Ginekologi v Trbovljah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanjuSporočilo


Anonimen -> Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 10:54:35)

Pozdravljene Zasavke!
Ker se počasi pripravljam na prvi G pregled, da mi potrdijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje s Trboveljskimi G. Sem prvič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in do sedaj sem imela  dr.  Fakinovo in se mi ne zdi prav nič prijazna. Zato sem se že pred časom odločila, da če ne prej, ko bom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] bom zamenjala G. Kdo je po vašem mnenju najboljši in kakšen je postopek zamenjave osebnega ginekologa ter koliko časa čakaš na pregled?

Želim vam lepo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!
sončnica22 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 11:37:15)

Pozdravljena! V Trbovljah se mi zdi dr. Jurca med boljšimi oz. najboljši zdravnik! Sama imam njega in na vsakem pregledu se posveti maksimalno pacientki, vse ga lahko vprašaš lepo na prijazen način razloži tako da 100% vse razumeš, dobiš vse kar želiš, vglavnem res je super! Jaz ga imam in sem zelo zelo zadovoljna! Sem tudi noseča in res vse pohvale
sončnica22 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 11:40:36)

Še to ti dodam jaz sem imela tudi drugo ginekologinjo, in ko sem slišala za dr.Jurca sem šla do sestre povedala da bi rada hodila k dr.Jurci, podpisala izjavo  in to je to! Na pregled prideš hitro
pikicaa -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 11:46:04)

Jaz sem tudi imela prej Fakinovo. Sicer sem se prestavila v Hrastnik k Markovičevi. V Trbovljah pa je dober tudi Pogačnik. Moje izkušnje z njim so OK. Dvakrat me je operiral in sem bila zelo zadovoljna z njim.
bebi -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 11:57:19)

Pozdravljena!

Jaz sicer hodim v ZD Medvode k dr. Jurci, sem šla k njemu, ker nisem mogla zanosit, potem pa sem v dobrih treh mesecih zanosila; me je dal takoj na preiskave, tudi sam me je operiral, potem pa sem takoj zanosila. Tudi zdaj na pregledih v nosečnosti je vedno prijazen, natančen, dosleden, strokoven, skratka tak kot bi moral biti vsak ginekolog. Priporočam!

Srečno [sm=rozica.gif]

kapesanta -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 12:00:40)

Jst sm tud mela Fakinovo, ker si v ZD hitro na vrsti - sem se pa hotela prestaviti, ko smo se odločili da bomo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  delal. Kolegica mi je enkrat v pogovoru predlagala Pogačnika, in sem šla k njemu v bolnico in bla res zadovoljna. Ko pa sem hotela prestaviti kartoteko iz ZD v bolnico, so mi pa sestre v ZD povedale, da ob četrtkih od 8-10 pride Pogačnik v ZD (baje mora Fakinova nekaj ur oddelat v bolnici, če sem prav razumela), tko da sem kar v ZD ostala in hodim ob četrtkih, ko je Pogačnik nadomestni zdravnik.
Menjala sem pa izključno zaradi njenega hladnega odnosa do pacientk in nekaterih njenih zelo neumesnih izjavah. Pri Pogačniku mam občutek, kot da je samo zarad mene tam - nikol se mu ne mudi, pokaže kulk je vesel če je vse OK in je tolk zaskrbljen, ko ni - jst lhka rečem da je zlo topu človek.
Aja - v ZD če prideš ene 15 do 8h čakaš kakšne pol ure al pa še manj, ker si zlo med prvimi - odvisno kdaj prišiba.
Prestaviš se pa tako, da pri novem izbranem G rečeš, pa ti dajo izjavo za podpisat, ti moraš pa potem pri starem G povedat, kam naj pošljejo tvojo kartoteko (v kolikor sami ne uredijo). Če boš ostala v ZD pa ti ni treba nič podpisovat, samo sestri povej da boš hodila ob četrtkih.
sončnica22 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 14:11:38)

Ja tudi dr. Pogačnik je zelo v redu! Tudi z njim sem imela nekaj stikov, res je zeloo prijazen, strokoven....ko bo dr.Jurca šel v penzijon grem k dr.Pogačniku brez razmišljanja! Želim ti, da se čim bolje odločiš
Anonimen -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 14:15:40)

