|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
10.12.2006 10:54:30   
Antigona
No teden je minil kot bi mignil in danes sem spet v službi (in to spet cel dan user posted image ). Se mi zdi da imam veliko več časa za RR ko sem v službi kot ko sem doma...
Imam vsaj čas vse v miru prebrat in še kaj napisat.

Ančkabančka pametnega kužka sem jaz kupila že konec oktobra, ko sem ga kupila za nečaka, ki je imel 1. rojstni dan in takrat sem ga potem kupila tud za Žana...
Čudno res, da se ga ne da nikjer več kupit. Sicer je pa Žana že mal minil, vsake tolko časa ga sicer še prime v roke, večinoma pa sedi tam na njegovem fotelju in sem ter tja kaj zapoje user posted image

Drugače se zaenkrat počutim še čist ok, slabo mi še ni (že trkam) in upam, da tako tudi ostane.

Smo bili pa včeraj na rojstnem dnevu od mojega brata in njegove žene (vedno praznujeta skupaj) in so bili tam tudi eni z 2 mesečnim dojenčkom. Že ko so prišli je Žan takoj letel tja in ga božal... Potem, kasneje sem ga pa pestvala in je Žan priletel k meni in ga je kar naprej objemal in božal in oh in sploh... Je bil kr žalosten ko smo šli domov. Sem bla ful presenečena nad njegovo navdušenostjo. Bolj sem pričakovala da bo ljubosumen kot to user posted image !!!
Upam, da ga čez 8 mesecev ne mine user posted image !

Držte se julije in se beremo!!!!
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Julij 2005
10.12.2006 21:52:06   
Anonimen
Mi smo preživeli krasno toplo nedeljo v Splitu. Na soncu je bilo samo za ene rokave in za uživat.

Me je sonce čisto zmatralo, zdaj kuham mlečni riž, da bom lahko zaspala.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Julij 2005
11.12.2006 11:53:37   
bobek05
Na hitro se javim, ker sem v službi in imam ful malo časa.

Zadnja dva dneva bolj slabo spimo... Spet je prehlajen in kašlja, ampak zaradi zamašenega noska in ne zaradi vnetega grla. Se pravi nič resnega (tudi vročine nima).

V posvetovalnici smo zelo hiteli - najprej so ga testirali (moral je dat eno kocko na drugo - so res bolj majhne kocke; moral je risat, dat dojenčku spet jesti, na sliki pokazat na muco in človeka, brcniti tenis žogico, dat kocke v lonček...) in teste smo dobro opravili. Tehta 12 kg in meri (po besedah sestre) nekaj čez 86 cm, ampak če povem po resnici se mi ti cm zdijo malo za lase privlečeni. Pa ne zato, ker sem ga doma namerila več (ker ga itak vedno namerim več user posted image ), ampak ker vidim po oblačilih (pa nosimo bolj ali manj iste firme)... To, da mali ni niti sekundo stal na miru, mi menda ni treba omenjat, ampak saj mi je vseeno. Glavno, da se vredu razvija, da je moj zlati sonček, pa če ima št. oblačil 74 ali 96... Moj je in imam ga neskončno rada.

Sestra je edino pokomentirala (pediatrinja ni nič rekla), da se je malo zredil. Od junija do zdaj je pridobil 1,2 kg ... Po njenem tonu sklepam, da je to več kot je
normalno. Malo se mu res vidi na trebuščku, ampak drugače je še vedno bolj suhcen user posted image  No, ja, oni že vedo.

Zdaj moram končat, ker imam spet veliko dela...

Čau bau

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Julij 2005
11.12.2006 16:24:13   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Zadnja dva dneva bolj slabo spimo... Spet je prehlajen in kašlja, ampak zaradi zamašenega noska in ne zaradi vnetega grla. Se pravi nič resnega (tudi vročine nima).



Vzamem vse nazaj... user posted image user posted image user posted image  Ne grem se več. Vedno, ko kaj napišem - je potem takoj spet kako sranje user posted image  Imamo vročino 38,6 in ne vem zakaj... In kaj je največja finta? Danes zjutraj smo bili pri pediatrinji, pa ni bilo nič narobe, samo iz noseka mu je teklo.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Julij 2005
12.12.2006 22:36:29   
bobek05
Danes je ostal doma - vročina izginila (bog ve kam) že včeraj zvečer. Pojma nimam v čem je bila fora. user posted image

Sem pa jaz na bolniški - viroza.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Julij 2005
13.12.2006 8:11:17   
bobek05
Kje ste ?? user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Julij 2005
13.12.2006 12:51:32   
Antigona
Tuki smo Bobek, tuki user posted image , sam cajta nimamo nobenga!
Ma ti pa res nimaš sreče z zdravjem, al Anej al pa ti... Pa sej bo minil, boš vidla.

