LUNA06 -> RE: Januarčice (3.8.2006 9:16:32)
|
Dobro jutro! Joj kako temno je zunaj, prav nič poletno. Torej, še danes in jutri v službi, zvečer pa že šibamo za 14 dni v Budvo, komi čakam.Malce me skrbi tole vreme, no se bomo pa vsaj spočili, če ne drugega. Vabila za poroko so napisana in večina tud že poslana, oblekca zame rezervirana, za [sm=love.gif] kupljena, u glavnem veliko smo že zrihtali.Zdej nabiramo material za konfete. Aja32 midva imava imeni že dolgo izbrani, zdej še čakava na UZ, da bomo vidli kateri je pravi. Adriana_m kašno brezplačno flaško si šla iskat? Tudi meni se zdijo cunjice v H&M najceneje, pa v Mullerju pravijo, da se tud dosti dobi, Ariel je pa res obupno drag, midva sva šla zadnjič samo noter in ven, je pa potem že bolši Baby center, pa še tisto člansko kartico mava. Drugače pa tud meni niso več nobene hlače prav, si jih morem zdej za na morje (ker kaže da bo še kar mrzlo) it ekstra nabavit.No saj ni ne vem kako velik trebuh, v bistvu eden ki ne ve za kaj se gre, ne bi pogruntu. Sem pa ful utrujena popoldne in ob večerih, sej ni čudno ko delam vsak dan do pol šeste.Ah čez pet mesecev bo use bolše, vsaj upam! Uživajte!
|
|
|
|