Hvala za prijazne nasvete. Sem se pozanimala v ambulantah in dr. Jurca ne sprejema več novih pacietnt, tko da se bom verjetno odločila za dr. Pogačnika.  Glede na izkušnje z dr. Fakinovo, verjamem, da ne bom obžalovala odločitve.
Lep dan vsem!
F*S*M -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 18:37:02)

Zelo hvalijo tudi dr. Mlinariča v Zagorju, kamor so se med nosečnostjo prestavili dve moji prijateljici in sta zelo zadovoljni z njim. Sama hodim k Markovičevi v Hrastnik in sem še kar zadovoljna stika z g. v Trbovljah pa nekega strokovnega še nisem imela ker ko pridem na CTG vse porihta babica, no bom videla v soboto kaj bo. Želim ti da se odločiš tako da ti potem ne bo žal. Veliko sreče in zdravja med nosečnostjo
piščanc -> RE: Ginekologi v Trbovljah (11.5.2006 19:15:43)

jaz ti ne priporočam dr. Mlinariča - škoda, da sploh ima ginekološko licenco, imel me je drugo nosečnost in sem ga že zamenjala, ker se sploh nič ne poglobi, vse dela, kot da je za šalterjem. dr. pogačnik je OK, zdaj imam pa dr. fakinovo in sem zadovoljna, na pregledu sem bila dvakrat, zelo nežna (sem bila presenečena, ker moški so vedno zelo grobi) in natančna, bila pa je tudi pri porodu drugega otroka. dr. jurca me je pa zelo razočaral pri porodu prvega otroka.

Anonimen -> RE: Ginekologi v Trbovljah (12.5.2006 7:58:15)

Še nekaj bi vprašala. Če mi katera pove, kako izgleda prvi G pregled v nosečnosti pri dr. Pogačniku. Ali greš še isti dan v laboratorij in dobiš izvide ali te naknadno naročijo. Zanima me namreč zaradi službe in dopusta. In kako je z UZ, oz. kaj vse pregledajo na prvem pregledu.

Lep dan in še lepši vikend [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!
kapesanta -> RE: Ginekologi v Trbovljah (12.5.2006 8:38:30)

meni je naredil klasičen pregled, vaginalni in trebušni UZ (pogleda kje leži plod in izmeri velikost), dal liste za labaratorij. za kri in vodo (toksoplaksmozo, krvno skupino, sifilis). Labaratorij je je bolnici pa dela od 7 ure naprej za ZD (prej za diabetike ipd), tko da takrat se pa mal načakaš (jaz grem ponavadi kake pol ure prej, da sem bolj na začetku vrste). Če boš hitro na vrsto pri G greš lahko še v labaratorij samo mislim da moraš biti tešča.
Čez 14 dni sem imela naslednji pregled, ko je imel že vse izvide in mi je dal še materinsko knjižico, pa mislim da me je še enkrat pregledal. Aja - pa vse možne nasvete mi je takrat natrosu.
Polly -> RE: Ginekologi v Trbovljah (12.5.2006 8:55:59)

Ne morem prehvalit dr. Mlinariča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! Posveti se ti 100%, občutek imaš, kot da je v ambulanti le zate! Prej sem bila pri dr. Čuku, pa ju sploh ne morem primerjati. Pri Mlinariču je vse sproščeno, popolnoma vse mi razloži, MV mi pregleda/izmeri vsakič (na 2 tedna)... Pri prejšnjem sem imela prav slabo vest kaj vprašat, "ker ni imel časa", MV mi ni izmeril niti enkrat (pa sem bila od 20. tedna na bolniški zaradi odpiranja MV) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...
V glavnem, ne vem, zakaj se nisem prestavila že prej!
Alisa -> RE: Ginekologi v Trbovljah (12.5.2006 11:11:25)

Ko sem bila v Trbovljah sem imela Fakinovo, vendar so mi bile bolj kot gin. zoprne sestre. Je pa drugače najboljši Dr. Jurca.
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.5.2006 11:15:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Tanayya29 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (16.6.2007 15:44:07)

moj ginekolog je tudi dr.Jurca,in sicer v Medvodah.sm kar mal presenečena,ker sem prebrala toliko kritik o njemu..nasplošno velja za zrlo dobrega G.No ja,....jaz ga vsekakor priporočam!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
je res uredu, profesionalen,pove ti vse kar te zanima itd...
sicer, pa ja vsak ma svoje izkušnje in svoj pogled na določene stvari..
jaz ga vsekakor priporočam!