Jst delam, pa čeprav se mi nič ne da. Najraje bi doma spala!!! A vam je kej znano user posted image ...

Danes imam govorilne ure v vrtcu in temeljito izprašat vzgojiteljico kakšne vragolije zganja kaj naš mišek, kaj vse počnejo in koliko sodeluje. Pa res me zanima kolk za vraga poje? Glede na njegov buši, bi rekla da poje vsega dvojno porcijo... Seveda doma ni nič boljše user posted image .
Jutri imamo pa ravno tako v vrtcu delavnice in bomo skupaj z malimi delali darilne škatlice in nekaj iz slanega testa. Vsaj tako piše na vabilu. Me že pošteno matra kaj bomo delali.

Dovolj od mene, grem raj delat naprej user posted image !

Lp,
user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Julij 2005
13.12.2006 23:48:53   
Kristina_1
Živjo punce, se me še kej spomnite? Sicer sem bolj malo pisala, zdaj pa sem se spomnila na vas in vidim da pridno klepetate.

Pri nas se je tud že veliko zgodilo odkar se nisem javla. Smo imel izvenmaternično, no zdaj pa po mnogo krvavitvah čakamo novo user posted image , ki naj bi prišla enkrat sredi julija. Tako da sem na bolniški še do konc mesca in upam, da bo vse o.k. in da lahko začnem nazaj normalno funkcionirat, da ne bo več treba tolk počivat.

Naš sinko je tud že cel korenjak, cunje mamo 86, kakšna majca pa bodiji tud 92, težak je 13-14 kg, velik pa ne vem, bomo vidli, ko gremo v posvetovalnico.
Iz lončka in kozarca pije že kar nekaj časa, čeprav včasih dobi preblisk in zlije sok iz lončka. Sam lepo je že večino stvari, zdaj je že drugi dan sam pojedel jogurt, ga čist postrga. Je tudi juho, sam nakoncu ga mal matra, ko jo je že bolj malo notr, mu malo pomagamo.

Govori, sam ga večinoma bolj jaz razumem (mama, o = oči, baba = babica in prababica, dada = dedek, trktor = traktor, tuš, ata = vrata, am = jedel, bum = če kaj pade, tok tok = če kaj zaropota, ajs = vroče, brrr = mrzlo, bgar=bagar, brrrm = avto, tol = stol, kruh, don-don = čokolada, na = kadar hoče kaj imet, koke = kocke, aa = spanje, ne, a in pokima = ja, aka = Jaka, kaka = kahla, plenica, koš za plenice, školjka, zvonec dela drin-drin, krava dela buu, muca mav, kača sssss, kuža ov, čebela bzzz in še kaj bi se našlo). Razume pa že čist vse, sploh ne morem verjet da je to lahko že pri tej starosti.
Pa kašlja ze kakšna dva meseca, smo skoz neki bolani, enkrat ušesa, pa grlo, pa bronhitis, je bil tudi v bolnici na kisiku prejšnji mesec. Zdaj pa spet samo malo iz nosa teče, kašlja pa še vedno. Upam da bo kmalu boljše, saj je bil nov. in dec.  več doma kot v vrtcu.





(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Julij 2005
15.12.2006 19:52:12   
CIPRESA
Oj Kristina, lepo da se si spet malo oglasila!!!

Bobek groza, pri vas je pa res skos pestro z temi vročinamiuser posted image , tudi mene skrbi ko bo šel mali v vrtec da bomo skos bolaniuser posted image

NO danes je moj dan - imam rojstni dan, moj 28-setiuser posted image . Pa tako lep dan je bil in sonček.... pred 28-timi leti ravno na petek sem okrog 2:47 prijokala na svet najprej jaz potem čez 7 minutk pa še moj brat dvojček. Žiga me je skos  objemal pa lubice talal danes ko je druge videl da mi čestitajo, sem se mu mogla nasmejat do solz.
Zdaj grem pa malo proslavljat, lepo se imejte in se še kaj slišimo!!!


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Julij 2005
15.12.2006 19:57:45   
Anonimen
user posted image user posted image  Cipresa user posted image user posted image  vse najboljše!

