted image  Torej, kolikor sem razbrala, je potem aktualen datum 26.11. Mi pridemo.
Danes je imela Jaka kontrolo na polikliniki pri svoji ortopedinji,. Bila je zadovoljna z razvojem noge. Naredili so tudi rentgensko sliko, izvide dobimo po pošti.
Jaka je pravi živc. Ta tedsen je bil vse dni v vrtcu. KOnčno smo enkrat pregurali ves teden brez bolniške.

Lepo se imejte, drage Julije in upam da nas bo na srečanju v čim večjem številu.
Pozdrav s štajerskega konca,
Barbara

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: Julij 2005
10.11.2006 20:30:56   
Anonimen
user posted image
Pa saj smo mi tudi ZA srečanje. Kaj je zdaj? NIč?

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: Julij 2005
11.11.2006 12:13:17   
Antigona
Torej smo za vsaj 4-je: Jaz, Bobek, Barbela in Sunqueen...
Bobek, najbolje da kar rezerviramo in se vidimo 26-tega...
Če se bo še katera pridružila pa toliko bolje....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: Julij 2005
11.11.2006 13:12:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona
se vidimo 26-tega...


Če bomo v Slo, pridemo user posted image .

Ne vem, zakaj ne bi podaljšali kar do Splita? Danes je tu prekrasno sončno in prijetno toplo vreme, kava se še vedno pije zunaj, samo Rivo so nam do pomladi zaprli. Baje bo nova lepša. Upam, da bo kava ostala enako italijansko dobra.


Mičica spi, oči je na žogobrcu, jaz zabušavam tukaj gor.

Drugače smo pa hujši kot cigani...se selimo gor in dol, eden ali v kompletu....skratka, vsaj dolgčas nam ni.

pa pa



(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: Julij 2005
12.11.2006 19:52:29   
bobek05
Antigona, za 4 familije naj rezerviram CELO telovadnico ??? user posted image  
Potem raje predlagajte kak drug prostor...

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: Julij 2005
12.11.2006 19:59:04   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05


Pri nas se je stanje z zobmi malo umirilo, čeprav občasno še vedno grizlja dudo. Bolani tudi več nismo - iz nosa nam 1. odkar smo v vrtcu NIČ ne teče, kašlja tudi ne, tako, da sem vsaj malo pomirjena. Seveda je spet v vrtcu in za čuda, ga ni preveč pretreslo, ker je bil skoraj 2 tedna doma.




VZAMEM VSE NAZAJ!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spet nam gre en zob ven - sumim eno trojko spodaj, mali mi bo spet vse dude razčetveril in naslednji dan, smo VAJDA user posted image  spet zboleli - iz nosa mu teče 100 na uro, ponoči ful slabo spimo, ker ima tak zadelan nos, spet ima vročino, joka ker ga tak boli... JAZ BOM POČASI ZNORELA!!!!! Kdaj hudiča misli bit konec s tem zobmi?! Zdi se mi, da smo non stop bolani - pa ne zaradi vrtca, ampak zaradi zob! Ko se malo umiri vse skupaj, je par dni (pa res samo 2-4 dni) dober, potem pa spet vse od začetka! Zdaj na koncu se ta rast zobkov že prav vleče in zdi se mi, da je vedno huje (glede bolečine). Ko bo ta trojka predrla, nam jih še vedno ostane 5! 5! 5! - to pomeni še 5 tednov mučenja za našega malega in za naju!

Kaj ostali nimate nobenih problemov z zobki???


_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: Julij 2005
12.11.2006 20:16:40   
Anonimen
Draga Bobkova user posted image  upam, da bo kaj pomagalo user posted image

Mi smo dobili vse 4 štirice pa ni bilo prevelikih problemov. Zdaj očitno delajo trojke, ker si skoz prstke tlači med dvojko in štirico user posted image  pa še ful bi si zobke ščetkal user posted image  jaz pa vsa ponosna, ker si moj sin rad zobe pere user posted image

Škoda, da se ne moremo dobit. Upam, da nam bo letos uspelo, da se vsaj babnice dobimo. Imam občutek, da bo bobkovi kar malo pasalo it malo na kofetkanje.