lp.
Mbee -> RE: Ginekologi v Trbovljah (16.6.2007 15:53:25)

jst sm imela dr. Mlinariča preden sem se preselila drugam in sem ga mogla zamenjat....morm rečt da mi je bil najboljši...zdej imam dr. Anderle v Radovljici in je prou ena škrta kura....sm imela genitalne bradavice pa mi ni hotla kreme predpisat mi je rekla da naj se s čebulo mažem, pol k mi je dala kremo mi je pozabla povedat kako se maže in mi je vse razžrlo spodaj tko da tud lulat nisem mogla in sm klicala Mlinariča in mi je takoj povedal kaj morm narest. Kar se dr. Jurce tiče je baje najboljši daleč naokol....fakinova je pa neki tazga kukr moja G.
lunca2 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (16.6.2007 16:52:32)

Pikicaa jz tud hodim v Hrastnik h Markovičevi in se mi zdi zelo zredu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Vedno najde čas, se pogovori s tabo, vse lepo razloži,...
DEBELUŠKA30 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (16.6.2007 17:14:32)

A pa je mogoče dr. Jurca kateri od vas že delal CARSKI  REZ?
Kako pa ste bile zadovoljne s tem???
Tanayya29 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (17.6.2007 18:28:13)

ja,jaz mu popolnoma,zaupam..meni je res full okej G in pomoje je res eden najboljših...

pozdravček
LARIKA -> RE: Ginekologi v Trbovljah (17.6.2007 18:33:14)

jaz sem se iz Šk.Loke prestavila v ZD k Pogačniku. Prej sem hodila k dr. Stražarjevi, pa mi je bilo predaleč, glede na to da živim v zasavju. Bila sem samo 1x do sedaj in sem bila ultra super zadovoljna. Res prijazen, strokoven, vse mi je lepo razložil, potem pa me poslal domov delat dojenčka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ker sem imela ravn ovulacijo. In ko sem šla, mi je full lepo zaželel,da ko se naslednjič vidiva na pregledu, to ne bo navaden pregled ampak potrditev pričakovanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Full je super, res. 
trojčki -> RE: Ginekologi v Trbovljah (19.6.2007 10:46:19)

Sama sem pravkar v 31 tednu zapustila ginekološki oddelek v Trbovljah. Moram povedat, da je res kar pravijo, dr. Jurca je izreden zdravnik. Vedno ti na lep način razloži situacijo, te pomiri, ti da vedeti, da nisi sama in pri njem imaš občutek, da mu res lahko zaupaš. Kot sem se tudi pogovarjala z dekleti na oddelku, nobena ni imela slabe besede o njem. Kar se pa tiče ostalih ginekologov so bile pač izjave mešane; nekatere so hvalile Fakinovo, druge Pogačnika, tretje spet dr. Mlinariča. Sama imam dr. Mlinariča in sem zaenkrat zelo zadovoljna.


Uživajte in počivajte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Tanayya29 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (19.6.2007 20:00:42)

Ja se popolnoma strinjam s tabo.jaz mam tudi z njim same lepe izkušnje...

pozdravček
Noka -> RE: Ginekologi v Trbovljah (20.6.2007 7:43:36)

Pozdravljene so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

Še ena pacientka dr. Jurceta se javlja. Sem pri njemu že zelo dolgo in sem zeloooo zadovoljna in mu popolnoma zaupam. Pa nisem čist povprečna pacientka, saj mam za seboj kar precej let borbe za nosečnost.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
lunca2 -> RE: Ginekologi v Trbovljah (1.7.2007 20:25:16)

Rodila sem v Trboveljski porodnišnici in sem naletela na dr.Pogačnika. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Super ginekolog in porodničar. Bila sem zelo raztrgana in me je zelo lepo zašil.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Že drugi dan sem lepo sedela na riti in tudi bolečin nisem imela ne vem kakšnih. Res sem mu zelo hvaležna za vse!
Stran: [1]