Pa hitro še enega user posted image

To, da imaš brata dvojčka, pa nisem vedla. Zanimivo. Sploh si te ne predstavljam kot dvojčico user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Julij 2005
15.12.2006 23:12:19   
Meceno
CIPRESA  user posted image


ANTIGONA, saj ne vem, če sem ti že čestitala za novi naraščaj ? user posted image   Želim ti iz srca eno zdravo bebico user posted image kaj pa ostale? PBJ, Cipresa,....
Kristina_1 , tebe se niti ne spomnimuser posted image  ,a vseeno veliko veselja v user posted image  in po njej.

Jaz bom še malo štrajkala glede druge user posted image , sem pa danes sanjala da sem ponovno zanosila in da imam kar dve user posted image user posted image . Najbolj grozno je bilo to, da sem imela čisto tanke nogice, potem pa en gromozanski strijast trebuh in ko sem se htela vstati so se mi noge zlomileuser posted image  Sem tako zakričala ko sem se zbudila, sem se kar pretipala če sem še cela user posted image .


Anej, ti pa mamico lepo pocartaj in prosim če jo lahko pustiš  user posted image


Kako pa ste ostale ?
user posted image Anckabancka a si še v enem kosu ?


Ko bo čas, bom dala kakšno fotko tu gor, oz jih mora moj prej prenest iz prenosnega sem na ta računalnik, predvsem Tarin deda jih ima nekaj zelo lepih.
Zadnjič je eno sprintal v službi in ji prinesel da jo pogleda, ona pa jo je takoj nesla v en kot dnevne sobe, kjer visi kolendar, češ tu zraven jo daj. Res so posrečeni ti naši miškotiuser posted image


Lahko noč




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Julij 2005
16.12.2006 9:02:41   
Antigona
user posted image  user posted image  Cipresa vse najboljše za rojstni dan user posted image  user posted image , to da imaš pa brata dvojčka pa tudi jaz nisem vedela...
V glavnem vse naj naj!!!!!

Meceno mislim da ima Ančkabančka rok na Silvestrovo, tako da je verjetno še v enem kosu... Ali pa tudi ne user posted image ...

No jst spet delam, hvala bogu samo do 14ih, jutri sem pa frej!

Mejte se, mamo gužvo, tko da morm delat....

Lp

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Julij 2005
16.12.2006 13:22:21   
PBJ
Pri  nas je tudi spet pestro - imamo vročino. Sedaj pa res od novembra naprej vsakih 14 dniuser posted image . Ponoči je še kašljal povrh, tako da sem mu brisačko segrevala in dajala na prsni koš. Čez dan je zdaj veliko bolje.
V tem tednu je bil njegov bratranec cele dneve in noči pri tašči - z vročino in kašljanjem in tašča je pazila tudi mojega. Sem ful jeznauser posted image , da si njegova dva ne vzameta vsaj 1 dan bolniške, ko je z otrokom najhuje... Zdaj pa imamo spet pokvarjen vikenduser posted image ...

Drugače je Jure pravi čvekalček, ponavlja vsako besedo, ki jo sliši - in potem iz tega nastanejo prav zanimive besede. Najraje ga poslušam, ko izgovarja naša imena, najlepše pa izgovori tetino ime: ANIJA (Anja)
Razume tudi vse, tako da se lahko veliko pogovarjava. Po dve besedi že povezuje npr. Mama, čiča,..., pa pomaga zelo rad - včasih razmetat, včasih pospraviti. Pa zmeraj pove, da kaka, ampak takrat je ponavadi prepozno...

Ja, Meceno, res so posrečeni. In ko se povsem zaveš, da je ta otrok tvojuser posted image

Včeraaj smo imeli službeno veselico. Lepo je bilo, ampak sem bila že ob pol enih zjutraj doma, ker me je za malega skrbelo.

Pravijo, da bo v ponedeljek sneg... bomo videli, če res.

Cipres, vse naj nja še od mene- si še mladauser posted image ...

lp vsem

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Julij 2005
16.12.2006 16:00:50   
bobek05
CIPRESA, čestitke še od mene... user posted image

Naš Anej pa je na današnji dan star 18. mesecev oz. 1,5 leta... Vsak mesec premišljujem kam ta čas beži. Še vedno je precej prehlajen, ampak kot ponavadi mu pač močneje teče iz noska, pa tudi kašlja (ampak zato, ker mu teče iz noska v grlo). Vročine nima, je pa zadnja dva dneva bil že res nadnaravno slabe volje. Stvar je še toliko bolj ubitačna, ker še vedno nisem čisto zdrava (v pon. pa žal že moram v službo) pa še večino časa  sva z Anejem sama, ker ima mož ravno zdaj nek pomemeben internacionalni turnir in imajo non stop treninge... Tak da poleg tega, da sem crknjena od utrujenosti, še se sekiram, če bo še kaj fasal od mene user posted image  

Božič se bliža s tako naglico, da še sploh nisem padla not v to predbožično vzdušje. Ponavadi sem cel december "božične volje" user posted image , letos pa sploh nimam časa - kak se to čudno sliši user posted image  Ta teden še delam, potem imam pa počitnice do 3.1. - vsaj nekaj. In do takrat se bom pa ja spravila k sebi.