Še nekaj me zanima: kako kaj črtice, drage moje? Cipreska? PBJ? Antigona? Še kera? A delate? A skačete? A se je kej že prijelo? No?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: Julij 2005
12.11.2006 20:49:48   
PBJ
Tinka, sem že potihem upala, da bom zopet julijka, pa žal ...user posted image  več sreče prihodnjič ...

Bobek, mojemu tudi izraščajo trojke in še štirke (dve sta zunaj) in ni nekih težav, razen ne vem, zakaj se mu v zadnjem mesecu kar naenkrat pojavi vročina s pikicami po trebuhu in hrbtu. To traja dva dni, potem pa ni več ne duha ne sluha o vročini... Res mi ni jasno, zakaj to. Predvčerajšnjim se na nam je to 3. pojavilo : naenkrat je dobil vročino 39 stopinj, pike po telesu, včeraj še 37 stopinj in nekaj pik, danes nič od tega. Pojma nimam zakaj ..zobki, alergija, viroza?????? Bom verjetno kar zdravnico poklicala in vprašala zakaj gre.

Drugače  se tudi sam lepo zamoti, je dobrovoljček, cartek da je kaj, rad je, govori oz. vse  posnema nekoliko prirejeno, se še vedno dojiva (med dojenjem mi obvezno obdeluje popekuser posted image user posted image ) in bi še kar enega takega Juretauser posted image ...


Zdaj pa lahko noč ...

Aja še to: pred petimi dnevi - 2 leti nazaj, sva ugledala magični plusekuser posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: Julij 2005
13.11.2006 10:05:58   
Antigona
Bobek še od mene en user posted image ... Pa sej bo boljš, boš vidla.

Nam so vse 4-ice naenkrat ven prbodle, tko da ni blo take panike, mal je sicer ponoč jokal ampak ni bilo nič hujšega. Trojke in petke pa tudi mi še čakamo...

No, kaj pa če bi se kje v Celju dobile? Pravljica, kje je v Celju kaj primernega??? Ali pa ti Barbela, ti si tudi bolj iz tega konca???
Ja dejte no punce, dejmo se res enkrat spet dobit!!!!!!

Lp,
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: Julij 2005
13.11.2006 10:11:31   
Antigona
A ja, črtic še ni, ker sem bila na "prisilnem" čakanju zaradi mojega vnetja in tamočnih tablet...
Sedaj je to mimo, danes sem prvič spet v službi (po skoraj enem mesecu) in sedaj bomo spet navalili in skakali in zopet čakali user posted image ...

Ja pred dvemi leti so nas čakale dve črtici, ampak datuma točnega se pa ne spomnim...
Moram pogledati doma, če imam kje zapisano.....

Joj kako hitro gre ta čas, kar leti.....

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: Julij 2005
13.11.2006 21:50:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Bobkova, maš pa živce! Vso tole farmo zgoraj skupaj zbrat! Hudo user posted image .

Ja, zobje tudi matrajo, ampak gre kar v taveliko posteljo spat, pa gre.

Btw, kolk pa je skupaj mlečnih zob? 20 ali 24?



A je katera za kakšno kavo med tednom v Mb ali Celje? Sem službeno večkrat na vašem koncu..

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: Julij 2005
13.11.2006 21:56:51   
pravljica
antigona, jaz nimam pojma, kje bi še bil tak prostor v celju user posted image  sigurno bi bilo fajn nekaj zaprtega prostora (da nam malčki nimajo kam pobegnit), po možnosti z igrali, primernimi za tako majhne ali čisto brez vkaršnih igral pa same kaj prinesemo zraven...ne vem...jaz bi vas tudi rada vidla...sploh tamale...vas se še itak spomnim user posted image  
kaj pa če pridemo nekam same z malčki? bi šlo to kaj lažje skozi? pa če ne druga, za uro ali dve...da jih poslikamo še preden postanejo polnoletni user posted image

ma ne vem, ful študiram, kje bi se lahko dobili, tako na hitro, brez nekih rezervacij in kompliciranja...samo da pridemo ko pridemo, kakšno rečemo, se poslikamo...se nauživamo ob opazovanju julijčkov in to bi bilo to...a ne?

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?