husa -> RE: Januarčice (25.8.2006 9:27:54)
|
Metka ne sekiraj se, vse bo u redu. Zdaj smo že tolk noseče, da tudi kakšen antibiotik ne škodi več. Ko je mene bolel križ, da nisem mogla hodit cel teden in mi je fant nosil hrano v posteljo, mi je ginekologinja (pa velja za zelo previdno) rekla, da če bo še tako hudo, lahko vzamem tudi ketonal.... No, me je pa včleraj skoraj kap, ker sem s takim užitkom zbasala kruh s tatarcem v usta, da sem pozabila, da ga ne bi smela jest....Se že 2 dni grizem in sekiram, da se mi bo zmešal.... Urša08: tudi jst še ne čutim brc, vsake tolko sicer nekaj začutim, ni pa še nič konkretnega...Kaj šele, da bi se čutilo na ven. Sem videla, da sva samo 1 dan narazen, zato kar poročaj. Držim pesti za naju[sm=pikapoka2.gif]. Morfologijo imam v ponedeljek, 28.8. in se mi bodo te trije dnevi vlekli za po[sm=smiley35.gif]. Koliko vas ima morfologijo že naslednji teden? Trebušne mišice imam izredno močne in me je 3 dni bolelo, ker so se mi očitno tolk raztegovale. Mislite, da je ta moja razlaga pravilna in da ni slučajno kaj drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?! Vsake toliko mi tudi otrdi trebuh za trenutek. Se to dogaja še kateri? No, pridne bodite in pridno pišite.Lep vikend.
|
|
|
|