Grem še zdaj nekaj delat za fax...če ne bom zraven zaspala (sem namreč že od 4h zjutraj auf, ker se je mali zbudil in potem dolgo ni mogel zaspat). user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Julij 2005
16.12.2006 22:43:33   
PBJ
Evo, okoli 7-ih smo imeli vročino   39,6. Potem pa sva mu jo zbijala z mlačnimi obkladki in umivanjem, s krompirjevimi obkladki. Takoj sem mu dala še svečko, ker sirup pri taki temp. ne pomaga kaj dosti. Spravili smo jo v na 38,6 - sedaj pa je zopet zelo vroč. Me je strah noči- spala tako in tako ne bom ...




_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Julij 2005
18.12.2006 14:17:22   
bobek05
Ženske, če katero zanima:

http://www.foto-gm.si/portal/stran.asp?id_tema=239&id_strani_var=583&asp_datoteka=

Koledarji so kvalitetni in zelo lepi. 12-listni stenski A3 stane 2.700 (od tega je 400 sit obdelava), A4 pa 1500 (400 obdelava).. in če jih naročite več, plačaš samo 1x 400 sit za obdelavo oz. 2x če naročaš različne velikosti... Meni so ful všeč in smo jih naročli še več kot darilo za babice in dedke...Če naročiš nad 6.500 poštnine ni...

Kaj sem vam že povedala, da sem bila v gostilni Francl v Celju?


_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Julij 2005
18.12.2006 19:51:25   
Anonimen
Tolk o koledarjih: jaz jih naredim zastonj user posted image  no, za kakšno tortico user posted image

Bobek, in kako je Francl? user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Julij 2005
20.12.2006 10:11:40   
Meceno
In Bobek kako je bilo, namreč tudi mi razmišljamo da bi šli k Franclu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Julij 2005
20.12.2006 10:25:02   
bobek05
T., kaj nisi prej rekla... Ok, drugo leto te zagnjavim user posted image  O kako veliki tortici pa je tukaj govora )da vidim če se splača)? user posted image  

Ja, Francl - čisto slučajno smo bili pred dvema tednoma v Celju na obisku pri eni družinici in jaz sem predlagala Francla. Tudi zato, da se prepričam o tej "igralni sobi". Moje mnenje: gostilna NI primerna za nas. Zakaj ne? Ker je igralna soba v 1. nad., se pravi, da moraš it po stopnicah. Vrata sobe so ves čas odprta oz. jih sploh ni in če gre otrok 3 metre naravnost iz sobe telebne po stopnicah (ni nobene zaščitne ograje). Pred sobo je 1 miza, ampak je cca. za 8 ljudi (kar je občutno premalo za nas). Poleg je še sicer 1 večja soba, z večimi mizami, ampak je nadzor nad otroci veliko težji, če ne celo nemogoč - nekdo bi moral praktično ves čas buljit v vhod v sobo, če bi kateri izmed otrok odjadral iz sobe. In ko smo že pri sobi sami: v sobi je TV, ki pa v času našega obiska ni bil prižgan. Ok, pa četudi bi bil, otroku je TV zanimiva cca. 10-15 min in konec animacije. Potem je v sobi še en toboganček (kao v okviru mini trdnjave), ampak je vsa stvar precej nerodna za otroke za plezat. Naš je velik, pa je komaj sam gor priplezal, stopničk pa ni. Če otroka ne nadziraš lahko pade s te trdnjave nazaj.
Potem je še v sobi ena majhna mizica z 2 klopcema, za cca. 4 otroke in kao ena mini kuhnjica... Ko smo mi bili tam, je bilo na mizici namazano še ne posušeno lepilo user posted image  in malega sem komaj držala stran od tistega. Imajo še tudi eno škatlo s kockami in previjalno mizo. Soba je drugače prostorna, ampak v času našega obiska sta bili v sobi tudi 2 starejši punčki, ki sta se valjali po tleh in sem ful morala pazit, da se nista zaleteli v malega ali ga mimogrede podrli. V bistvu sta se obnašali kot da je soba njuna, pa nisem prepričana, če sta bili gostji ali sta spadali k družini, ki ima to gostilno.

No, moje mnenje je, da gostilna ni primerna za naše srečanje - kdajkoli že bo, ve se pa same odločite.

Jaz sem drugače spet doma - na bolniški. Moj imunski sitem se je totalno zrušil. Še vedno sem na antibiotikih zaradi viroze, zdaj pa imam spet črevesno virozo (T., spet tisto sranje) user posted image , poleg tega sem dobila še žvali (ob usnici), znotraj ust se mi delajo afte... Saj pravim, čisto sem skapitulirala. Vse kar pojem ali spijem, gre skozi mene, ful sem utrujena... dela je pa ogromno. Nikak ne morem prit k sebi in to me jezi, ker ne znam samo ležat in buljit v TV. Nekaj moram delat (npr. obesit cote ali pomit posodo), potem pa se moj dere, da kaj se grem, ker bi morala počivat. Je sedenje pred računalnikom počivanje? Saj nič ne pretegujem razen prstov...
Grozno. Upam, da se porihtam pred božičom, če ne bom znorela.. Kak je tečno bit bolan! user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Julij 2005
20.12.2006 12:05:57   
jakaracman
Grozno,Bobek kmalu se pozdravi.Ti naši malčki nam kar nekaj bolezni vrtčevskih tudi prinesejo, recimo njim samo iz noska teče, ti dobiš pa drisko.Tako to je tudi starši se moramo prekužiti.user posted image .Mi imamo danes dedka mraza v vrtcu.Drugače pa veseli dec. mineva, drug teden imam dopust,pa se bomo crkljali, darila so pripravljena.Rabimo samo zdravje in malo snegeca za popolno vzdušje!!!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Julij 2005
20.12.2006 15:44:40   
Antigona
Bobek saj bo minilo! Držim pesti da čimprej.

No očitno sem Žana preveč hvalila in je staknil hudo vnetje ušes, tako da sem tudi jaz doma...
Seveda nimam nobenega časa, ker itak zahteva 100 % časa zase...
No, pa saj zato jih imamo, kajne user posted image !!!

Pozdravček,
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Julij 2005
20.12.2006 21:04:27   
PBJ
No, mojemu v 6. dneh vročina ni padla (vsak dan je narasla do 39, 3 ali 39,6) - danes jo je imel zjutraj 39, tako da sta z atijem spet šla k zdravnici. V nedeljo je dežurna rekla, da ima rdečo grlo in eno uho malce vneto, danes pa je rekla, da ima gnojno angino - mene je skoraj sezulo, ko me je mož poklical v službo. Angina ima slab vpliv na srček. Čez dva dni ima kontrolo: bris, krvna slika. Danes mu je dala še inhalacije na 8 ur. Me zanima, kako bomo čez 2 uri inhalirali - tako lepo zaspi, potem ga je pa treba zbujatiuser posted image , zaradi zdravil ... pa kaj hočemo. Jutri dopoldne je še ati z njim doma, v petek imam pa že dopust, da bova šla na kontrolo.

Saj vidim, da nismo edini bolniki.
Bobek, moj je imel virusno obolenje pre 14. dnevi (driskal, bruhal), jaz par dni pred njim, ampak sem v enem dnevu dala vse skozi.
Moj še ne hodi v vrtec pa smo od oktobra vsaka dva tedna bolni. Mama pa hodi v vrtec, in mogoče je kaj na temuser posted image

Meceno, hvala za skrbuser posted image , mi je prav prišla v teh napornih nočeh. Spimo namreč zelo slabo, potem pa je tu še služba, kjer me čaka 20 otrok,...

lp vsem

< Sporočilo je popravil PBJ -- 20.12.2006 21:08:56 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Julij 2005
21.12.2006 15:40:52   
LONA13
Lep pozdravček tudi od mene!

Samo na hitrco se javljam da vas malo pozdravim.
Najprej vsem tistim ki ste praznovali vse najboljše!!!
Nejc je tudi bolan-kašlja iz nosa mu teče. pa vročino je tudi imel ampak zdaj jo že več kot 24 ur nimauser posted image user posted image user posted image .
Jest sm uredu, delam itak cele dn¸eve pa tudi prazniki mi ne uidejo.


Lep pozdrav!
Lona

Aja, Antigona-iskrene čestitke!!!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Julij 2005
21.12.2006 20:04:41   
bobek05
Anej je dobil drisko - po vsej verjetnosti je ta virus staknil od mene user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Julij 2005
21.12.2006 20:08:29   
bobek05
Joj, PBJ, upam, da ni kaj resnega... user posted image  

Vidim, da je večina naših malčkov palčkov in malčic palčic bolanih... Taki nori časi user posted image  - zato vsem pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da se čimprej pozdravijo...



_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?